- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Kv bayilirsa birak ayilir kendi kendineValla butun herseyi anlatacam boyle boyle diye.ayni yerde oturmam soz konusu bile degil kimseye agiz eyecek degilim isinize gelirse dicem.icimi nefret bürüdü.zaten kesin bayilan falan olur yani eminimm
Hahayyy ayyy valla pek bi gaddar gördüm ben biz gelinleri he bide bu gelin lafinada gıcık kapıyorum beni gören bir tanıdık durmadan gelin napıyorsun gelin nasılsın diyip duruyor birgün bozcam ama ne gün bende merak ediyorumKv bayilirsa birak ayilir kendi kendine
Valla çok haklısın. Bize ayıp onlara gelince normal. Bizimkiler de susa susa kudurttu bunlarıKonu sahibi, aileni tembihle sıkı sıkı senin arkanda dursunlar.
Bizim de nişanlıyken bi konuda anlaşamamazlık oldu kv kp konuştu benim ailem gık demedi. Ayıp olurmuş bi şey söyleselermiş :/Onlar da iyice şımardı. Orda kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki keşke hiç gelmeseydiniz dedim, güya beni yanlız bırakmamak için gelmişlerdi bi de
Aman ha kelimesi kelimesine bunu bunu söyleyin diye çalıştır bile ne söyleyeceklerini
Bilmiyorum ki kız ailesi niye ezik, başını eğmesi gereken taraf olarak algılıyor kendini. Ama ben o olay sonrasında anneme sıkı bi rest çektim. Ne söyleyeceğini kelimesi kelimesine ezberletip öyle görüştürdüm. Bi daha kv gık diyemedi. Yıllardır bana bile bişey söylemeye yanaşamazValla çok haklısın. Bize ayıp onlara gelince normal. Bizimkiler de susa susa kudurttu bunları. Şimdi tek başıma uğraşıyorum. En azından şuan ailenle birliktesin.
Istekleri olsun diye ölü taklidi bile yapan olur bu kv milletindeHahayyy ayyy valla pek bi gaddar gördüm ben biz gelinleri he bide bu gelin lafinada gıcık kapıyorum beni gören bir tanıdık durmadan gelin napıyorsun gelin nasılsın diyip duruyor birgün bozcam ama ne gün bende merak ediyorum
Benimkiler iş işten geçtikten sonra faydaları olmayacağı noktada bir şeyler yapmaya başladı. Bana ne faydası olacaksa. Ama şükür araları yok artık. Tamamen küsler. Sadece ailemi kullanıyorlardı.Bilmiyorum ki kız ailesi niye ezik, başını eğmesi gereken taraf olarak algılıyor kendini. Ama ben o olay sonrasında anneme sıkı bi rest çektim. Ne söyleyeceğini kelimesi kelimesine ezberletip öyle görüştürdüm. Bi daha kv gık diyemedi. Yıllardır bana bile bişey söylemeye yanaşamaz
Aynen..karşı taraf sessiz kalınca kendilerinde daha çok konuşup, hakimiyet kurma gücü buluyorlarBenimkiler iş işten geçtikten sonra faydaları olmayacağı noktada bir şeyler yapmaya başladı. Bana ne faydası olacaksa. Ama şükür araları yok artık. Tamamen küsler. Sadece ailemi kullanıyorlardı.
Ufak şeyleri yapmaya ne var, önemli olan böyle hayat değiştirici şeyleri yapabilmesi isteyince. Ki önemli konularda babasının annesinin sözüne bakıyormuş o, bunu anlamış oldunuz.Zaten normaldede her istedigimi yapar.ama bu ew konusunda yapmiyodu cunku acikcasi bende kiraya cok sicak bakmiyodum para biriktirmek icin.ama olmuyomus iyiki simdi oldu bu olaylar ohh iyi oldu.
Valla ailesini karsisina alsin istemezdim oyle bi yapim yoktu.ama artik acik acik dedim ya ailen ya ben kendi bilir.bunlarla birarada oturamam zaten.adam gibi aksam geldiginde baba bize karismayin biz istedigimiz gibi yasayacagiz derse amenna demesse de kendi bilir.inanin o kadar kararliyim ki gozum biseyi gormez oldu tak etti artik.Eski konularınıza baktım da.... İyi olmuş bu aynı yerde oturma ısrarlarının sizde patlamaya sebep olması. Zaten hiç çekilecek insanlar değillermişmiş. Ex-nişanlı sorunlu değilmiş gibi görünse de aslında anne babasından bu kadar korkması, hala onlara bağımlı gibi yaşaması zaten başlı başına çok büyük bir sorun.
Akşam geldiklerinde tamam ne istersen olacak deseler bile siz dönmeyin kararınızdan bence.
