Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

evet guatr ama cesitleri var..mesela ben iyotsuz tuz aliyorum..kanserliydi benimki,amelyatta oldum,ömür boyu ilaca talim..her 6 ayda bir de kan veriyorum..senede 1 de sintigrafi yaptiriyorum..karisik is yani...seninki normal,bosver.

Feri bugün Almanyanin maci vardiya, ben carsiya ciktim, ilk defa bir haftasonu bu kadar rahat ve bos dükkanlarda alisveris yaptim. H&M, Pimkie, Orsay acayip ucuzluk yamis, gitmeni tavsiye ederim.

feri adetine kaç gün var gögüs ağrısı bendede bu ay her zamankinden fazla olmuştu bence çayların etkisi ve biz iyiye gidiyoruz

Aycan ev giysi dolu,kilo vermemi bekliyorlar..zayiflayacagim..o giysilere ihanet edemem...bende seyrettim maci..VUVUZELA sesi beni cileden cikardi ama..

evet guatr ama cesitleri var..mesela ben iyotsuz tuz aliyorum..kanserliydi benimki,amelyatta oldum,ömür boyu ilaca talim..her 6 ayda bir de kan veriyorum..senede 1 de sintigrafi yaptiriyorum..karisik is yani...seninki normal,bosver.

Evet o hap ömür boyu alinmasi gerekiyo, benim ayin 16 sinda bidaha termin var, Dr. Bogaza ultrason yapilacak dedi, ama 6 ayda bi kan vermek gerekiyomus

benim 14 de olmam lazim umut...benim sadece 3 hamileligimde gögüslerim kararmisti..birde simdi..caylardandir muhtemelen..kasiklarimda agiriyor..miyon solda o kisim daha cok sanciyor...

feri adetine kaç gün var gögüs ağrısı bendede bu ay her zamankinden fazla olmuştu bence çayların etkisi ve biz iyiye gidiyoruz

Nihayet olumlu bisey duydum, Umut iyiye gittigini kabul etti buyrunnnnnnnnn

Aycan ev giysi dolu,kilo vermemi bekliyorlar..zayiflayacagim..o giysilere ihanet edemem...bende seyrettim maci..VUVUZELA sesi beni cileden cikardi ama..

Yok valla, kilo vermicem, eskileri kaldirdim, simdi yeni kiloma göre aliyorum. sengözlerimebaksanab

aycan ya siz ne çok bilgilisiniz senin tsh ın kaç tı nedenboğaza ultrason yapılıyor peki sigaranın tsh a etkisi varmı

benim 14 de olmam lazim umut...benim sadece 3 hamileligimde gögüslerim kararmisti..birde simdi..caylardandir muhtemelen..kasiklarimda agiriyor..miyon solda o kisim daha cok sanciyor...

Kiz bide düsünsene, ameliyata girmeden muayene ediyolarmis, vede sana miyomunuz yok olmus diyolarmis, ne olur ama ha................

kız aycan aşk olsun ben hep çaylara inanıyorum demedimmi ama bir yıldır hiç tahlil yaptırmadığım için korktum ama haksızmıyım
feri ne olur bir test yaptırsan benim kafam karıştı

Aycan hocam ...medehi iftiharimiz;:) Kiz aycan benim nu nivk niye degismedi..2 kere yolladim...Kazen pasazadeye msj..

kız aycan aşk olsun ben hep çaylara inanıyorum demedimmi ama bir yıldır hiç tahlil yaptırmadığım için korktum ama haksızmıyım
feri ne olur bir test yaptırsan benim kafam karıştı

umutcugum..ne gecen reglimde nede bunda..ovülasyon öncesi ve sonrasi birliktelik yasamadik...Meryem anada degilim ya:)

aycan ya siz ne çok bilgilisiniz senin tsh ın kaç tı nedenboğaza ultrason yapılıyor peki sigaranın tsh a etkisi varmı

E be Umut sordugunda laf mi simdi, Doktorlar sigaranin herseye zarar verdigini söylemiyolarmi, Saniyormusun doktora sigaradan mi diye sorcam senağlama, ya ben bu olayi bilmiyordum, diger forumdada yyazmistim, endokrologe gittigimde, ben menopoza giriyorum, o yüzden hormonlarima baktirmaya geldim dedim. Oda kan aldi, sonuclar cikinca, TSH yüzünden tekrar gitmem gerektigini söyledi. Vede ilac yazdi.

Ha iste bebek ararken ögreniyon bütün bunlari. Degerimi bilmiyom inan. Simdi kalkip kagidi arayamicam. Cünkü ben TSH icin degil FSH icin gitmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…