bu tsh guatr değilmi iyotlu tuz kullanmak gerekiyor doğrumu
evet guatr ama cesitleri var..mesela ben iyotsuz tuz aliyorum..kanserliydi benimki,amelyatta oldum,ömür boyu ilaca talim..her 6 ayda bir de kan veriyorum..senede 1 de sintigrafi yaptiriyorum..karisik is yani...seninki normal,bosver.
feri adetine kaç gün var gögüs ağrısı bendede bu ay her zamankinden fazla olmuştu bence çayların etkisi ve biz iyiye gidiyoruz
Aycan ev giysi dolu,kilo vermemi bekliyorlar..zayiflayacagim..o giysilere ihanet edemem...bende seyrettim maci..VUVUZELA sesi beni cileden cikardi ama..
benim 14 de olmam lazim umut...benim sadece 3 hamileligimde gögüslerim kararmisti..birde simdi..caylardandir muhtemelen..kasiklarimda agiriyor..miyon solda o kisim daha cok sanciyor...
kız aycan aşk olsun ben hep çaylara inanıyorum demedimmi ama bir yıldır hiç tahlil yaptırmadığım için korktum ama haksızmıyım
feri ne olur bir test yaptırsan benim kafam karıştı
Kiz bide düsünsene, ameliyata girmeden muayene ediyolarmis, vede sana miyomunuz yok olmus diyolarmis, ne olur ama ha................
aycan ya siz ne çok bilgilisiniz senin tsh ın kaç tı nedenboğaza ultrason yapılıyor peki sigaranın tsh a etkisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?