alt ust oturmaktan kurtuldum gibi ??

kiraya cikmazsak nisani atayim mi

• evet

OY: 92 89,3%
  • hayir

OY: 11 10,7%

• Ankete Katılan
    103
Aradi acmadim kizlar.mesaj atmis ben senden vazgecmicem kirayada cikacam senide alacam hersey duzelecek ne istersen yaparim yazmis.cevap bile vermedim.dıs müstakbel eltimden ogrendigim kadariyla tam 5 saattir kavga ediyolarmis.eski nisanlim ben gidecem kiraya yuvam bozuluyo diyomus eski kp de ikna etmeye calisiyomus gitmeyin zor olur falan diye.tamamen disardayim cevap bile vermedim.

Sabir tasim anca catladi gercekten.

Evlendiniz kiradasiniz diyelim..
"Elimiz sıkıştı annemlerin üst kata gecelim"
"Kirada olmasaydik araba alirdik"
"Annemler kırgın olmuyor böyle o eve gecelim"
"Annem çocuğa bakar sen calisirsin bu ev uzak"
Vs gibi sizi yiyip bitirmeyecegine emin olmalısınız.. baskıcı bir aile başka nasıl uzecektir sizi bunu da iyi düşünün..
Tamam ailesi ile evlenmiyorum denir de havada kalır o söz maalesef.. Çocuğunuzun babaannesi ve dedesi olacaklar..

Asla oyle bisey yapa
asla yapamaz oyle bisey.yaparsa bak canim kapi orda derim.hic eywallahim kalmadi.zaten kiraya gitmeyi kendide istiyo.tek sorun kavga ederler dugunu rezil ederler diye korkmasiydi.benimki de can kimseyi cekemicem.

Hah şöyle çok tebrik ederim. Buradaki evlenme arifesindeki kızlara da örnek olursunuz umarım. Bakın kendinizi ağırdan satınca nasıl da kıymete biniyorsunuz. Zaten restinize rest çeken adam da sizi umursamıyordur. Onu da boşverin.

Konularına baktim..sakin sakin evlenme oglu da babası da ayri tuhaf..allah gercek yüzlerini göstermis sakin zorlama şansını.Ayri ev bile olsa sizin huzurunuz olmaz o aile varken.

İkinizde calisiyormussunuz. Kp kim ki dugunu rezil ediyor? Gelmesin o zaman. Oğlunu mutsuz edicek kadar gozleri dönmüş bu insanlarin. Mumkunse siz bu durumda onlardan baya uzak bir mesafede ev tutun... yoksa yine bela olurlar

Ay evet valla barışırsan da şartını baştan koy uzak olcak diye yoksa o evin icindekinden farksız olur yine ama tebrik ettim seni baya dişli çıktın sen bu nisanlina karşı yaptirirsin istediğini gibi geliyo bana

Gercekten cok sabir gosterdim ama bitti sabir falan gözden cikardim herseyi.babami aramislar aksam gelecegiz diye.bakalim nolacak.ya benim istedigim olacakk yada arkalarina baka baka gidecekler.

İkinizde calisiyormussunuz. Kp kim ki dugunu rezil ediyor? Gelmesin o zaman. Oğlunu mutsuz edicek kadar gozleri dönmüş bu insanlarin. Mumkunse siz bu durumda onlardan baya uzak bir mesafede ev tutun... yoksa yine bela olurlar
Zaten bu kadar seyden sonra aslaa yakin olmam hicbir konuda.ne halleri varsa gorsunler.

Zaten normaldede her istedigimi yapar.ama bu ew konusunda yapmiyodu cunku acikcasi bende kiraya cok sicak bakmiyodum para biriktirmek icin.ama olmuyomus iyiki simdi oldu bu olaylar ohh iyi oldu.

