- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi minnie mouse
Yaz listeye beni başaValla konulara bakınca ülkede sevişmeyen bir tek biziz heralde diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz listeye beni başaValla konulara bakınca ülkede sevişmeyen bir tek biziz heralde diyorum
sonra bu binalar depremde niye yikiliyor her gun bilmem kac siddetinde tabi git gel den kolonlar ne yapsinÜlkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.
Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
altina da bir dostKagida bir not yazip kapilarina birakin isterseniz
Böyle olabilir ama kadın çocuğunu düşünüyor siz ne yapardınız konu sahibinin yerinde olasanızBen bu dikkatli olması gerekir olayını hiç anlamıyorum. Bahsettiğiniz şey sevişmek, sevişirken insan her zaman kendine hakim olamaz. Yeni sevişmeye başlamış hararetli çoluksuz çocuksuz insanlar. Sizin çocuğunuzun ruh sağlığını düşünüp dert edecek halleri yok.
Bir de duvarlar kağıt gibi diyorsunuz, sesler bütün odalara gidiyor diyorsunuz, her türlü ses geliyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapabilir ki bu durumda? Odamızı değiştirelim deseler çözüm değil, sesi kıssalar çözüm değil. Sevişmeyi bıraksınlar en iyisi![]()
Yalıtım. Rahatsız olan ses yalıtımı yaptırır.Böyle olabilir ama kadın çocuğunu düşünüyor siz ne yapardınız konu sahibinin yerinde olasanız
Aynı dert benimde başımdaydı ta ki bugüne kadarNe güzel unutmuştum gece gece yine krize girdim
karşı dairenin altına ev sahibinin yeni evli oğlu ve gelini taşındılar,karşı daire boş olduğu için sesler olduğu gibi bizim evde yankı yapıyordu.Mecburen salonda yatmaya başlamıştım
Alt katımda (Evli çiftin karşısı) çok fena bi teyze oturuyor,kadın bugün çıldırdı
Baktım apartmanda bağırıp çağırıyor diğer komşuya şikayet ediyor “Amcandan da utanmıyorlar ben utanıyorum ayıp denen bişey var her gün her gün olmaz ki yeter” diye apartmanı inletti.Sonra bunlar çıktı karı koca “Kusura bakma teyze film izliyoduk TV’nin sesini çok açmışız özür dileriz.” dediler içeri kaçtılar ve o teyzenin sayesinde şu an kanepe köşelerinde değil kendi yatağımdayım
Umarım sizde tez zamanda çözersiniz bu durumu.
![]()
Esimde surekli sessiz ol der ama bence sevki arttiriyorIlk aylarin libidosu yuksektir geriler zamnla merak etme
bende az evvel sesler duydum mutfaktayken
Benimde yatak odam dis kapiya cok yakin bu yüzden asla sesli olmuyor bizimki dikkat ediyoruz![]()
Aslında şöyle düşündüm konu sahibi kiracıysa ne zaman çıkacağı belli olmaz boşa masraf eğer kendi eviyse herhalde ses yalıtım 10-15 bin masraf ve insanların kıt kanaat geçindiği bir dönemYalıtım. Rahatsız olan ses yalıtımı yaptırır.
Aile apartmanında yaşayan bizŞimdi benim aklıma bir şey takıldı. Bu aile apartmanlarında yaşayanlar napıyorlar bu ses işini?
-Günaydın elticim dün gece güzel geçti duyduk
-Gelin hep senin sesin geliyor oğlumu hiç duymuyoruz![]()
Ama bence bu kadar tepki vermekte fazla gece 12 den sonra olan bir şey kaldı ki insanların özeli özel hayatı bağrış çağrış yapmıyorlarsa akılda edemiyorlardır sesin gittiğini ettiğiniAz daha doğal akılında bırak çiftleri derim. Yakında tavşan gibi yapmaktan hamile kalır kızcağız sende toptan kurtulursun.![]()
O zaman komşular sevişmesin. Yasaklasınlar apartmanca sevişmeyi.Aslında şöyle düşündüm konu sahibi kiracıysa ne zaman çıkacağı belli olmaz boşa masraf eğer kendi eviyse herhalde ses yalıtım 10-15 bin masraf ve insanların kıt kanaat geçindiği bir dönem
Seks yapsınlar sevişmesinler hehehehegO zaman komşular sevişmesin. Yasaklasınlar apartmanca sevişmeyi.
Sizin öneriniz ne peki?
Eğer alt komşuları ben olsam böyle sesimin duyulmasını istemem utanırdım uyarılabilir farkında olmayabilirler.Ama bence daha büyük bir sorun 9 yaşında çocuğun 12 ye kadar yatmaması. En geç 9-10 da yatması lazım.O zaman komşular sevişmesin. Yasaklasınlar apartmanca sevişmeyi.
Sizin öneriniz ne peki
Nefes alsan gidiyormuş ses binada zaten. Nefes almadan sevişmenin bir yolunu bulmalılar benceEğer alt komşuları ben olsam böyle sesimin duyulmasını istemem utanırdım uyarılabilir farkında olmayabilirler.Ama bence daha büyük bir sorun 9 yaşında çocuğun 12 ye kadar yatmaması. En geç 9-10 da yatması lazım.