Bilgisayarı açıp kontrol ettim %10'du ses. Neden farklı lanse edeyimSizin bile zor duyduğunuz ses için kimse kapıya gelmez. Ya siz olayı farklı lanse ediyorsunuz ya adam başka bir komşudan gelen gürültüleri sizin yaptığınızı sanıyor.
Bana da öyle geldiBir üst komşuyu duyuyor olmasın ?
Bence keşke bunu söyleseydiniz huzursuz olmaya gerek yok komşuylaBana da öyle geldi
Komşulara genelde gürültü yaptıkları söylendiğinde kabullenmiyorlar, o yüzden.Bilgisayarı açıp kontrol ettim %10'du ses. Neden farklı lanse edeyim
Var böyle bu doktor gibi insanlar.Merhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.
İçimi dökmek istedim.
Bunları kendisine soylemediniz miKendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü.
İçimi dökmek istedim.
Hahaha evet aslındabeyfendi ben sizin erkek muhabbetinizi, aşk hayatınızı çok dinledim. Benim filmimin sizi rahatsız edebileceğini hiç düşünmedim, bundan sonra karşılıklı dikkat edelim deseydiniz
Valla kendimi açıklamaya çalıştım ama çok sert bi ses tonuyla konuştu. Bundan sonra muhatap olmamBu sesin senden gelmediğine eminsen ben o saatte uyuyorum benden değil de geç. Muhatap olmaya bile gerek yok bokunu çıkarmasın.
Çok haklısınız vallabeyfendi ben sizin erkek muhabbetinizi, aşk hayatınızı çok dinledim. Benim filmimin sizi rahatsız edebileceğini hiç düşünmedim, bundan sonra karşılıklı dikkat edelim deseydiniz
Var gerçekten deVar böyle bu doktor gibi insanlar.
Hiç sıkmayın canınızı. Siz kendinizi biliyorsunuz, kendinizden eminsiniz sonuçta
Söyleyemedim stresten aklıma gelmediBunları kendisine soylemediniz mi
Valla o an insan ne yapacağını bilmiyor alacaklı gibi kapıya taktaktak diye giriştiHahaha evet aslında
Gereksiz sert çıkana yumuşak da olmamak lazim.
Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı olmalı böyle durumlarda tavrımız. Veya ne derler "hadi bakalim el mi yaman bey mi yaman" dökülüverin 2 dakkada icinizdekileriböyle adamların karşısında pısmaya gelmez lailerra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?