Alt komşudan gelen sesler

Aynı dert benimde başımdaydı ta ki bugüne kadar 🤣🤣🤣 Ne güzel unutmuştum gece gece yine krize girdim 🤣 karşı dairenin altına ev sahibinin yeni evli oğlu ve gelini taşındılar,karşı daire boş olduğu için sesler olduğu gibi bizim evde yankı yapıyordu.Mecburen salonda yatmaya başlamıştım 😤 Alt katımda (Evli çiftin karşısı) çok fena bi teyze oturuyor,kadın bugün çıldırdı 🤣🤣 Baktım apartmanda bağırıp çağırıyor diğer komşuya şikayet ediyor “Amcandan da utanmıyorlar ben utanıyorum ayıp denen bişey var her gün her gün olmaz ki yeter” diye apartmanı inletti.Sonra bunlar çıktı karı koca “Kusura bakma teyze film izliyoduk TV’nin sesini çok açmışız özür dileriz.” dediler içeri kaçtılar ve o teyzenin sayesinde şu an kanepe köşelerinde değil kendi yatağımdayım :21::KK53: Umarım sizde tez zamanda çözersiniz bu durumu. 🙈

Bir gün yine müteahhitleri anıyoruz... :KK53:
Yan dairedeki beyefendinin horlamasından rahatsız olup odamı salon kısmı ile değiştirdim.

Üst komşu muhtemelen bizden rahatsız olup eskiden salon kısmında olan odasını diğer tarafa taşıdı.Fakat gece izledikleri programlar bizi sarmadığından odaları tekrar değiştik.

Bu sırada yan tarafı rahatsız etmiş olacağız ki onlar da yatak odasını çocuk odasına çevirdi.

Not: Komşularımı hiç tanımıyorum. Bu değişiklikleri mikemmel ses yalıtımı sayesinde biliyorum. :kızgın:

Özet: O anlarda oda değiştirin ve kızınızla müzikli etkinlikler deneyin derim.

Ilk aylarin libidosu yuksektir geriler zamnla merak etme :KK53:

bende az evvel sesler duydum mutfaktayken :sus::sus:

Benimde yatak odam dis kapiya cok yakin bu yüzden asla sesli olmuyor bizimki dikkat ediyoruz :KK70::KK70:

Ülkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.

Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
sonra bu binalar depremde niye yikiliyor her gun bilmem kac siddetinde tabi git gel den kolonlar ne yapsin 😊

Ben bu dikkatli olması gerekir olayını hiç anlamıyorum. Bahsettiğiniz şey sevişmek, sevişirken insan her zaman kendine hakim olamaz. Yeni sevişmeye başlamış hararetli çoluksuz çocuksuz insanlar. Sizin çocuğunuzun ruh sağlığını düşünüp dert edecek halleri yok.

Bir de duvarlar kağıt gibi diyorsunuz, sesler bütün odalara gidiyor diyorsunuz, her türlü ses geliyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapabilir ki bu durumda? Odamızı değiştirelim deseler çözüm değil, sesi kıssalar çözüm değil. Sevişmeyi bıraksınlar en iyisi 😉
Böyle olabilir ama kadın çocuğunu düşünüyor siz ne yapardınız konu sahibinin yerinde olasanız

Aynı dert benimde başımdaydı ta ki bugüne kadar 🤣🤣🤣 Ne güzel unutmuştum gece gece yine krize girdim 🤣 karşı dairenin altına ev sahibinin yeni evli oğlu ve gelini taşındılar,karşı daire boş olduğu için sesler olduğu gibi bizim evde yankı yapıyordu.Mecburen salonda yatmaya başlamıştım 😤 Alt katımda (Evli çiftin karşısı) çok fena bi teyze oturuyor,kadın bugün çıldırdı 🤣🤣 Baktım apartmanda bağırıp çağırıyor diğer komşuya şikayet ediyor “Amcandan da utanmıyorlar ben utanıyorum ayıp denen bişey var her gün her gün olmaz ki yeter” diye apartmanı inletti.Sonra bunlar çıktı karı koca “Kusura bakma teyze film izliyoduk TV’nin sesini çok açmışız özür dileriz.” dediler içeri kaçtılar ve o teyzenin sayesinde şu an kanepe köşelerinde değil kendi yatağımdayım :21::KK53: Umarım sizde tez zamanda çözersiniz bu durumu. 🙈
😂😂😂😂😂😄😄😄😄
Ilk aylarin libidosu yuksektir geriler zamnla merak etme :KK53:

bende az evvel sesler duydum mutfaktayken :sus::sus:

