- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Asla vazgeçmeyin. Saray olsa oturulmaz kV evinde. Güzel güzel anlatın baktınız kaftan anlamıyorlar,işte bu yüzden istemiyorum bu ikimizin hayatı ve ikimiz karar veririz ama olmuyorsa da zorlamam nişan yüzüğünü ve eşyaları bir ara size yollatırım diyin. Nişanlınız seviyorsa mecbur kabul ederler. Sevmiyorsa ve arkanızda duramıyorsa da ayrılmak sizin için daha iyiBakalim ne dicekler bekliyorum simdilik.kararimdan da asla donmeyecegim.bu zamana kadar yetti yaptiklari artik.
sanirim demek istedigi "benim gibi sevgilileri zamaninda ikileseydin simdi bunlari dusunmezdin.biri cikmazsa biri cikardi ayri eve diyor galiba".malum iki sevgiliyle nam salmis birisi kendisi kk da.gerci az once bir konuda tutuşmus bir vaziyetteydi kendisi ama olsun mutlu o halinden.:)Neden yazık tam olarak bir açar mısınız?
sanirim demek istedigi "benim gibi sevgilileri zamaninda ikileseydin simdi bunlari dusunmezdim.biri cikmazsa biri cikardi ayri eve diyor galiba".malum iki sevgiliyle nam salmis birisi kendisi kk da.gerci az once bir konuda tutuşmus bir vaziyetteydi kendisi ama olsun mutlu o halinden.:)Neden yazık tam olarak bir açar mısınız?
valla evliyken kötü olcana nisanlıyken ol ben kaynanasıyla altlı üstlü oturupta memnun olanı görmedim oylamayada bak yani yüzde yüz oturma demis nerdeyseKizlarrr nisanlimla konustum ve nisani bozmak istedigimi ailesiyle yapamicami alt ust oturmicami soyledim.icimdeki herseyi anlattim ve yuzugu ellerinin arasina koydum benden bu kaar eger yeniden birine asik olur da ewlenmeye kalkarsan o ewe yuva kurma yuvan olmaz dedim ve gittim.pesimden geldi zorla oturttu konustuk tekrar benden vazgecmiceni soyledi ve kiraya cikalim tamam ama ne diyecez bizimkilere sorun cikarir babam dugunu rezil eder dedi.nolacaksa olsun boylede reziliz dedim.ya benle yeni bi hayat kur yada bitirelim dedim.simsi ewe gitti aksam konusacaklar buyuk bi kavga cikacak.bundan sonrasi icin nasil hareket etmem gerekir nolur onerilerinizi verin.not: ikimizde calisiyoruz.
Oh be sonunda güçlü bir gelin adayı. Kimse seni dayanamayacağını düşündüğün bir hayata zorlayamaz. Ki evlilik de zaten böyle "Allah'ım nasıl korkunç bir şeyin içine giriyorum. Her gün kavga gürültü olacak" düşüncesiyle değil tos pembe hayallerle kurulmalı değil mi? Yoksa insan evlenmeyi istemez ki. Ne kadar seversen sev bir yerden sonra böyle olacağına uzaktan seveydim hiç ulaşamayaydım dersin.Aynen bundan sonra oyle zaten.hicbiri umrumda degil ister kabul ederler ister etmezler ben etmiyorum asla oturmicam orda.nolacaksa olsun.
dicen ben böyle düsünüyorum hem uzak olarsak daha iyi oluruz ilerde sorun yasamayız sanki tatlı tatlı olsun dersin yada nisanlına söyle bu konuyu konurken sakın kızı aramayın sizi gebertiim gibi cıkıs yapsın senide aramazlar en azındanBeni ararlar yarin kesin.niye boyle oldu noldu biz bisey yapmiyoruz size diye.ne dicemi bilmiyorum.ama kiraya cikacagiz ya sanki ev almis gibi mutluyum
Ewettt aynen dedigini yapacagim.kararimin arkasindayim.asla fikrim degismicekAsla vazgeçmeyin. Saray olsa oturulmaz kV evinde. Güzel güzel anlatın baktınız kaftan anlamıyorlar,işte bu yüzden istemiyorum bu ikimizin hayatı ve ikimiz karar veririz ama olmuyorsa da zorlamam nişan yüzüğünü ve eşyaları bir ara size yollatırım diyin. Nişanlınız seviyorsa mecbur kabul ederler. Sevmiyorsa ve arkanızda duramıyorsa da ayrılmak sizin için daha iyi
Kendiler bilir.ben kesin karar verdim olmuyosa bitsin onlarin keyfini güdecek halim kalmadi benim.Nişanlanmadan önce konuşmanız gerekirdi.
"yaparım sandım" diyor zaten her birlikte oturan, dikkat ettiniz mi hiç?
Altlı üstlü oturmak da birlikte oturmak gibidir bana göre.
Sıradan bir komşu ilişkisi yaşanamayacağına göre.
Lakin nişanı at ya da atma demek, buna anket düzenlemek biraz keskin olmuş. Ben mesela cevap vermem buna.
Bu sizin kararınız.
Ama haklısınız kabul etmemekle, çok pişman olursunuz çünkü.
Nişanlınız da ailesi ile konuşacağını söyleyerek pasif bir karakter olmadığını göstermiş, ona haksızlık etmeden bir karar verin derim.
konu sahibine de yazik amaAferin kızım. Yazık o çocuğa
Veeeeee bittiiiii...bu saate kadar bekledim bana ne diyim simdi diye mesaj atmis.bende yolun acik olsun dedim.ailemede nisani bozun bitti dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?