Kasıyorum ben de aksineBnmde bun benzer sorunum olmuştu banyonuz akıyor yok ses kadın kapıma düşüp duruyorda bir gün geç saate eşim yokken kapıma dayandı bende korktum eşimi aradım telefonda eşim aç kapıyı ber telefonu dedi kaınla bir güzrl konuştu baya baya yaptıgı işten de olsa gerrek birazda eşim çevreden bilirler deli dolu sinirlidir kadın telefonu bana verdi binanın içinde manyak bunlar diye bagırdı şimdi evde çiftetelli de oynasam gıkı çıkmaz bırakın banyo akmasını tepinerek spor yapıyorum tabi gündüzleri
Bugün de oruçluyuz 2 lere kadar uyuyoruz dedi.Ben de “millet çalışıyor mesai 8 de başlıyor yapabileceğim bişey yok” dedimGündüz yaptığım gürültü için kapıma gelmeyin diye sert bir dille uyaracaksınız. Devam ederse sizden şikayetçi olmak zorunda kalacağım ayağınızı denk alın diyeceksiniz.
Aradığında açmayın bence.çünkü kimse onun keyfine göre hareket edemez....iş dedigin 9 da baslar 11 de uyuyomus hanımefendi sacmalıga bak acmayın telefonu muhattap olmayınMerhaba herkese alt komşum feci sıkıntılı biri,yere oyuncak bile atan çocuğumu onlar yüzünden uyarır oldum,sürekli gergin olan biri oldum onun yüzünden,kendisi geç saatlere kadar oturup gündüz 2-3 lere kadar yatan birisi.
Bir örnek vereyim geçen gün evimin antresini parke yaptırayım dedim,saat olmuş 11 (gündüz) beni aradı bu saatte neden yapıyorsun dedi
adamlar bu saatte mesaiye başlıyor benim yapabileceğim bişey yok dedim,olmaz ki ama ben çok uykusuzum diye sızlandı
Bunun gibi birçok şey..
Misal balkona halımı havalandırmak için atmıştım hemen aradı ondan su mu akıyor dediYıkamaya göndermiştim nemli kaldırmamak için attım dedim.Kadın bildiğin evime bana hükmediyor bi iş yapacağım zaman aşırı geriliyorum üzülüyorum kendimi çocuklarımı kasıyorum
Cevabımı veriyorum ama yine de sinirlerimi yıptatıyor.
Dert yandım size işte
Evet kimseyle kötü olmak istemeyen biriyim.bu huyumdan nefret ediyorumTelefonlarini acmayi ver. Bence sen lafini esirgiyosun ondan boylesin. Senin evin senin yasantin 1 2 tersle bak bakalim yuzsuzlugune devam edebilecek mi
Başta bizde haklısın diyorduk ve bizdrn olan hataları düzelttik ama kadın kiracılarada bunu yaparmış durdurmazmış bazıları bilerek yapıyor sanki üste alta kimse yaşamasın kafasında olunabiliyor yani çözümü kavga degil ama sesiz kalmak da degil güzelce anlamıyorsa sonuçta siz orda yaşıyosunuz azıcık gürültüyü kabul etmeleri lazım sonuçta evde davul çalmıyoruz hiç birimiz ve halılarımıza her saat baş silkelemiyoruz herşeye karışılmaması gerekirKasıyorum ben de aksineYani anlatıyorum “hıı tamam” diyor ama bi daha aynı..
Anlık olaylar için açıklama yapmayın. Dediğim gibi “gündüz rahatsızlıklarınızda beni aramayın, ararsanız da cevap vermeyeceğim bundan sonra. Bu şekilde devam ederseniz de mahkemelik olacağız” deyin. Asla açıklama yapmayın herhangi bir şey için.Bugün de oruçluyuz 2 lere kadar uyuyoruz dedi.Ben de “millet çalışıyor mesai 8 de başlıyor yapabileceğim bişey yok” dedim
Yeterli bir cevap mı bilmiyorum ama eminim tekrar eder
Sormayın çocuklarım daha 3 yaşında yani ne kadar gürültüleri olabilir kiBaşta bizde haklısın diyorduk ve bizdrn olan hataları düzelttik ama kadın kiracılarada bunu yaparmış durdurmazmış bazıları bilerek yapıyor sanki üste alta kimse yaşamasın kafasında olunabiliyor yani çözümü kavga degil ama sesiz kalmak da degil güzelce anlamıyorsa sonuçta siz orda yaşıyosunuz azıcık gürültüyü kabul etmeleri lazım sonuçta evde davul çalmıyoruz hiç birimiz ve halılarımıza her saat baş silkelemiyoruz herşeye karışılmaması gerekir
Boşverin çoçuklarınızı kısıtlamayın çoçukların ne günahı var kırıcakta dökücekte hrpimiz cocukken gürültü yaptık eger kiracıysanız sizi bu şekilde sıkıştırma ihtimalide yüksek taşınabilme durumunuz varsa taşının yoksa kendi evinizse kapıtın kapıyı umursamayın o da alışır sese gürültüye yapcak bişey yok komşularımızla yaşamayı ögrenicez ev alma komşu al demişler bazı şeyleri duymamazlıktan grlmrk lazımSormayın çocuklarım daha 3 yaşında yani ne kadar gürültüleri olabilir kionun için gelmedi yalan olmasın ama ben diğer durumları yüzünden ikizlerimin oyununa bile karışır oldum
Ev sahibiyim ve yeni aldım o yüzden eksiklerimiz var tadilat yapıyoruz binde bir..Boşverin çoçuklarınızı kısıtlamayın çoçukların ne günahı var kırıcakta dökücekte hrpimiz cocukken gürültü yaptık eger kiracıysanız sizi bu şekilde sıkıştırma ihtimalide yüksek taşınabilme durumunuz varsa taşının yoksa kendi evinizse kapıtın kapıyı umursamayın o da alışır sese gürültüye yapcak bişey yok komşularımızla yaşamayı ögrenicez ev alma komşu al demişler bazı şeyleri duymamazlıktan grlmrk lazım
Birde ev sahibiymişsiniz boşverin ararsa açmahın kapıya gelirsr açmayın ya da açın ne yapabilirm yeter artık diye sert çıkın ev sahibi oldugunuzu belirtin Allah kolaylık versin zorEv sahibiyim ve yeni aldım o yüzden eksiklerimiz var tadilat yapıyoruz binde bir..
Çıkabilsem çıkardım inanın o kadar canım sıkılıyor
Benim bi üst komşum var sabah öğle akşam evlerinde 3. Dünya savaşı var,hep kavga hep bağrış dövüş,düşünün ki bazen camdan eşyalar atılıyor duvarlara eşyalar fırlatılıyor.Ben böyle bir gürültüye katlanıyorumGürültüden dertli biri olarak, gündüz yapılan tamirata bir şey diyemez. Tadilat gürültü yönetmeliğini asın kapınıza, bir daha da beni rahatsız edersen şikayet ederim seni dersiniz. Biz at gibi koşturanlardan şikayetçiyiz, millet de keyfine göre başkalarını kısıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?