alt ust oturmaktan kurtuldum gibi ??

kiraya cikmazsak nisani atayim mi

• evet

OY: 92 89,3%
  • hayir

OY: 11 10,7%

• Ankete Katılan
    103
Kv bayilirsa birak ayilir kendi kendine
Hahayyy ayyy valla pek bi gaddar gördüm ben biz gelinleri he bide bu gelin lafinada gıcık kapıyorum beni gören bir tanıdık durmadan gelin napıyorsun gelin nasılsın diyip duruyor birgün bozcam ama ne gün bende merak ediyorum

Valla çok haklısın. Bize ayıp onlara gelince normal. Bizimkiler de susa susa kudurttu bunları . Şimdi tek başıma uğraşıyorum. En azından şuan ailenle birliktesin.

Valla çok haklısın. Bize ayıp onlara gelince normal. Bizimkiler de susa susa kudurttu bunları . Şimdi tek başıma uğraşıyorum. En azından şuan ailenle birliktesin.
Bilmiyorum ki kız ailesi niye ezik, başını eğmesi gereken taraf olarak algılıyor kendini. Ama ben o olay sonrasında anneme sıkı bi rest çektim. Ne söyleyeceğini kelimesi kelimesine ezberletip öyle görüştürdüm. Bi daha kv gık diyemedi. Yıllardır bana bile bişey söylemeye yanaşamaz

Istekleri olsun diye ölü taklidi bile yapan olur bu kv milletinde

Aferin restini çekmişsin. Babam düğünü rezil eder ne ya çocuk gibi. Yeminle bu tip aileler çocuğunun iyiliğini istemiyor. Ev açamayan evlenmesin üremesin.

Benimkiler iş işten geçtikten sonra faydaları olmayacağı noktada bir şeyler yapmaya başladı. Bana ne faydası olacaksa. Ama şükür araları yok artık. Tamamen küsler. Sadece ailemi kullanıyorlardı.

Benimkiler iş işten geçtikten sonra faydaları olmayacağı noktada bir şeyler yapmaya başladı. Bana ne faydası olacaksa. Ama şükür araları yok artık. Tamamen küsler. Sadece ailemi kullanıyorlardı.
Aynen..karşı taraf sessiz kalınca kendilerinde daha çok konuşup, hakimiyet kurma gücü buluyorlar

Zaten normaldede her istedigimi yapar.ama bu ew konusunda yapmiyodu cunku acikcasi bende kiraya cok sicak bakmiyodum para biriktirmek icin.ama olmuyomus iyiki simdi oldu bu olaylar ohh iyi oldu.
Ufak şeyleri yapmaya ne var, önemli olan böyle hayat değiştirici şeyleri yapabilmesi isteyince. Ki önemli konularda babasının annesinin sözüne bakıyormuş o, bunu anlamış oldunuz.

Anldigim kadariyla alt katta bir daire var ve o eve siz gecin kira odemez para biriktirirsiniz bahanesiyle sizi diplerine almak istiyorlar, amac birlikte yer iceriz para harcanmaz, hep bir arada oluruz falan filan degil mi?

Sizin aile butcenize bu kadar destek olmak istiyorlarsa o daireyi kiraya versinler size de kirayi versinler ayni hesaba gelir. Takdir ettim dik durusunuzu. Kari koca calisiyorsaniz ikinizde asgari ucret bile alsaniz biriniz kirayi oder biriniz evi gecindirir halledersiniz bosverin ha izin vermiyorlar mi o halde herkes yoluna gider.

Ama bir yerde hata yapmissiniz. İlk basta alt katta otururum deyip sonradan vazgecmek etik olmamis. Keske bu durusunuzu nisandan once sergileseydiniz.

Eski konularınıza baktım da.... İyi olmuş bu aynı yerde oturma ısrarlarının sizde patlamaya sebep olması. Zaten hiç çekilecek insanlar değillermişmiş. Ex-nişanlı sorunlu değilmiş gibi görünse de aslında anne babasından bu kadar korkması, hala onlara bağımlı gibi yaşaması zaten başlı başına çok büyük bir sorun.
Akşam geldiklerinde tamam ne istersen olacak deseler bile siz dönmeyin kararınızdan bence.

Valla ailesini karsisina alsin istemezdim oyle bi yapim yoktu.ama artik acik acik dedim ya ailen ya ben kendi bilir.bunlarla birarada oturamam zaten.adam gibi aksam geldiginde baba bize karismayin biz istedigimiz gibi yasayacagiz derse amenna demesse de kendi bilir.inanin o kadar kararliyim ki gozum biseyi gormez oldu tak etti artik.

Para biriktirmek icindi hem iyilerdi iyi olur sandim sonradan kudurdular allahtan ewlenmeden boyle oldu

Bu altüst oturmak okadar bela bir şey ki gelin ne yapsa suçlu , her daim yaşlı insanlar beklenti içinde
kaynananın günü olur mecbur katılmak zorundasın mümkünse pastada yapacaksın ki birde misafirde hiç bitmez akrabası gelir seni çağırır hizmet etmek için , bayramda desen en çok yorulan gelin üst katta olan gelir yorulur herkez misafir misafir gelir lay,lay lom gider elini bir işe doğru dürüst sürmeden hasta olur gelen akrabalar şikayet eder gelin kapımı açmıyor diye herkes gelini
kötü en kötüsüde direk gider oğluna hanımını keser oda gider hanımına bağırır anneme saygılı ol diye asla ama asla huzurlu birortam olmaz

Boyle bi sorunla biaha karsilasirsak ayri ew tutacaz diye anlastik.tutsak bile carsidan tutacaz yine hem benim hem onun isine yakin biyerden.yine bisey degismeyecek.cunku ailesinin ewi de on dakika mesafede.bu seferde kafalarina estikce gelecekler.

daha fazlasını alamadım, bakın şu ana kadar açtığınız konulardan örnekler bunlar. Bu saate kadar nasıl sabrettiniz bilmiyorum ama bu kp adayı benim gibi daha kaç kişinin içini şişirdi tahmin bile edemiyorum.
Aynı apartmandan olmasa bile 10 dk mesafede olacak demişsiniz. Hem maddi hem manevi sömürücü ailesi. Ne kadar severseniz sevin evlenmeden bu hale geldiyseniz sonra neler çekeceksiniz kim bilir.
Adam gidiyor sizin yerinize eşya seçiyor, GELİNLİK seçiyor, bütün gün kahvede takılıp nişanlınızın sizin eve harcaması gereken parayı alıyor, alamazsa kavga çıkarıyor, altlı üstlü oturmak ve yeme içme bir olsun istiyor, üzerine bir de görünüşünüze hakaret ediyor. Hani diyebilecek bir şey yok, var olan durumu özetlemeye çalıştım siz olayın içinde olduğunuz için bütün çerçeveyi göremiyorsunuzdur belki diye.
Umarım akşam her şey sizin için iyi olacak şekilde sonuçlanır.

Siz o aileyi karsiniza alip evlensenizde rahat edemiceksiniz bil istedim.

Mümkün olduğu kadar uzaklaş bence onlardan nişanlıni çok seviyorsan. Şimdi böyleyse emin ol evlenince çok daha kötü 'olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…