Para biriktirmek icindi hem iyilerdi iyi olur sandim sonradan kudurdular allahtan ewlenmeden boyle olduAnldigim kadariyla alt katta bir daire var ve o eve siz gecin kira odemez para biriktirirsiniz bahanesiyle sizi diplerine almak istiyorlar, amac birlikte yer iceriz para harcanmaz, hep bir arada oluruz falan filan degil mi?
Sizin aile butcenize bu kadar destek olmak istiyorlarsa o daireyi kiraya versinler size de kirayi versinler ayni hesaba gelir. Takdir ettim dik durusunuzu. Kari koca calisiyorsaniz ikinizde asgari ucret bile alsaniz biriniz kirayi oder biriniz evi gecindirir halledersiniz bosverin ha izin vermiyorlar mi o halde herkes yoluna gider.
Ama bir yerde hata yapmissiniz. İlk basta alt katta otururum deyip sonradan vazgecmek etik olmamis. Keske bu durusunuzu nisandan once sergileseydiniz.
...babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu....
Kizlar sikintimi okuyanlar bilir.kp le surekli sorun yasiyorum bir yildir nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama artik babasina dayanacak gucum kalmadi.yilbasi icin disari cikacaktik aksam 9 gibide ewde olacaktik ailelerimizle vakit gecirmek icin.kp kavga etmis nisanlima bagirip cagirmis gitmeyeceksiniz ortalik tekin degil vs diye.gidecegimiz yer sahilde bi cafe ickili degil sadece canli muzik var.ve bi saat oturup gelecektik.ama adam sorun cikartiyo herseye karisiyo dayanamaz oldum nisanlimi cok seviyorum ama surekli nisani atmak geciyo icimden.adam zorbalikla kavgayla her istedigini yaptiriyo.nisanlima tepki gosterdim yapmayacksin ve biz gidip eglenecegiz dedim oda napim ven simdi kavga ediyo adam benle diyo.anlayacaginiz babasinin dedigini yapacak uyuyalim sinirliyim sakin kafayla yarin konusuruz dedi.eger kavga etsem diretsem benim dedigimi yapar kirmaz beni ama boyle olmasinida ben istemiyorum.babasindan artik biktim yuzunede dedim senin babandan artik biktim resmen bu is bozulsun diye ugrasiyor dedim oyle dusunme o da basimiza bise gelir diye diyor dedi.sanki biz on yasindayiz.kafam allak bullak cok sinirliyim yarin nisanlimla konusacaz napmam lazim ewlenincede mi boyle olacak korkuyorum..bide altli ustlu oturacaz.
Her disari cikmamiza ayni seyler herseye karisiyo dayanamaz oldum ya nefret etmeye basladim artik ayni ortamda bile duramiyorum.bu zamana kadar cok sorun yasadik.daha once beni arayip disari cikmayin gezmeyin ogluma sana boyle dedigimi deme gezmek istemiyorum de demisti.haberim olmadan gidip ewin butun esyalarini almisti gidip gelinlik bile secmisti.bide benle kavga etti begenmedim almadim diye.herseye karisiyo napacam bilmiyorum
Gecen bayramda beni alisverise goturdu.rezil etti glayarak ewe geldim.yok sen bise alamiyosun ustune yakismiyo kilolusun zayifla sen bak kizlara dal gibiler ne giyseler yakisiyo sen bise bulamazsin ustune gore falan dedi rezil etti beni bise almadan ciktim geldim ewe.nisanlima anlattim bi ton kavga ettiler.nedir bu boyle ya.
Boyle bi sorunla biaha karsilasirsak ayri ew tutacaz diye anlastik.tutsak bile carsidan tutacaz yine hem benim hem onun isine yakin biyerden.yine bisey degismeyecek.cunku ailesinin ewi de on dakika mesafede.bu seferde kafalarina estikce gelecekler.
cebinde sigara parasi bile kalmiyor.bende calisiyorum ve dunya kaar borctayim ailemden tek kurus almiyorum herseyimi kendim aldim beyaz esya bile.ewin tadilati yapilacak ama yapmiyor ewe veriyor.inanilmaz bi sekilde savurganlar.tamam borclari var ama calisabilir babasi ven asil ona kiziyorum sapasaglam.hic dusunmuyor bu adam ewlenecek ihtiyaclarini karsilasin diye.cebinde parasi olsun diye.vermedigi zaman kavga ediyor.
Oyle bi insan düsün ki maasi var ama surekli para istiyor.kahveye gidiyor geziyor calismiyor ewde yatiyor.sonra iki senedir nisanli olan 3 aya da dugunu olan ve esya borcu odeyen cocundan para aliyor vermeyince kavga ediyor.dusuncesizlik degilmi bu.borcu dugunden sonra beraber odeyecegiz ben en aza indirmeye calistikca olmuyor.ben mi hataliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?