Deseydiniz ya b3n de sizin sevgililerinizin muhabbetini dinliyorum diye detay vererekMerhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.
İçimi dökmek istedim.
İlk eşi reha muhtar değil miydiMustakil eve çıksın ozaman peh. Bu şekilde ne cinayetler çıkıyor ariza insanla baş etmek zor. Deniz Uğur'da ilk eşini boyle bir kavga sonucunda kaybetmisti
Yok 2.eşi Ismail Hakkı öldürülen eşi (komşu ses gürültü kavgasına) Ondan önce bir eşi daha var . Reha 3 numaraİlk eşi reha muhtar değil miydi
Reha yi aldatmışti hatta sanki deniz ugur
Öncelikle şunu söylemek istiyorumTamamda neden özellikle doktor olduğunu vurguluyorsunuz... Yeterince doktorlarımız öldürülüyor, dayak yiyor resmen polemik çıkarmak için doktor olduğunu söyleme gereği duyduğunuzu düşünüyorum
Hooop diye bağırıp açıcan kapıyı, dingonun ahırı değil burası ev ev evim diycen, gerekli görürsen araya "lan!" hitaplarını da yerleştir lütfenSöyleyemedim stresten aklıma gelmedi
Valla o an insan ne yapacağını bilmiyor alacaklı gibi kapıya taktaktak diye girişti
Aynen o da oluyor.Sizin üst katinizdan iniyordur ses. Bizim alt komşuda çok sikayetlenirdi, ama biz ses yapmazdık, bizim üst komşu çok ses yapardı, sonra hep birlikte aydınlandık demek ki ses 2 kat aşağı inebiliyor diye
Günlük konusmalarda komsularimizdan bahsederken ne iş yaptığını söyleriz ya filan bey diye, öylece söylenmiş bir detay. Takılmayın, yanlış anlamayın, yanlış yere cekmeyin lütfen. Hepimiz her meslek kolunu sever, hepsine saygı duyarız.Tamamda neden özellikle doktor olduğunu vurguluyorsunuz... Yeterince doktorlarımız öldürülüyor, dayak yiyor resmen polemik çıkarmak için doktor olduğunu söyleme gereği duyduğunuzu düşünüyorum
Tam o anda adama ask hayatnı anlatıp,sızınknden sıkıldık baska filmler izleyelim dedik deseydınız keske.Merhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.
İçimi dökmek istedim.
Sert çıkana sen de sert çıkmalısın bence. Onun karşısında susup kalmaya gerek yok. Bir daha böyle bişey yaparsa bu ses benden değil başka bir daireden geliyor, benim bişey açtığım izlediğim de yok bi daha kapıma gelmeyin, çok rahatsız olan polise başvursun de. Zaten polis gelse bile ses senden gelmediği için sıkıntı yok.Valla kendimi açıklamaya çalıştım ama çok sert bi ses tonuyla konuştu. Bundan sonra muhatap olmam
Çok haklısınız valla
Var gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?