Benimde yatak odam dis kapiya cok yakin bu yüzden asla sesli olmuyor bizimki dikkat ediyoruz :KK70::KK70:
Esimde surekli sessiz ol der ama bence sevki arttiriyor
Ah ah

Yeni evli olduklari icin bence komşuları veya kime nasil ses gidecegini düşünmüyorlardır buyuk ihtimalle. Yinede ne olursa olsn rencide etmeden soylemenizi oneririm. Onlarda duyduğunuzu bilse cok utanırlar eminim.
Yada direk söylemeyin de kagida yazıp atın. Smdi direk söylerseniz sizin duydugunuzu bilir ve sizden hep kaçarlar 😀

Şimdi benim aklıma bir şey takıldı. Bu aile apartmanlarında yaşayanlar napıyorlar bu ses işini?
-Günaydın elticim dün gece güzel geçti duyduk
-Gelin hep senin sesin geliyor oğlumu hiç duymuyoruz 😂😂😂
Aile apartmanında yaşayan biz 😂😂 çok dikkat ediyoruz ben daha sıkıyım bu konuda ama eşim sanki onlar yapmıyor mu deyip üstünde durmuyor 😂😂

Az daha doğal akılında bırak çiftleri derim. Yakında tavşan gibi yapmaktan hamile kalır kızcağız sende toptan kurtulursun. 🤣🤣

Az daha doğal akılında bırak çiftleri derim. Yakında tavşan gibi yapmaktan hamile kalır kızcağız sende toptan kurtulursun. 🤣🤣
Ama bence bu kadar tepki vermekte fazla gece 12 den sonra olan bir şey kaldı ki insanların özeli özel hayatı bağrış çağrış yapmıyorlarsa akılda edemiyorlardır sesin gittiğini ettiğini 🤷🏻‍♀️ Birde taze evli zaten bir kaç zaman geçsin dediğiniz gibi durulurlar 😂

böyle birşeyi asla yüzüne söylemeyin, çok rencide olurlar. Ancak uyarılmayı hak ediyorlar.

Apartman girişine "binadaki yalıtım zayıf olduğundan üst ve alt vdairelerden ciddi desibellere çıkan sesler gelmekte hatta geceleri buzdolabı kapaklarının açılıp kapanma sesi bile duyulmaktadır, bu konuda bina olarak hassasiyet gösterilmesini rica ediyoruz. xxx" Kendi adınızla böyle bir uyarı yapmış olursunuz, evet biraz sorunlu komşu gibi görünürsünüz ama en azından yeni evli çiftleri rencide etmemiş olursunuz

bina yönetimi adına veya isimsiz uyarı şeklinde yaparsanız anlarlar, ben böyle yapardım, 1 hafta sonra da yazıyı kaldırırdım. Çok yakın komşularım sorarsa da olayı anlatmaz, gece çamaşır makinesi sesinden çocuk kaç kere uyandı derdim.

Aslında şöyle düşündüm konu sahibi kiracıysa ne zaman çıkacağı belli olmaz boşa masraf eğer kendi eviyse herhalde ses yalıtım 10-15 bin masraf ve insanların kıt kanaat geçindiği bir dönem
O zaman komşular sevişmesin. Yasaklasınlar apartmanca sevişmeyi. 😂

Sizin öneriniz ne peki?

O zaman komşular sevişmesin. Yasaklasınlar apartmanca sevişmeyi. 😂

Sizin öneriniz ne peki
Eğer alt komşuları ben olsam böyle sesimin duyulmasını istemem utanırdım uyarılabilir farkında olmayabilirler.Ama bence daha büyük bir sorun 9 yaşında çocuğun 12 ye kadar yatmaması. En geç 9-10 da yatması lazım.

Eğer alt komşuları ben olsam böyle sesimin duyulmasını istemem utanırdım uyarılabilir farkında olmayabilirler.Ama bence daha büyük bir sorun 9 yaşında çocuğun 12 ye kadar yatmaması. En geç 9-10 da yatması lazım.
Nefes alsan gidiyormuş ses binada zaten. Nefes almadan sevişmenin bir yolunu bulmalılar bence 😂

Back
X