Gercekten cok sabir gosterdim ama bitti sabir falan gözden cikardim herseyi.babami aramislar aksam gelecegiz diye.bakalim nolacak.ya benim istedigim olacakk yada arkalarina baka baka gidecekler.
Demekki oğullarına söz geçiremediler şimdi sıra seni ikna etmeye geldi baştan soyle düşündüklerini merak ettim bende şimdi akşam olacakları ya tamm kabul diyecekler yada sana biz sana naptık hiç karistikmi kızımız gibi sevdik sen bize bunu yaptın biz oglumuzdan nasil ayrilcaz ühü ühü ühü

Valla butun herseyi anlatacam boyle boyle diye.ayni yerde oturmam soz konusu bile degil kimseye agiz eyecek degilim isinize gelirse dicem.icimi nefret bürüdü.zaten kesin bayilan falan olur yani eminimm

Aman kararlı dur. Evlendikten sonra geri dönüşü yok. Sakın birlikte ya da alt üst oturma. Evlensen de ne der biliyor musun evlenilecek kadın hep bulunur ama ana baba bulunmaz yolun açık olsun....
Zaten kp eminim gece boyunca oyle demistir.ikna etmeye calismis cunku bakalim ne kaar arkamda duracak aksam.yoksa kendi bilir ben elimden geleni yaptim Allah yukarda sundada anlayis gostermedim diye biseyim olmadi.geri donusu asla yok.

Zaten kp eminim gece boyunca oyle demistir.ikna etmeye calismis cunku bakalim ne kaar arkamda duracak aksam.yoksa kendi bilir ben elimden geleni yaptim Allah yukarda sundada anlayis gostermedim diye biseyim olmadi.geri donusu asla yok.

Helal sana. Çok sevindim.
Dik dur, vazgeçme.
Nişanlıyken her halt çok belli oluyor. Evlenince tüm sorunlar x2 olacak üstelik. Şimdiden net ol, ol ki ileride daha mutlu ol.

Ailenin tavrı karakterı onemlı eşinin sana yansıtmadan olaylara set cekmesı onemlı ama üzgünüm karsındakı aıle sizin adınıza karalar alan herseyde soz sahıbı olmaya calısıyor ve nısanlınızada ortada top yuvarlanıyor akşam geldıler ev konsuu ıstedıgınız gıbı cozuldu sanmayınkı sorunlar bıtecek sız evlenın bakalım karsı taraf bunun acısını nası cıkaracak sızden emın olun bekarken atıp tutuyoruz ya bıter eder dıye ama evlenınce cok zor herseyı bıtırmek zamanla kabullenıyorsunuz hayatı zehır edıyorsunuz kendınıze aynı sorunları yasamıs ayrı mahalleden ev aldık eşimle paranın yarısı benım param olmasına ragmen babası arayıp tapuyu ustunr al demeler anasının evıme gelmeyıp eşimin vıcadanına oynamaları annemler evıme gelınce esımın aklınca benımkıler gelmıyo senınkılerede huzur vermıyecegım davranısları bıde kımse tarafsız olayları degerlendıremıyo evlenınce o aile bı degerlı oluyo sakın sakın arkadasım sakın

Konu sahibi, aileni tembihle sıkı sıkı senin arkanda dursunlar.
Bizim de nişanlıyken bi konuda anlaşamamazlık oldu kv kp konuştu benim ailem gık demedi. Ayıp olurmuş bi şey söyleselermiş :/Onlar da iyice şımardı. Orda kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki keşke hiç gelmeseydiniz dedim, güya beni yanlız bırakmamak için gelmişlerdi bi de
Aman ha kelimesi kelimesine bunu bunu söyleyin diye çalıştır bile ne söyleyeceklerini

Valla butun herseyi anlatacam boyle boyle diye.ayni yerde oturmam soz konusu bile degil kimseye agiz eyecek degilim isinize gelirse dicem.icimi nefret bürüdü.zaten kesin bayilan falan olur yani eminimm
Bırak bayildiklari gibi ayilirlar valla artık ben acımıyorum annelere babalara gelinleri canından bezdirip bide biz naptikki moduna giriyolar ya sınır oluyorum benim kv en son bana senin oturduğun eve ben para saydım deyince ipler koptu bende kocama dedim o kendi söyledi tamam sibel olmuyo çıkalım başka eve sende rahat et bende dedi iki gün sonra yine tartışınca bu sefer ben dedimki biz tasincaz zaten merak etme yarim saat sonra aman kızım sen beni yanlış anlıyorsun ben sana naptım bi agirligim varmı sana diye peşimdenkoşuyor ama artık yemezler canım 5 ay sonra bizim evdede bayılan olcak bakalım hayırlısı ama kararlı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…