Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

doğru diplomayı verecekler bu önceki dr değil önceki gittiğim saçmaladı adetin 5. günü bakalım dedi bende başka dr a gittim aslında sadece fsh ı merak ettim ya neyse iyi geceler canım

doğru diplomayı verecekler bu önceki dr değil önceki gittiğim saçmaladı adetin 5. günü bakalım dedi bende başka dr a gittim aslında sadece fsh ı merak ettim ya neyse iyi geceler canım
Demek bütün secmeceler bize denk geliyo, Miknatis etkisiyle cekiyoruz anasini satayim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Yok Geschenk, ben burdayim, Geschenk geziyo, gelir birazdana.s.

YOK ANACIM. GEZDİĞİM FALAN YOK. ADIM ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZE :)))) bekledim sizi gelen olmayınca çıktım. son bakayım dedim yatmadan gelip gitmişsiniz. görüşürüz uykum geldi benimde.

Bak umut extra senin icin diger sayfadan Copy aldim, FSH filan fasarya bunlari oku görüceksin

Alıntı:
yelinay kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar ben de 2008 yılında kanser tedavisi sonucu erken menopoza girmiştim. 35 yaşındaydım. Neler hissettiğimi ve yaşadığım bunalımlı günleri bunları yaşayanlara anlatmaya gerek yok yaşamayan zaten senin ruh halini anlayamıyor bir de bu durum var zaten. Neyse , doktorum 108 fsh ile geri gönüş konusunda pek de umutlu konuşmadı doktorun karşısında hüngür hüngür ağlamamı asla unutamam. Ama tıpta tam olarak şöyledir denemez diye de çok az da olsa açık kapı bıraktı ama ümitlenme dedi. Ama önce ilk şoku atlatmam biraz zaman aldı depresyon ilaçlarına başladım bu arada Ben doktordan böyle bir haber almadım, gayet sağlıklı bir kadınım diye diye kendime telkinde bulundum, çok dua ettim, ve Adnan Saraçoğlu'nun aslanpençesi kürünü uyguladım, fsh değerim de yavaş yavaş düşmeye başladı ve tam 8 ay sonra adet gördüm sonra yine kesildi doktorum adet söktürücü bir ilaç verdi onunla tekrar adet oldum ama sonra yine kesildi derken ben yine adet düzensizliği yaşadığımı sanıyorken hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi 5,5 aylık hamileyim ve ikinci çocuğum olacak inşallah. Rabbime sonsuz kere hamdolsun. Burada kısaca özetlemeye çalıştım hatta o günleri unutmak istediğim için de gerçekten unuttum süreci tam olarak ayrıntısıyla anlatamadım ama LÜTFEN ÜMıTSıZLıĞE KAPILMAYIN, DUA EDıN , bitkisel kürlerin de bunda çok etkisi olduğuna inanıyorum. Saraçoğlu Hocama da vesile olduğu olduğu için Allah razı olsun diyorum.

Alıntı:
petitus kullanıcısından alıntı
benim yaşım 37 iken bende adet düzensizliği başladı 2 yl sonrda menepoz dedi doktor değerlerimFSH 46.61 LH de 84.88 çıktı ilaç kulandım adet oluyordum 2 ay ilaç içmedim adet yine olmadım sandım menepoza girdim ama hamile oldugum öğrendim kendiliğinden ilaç falan kullanmadan hamile kalmışım sonra bir oğlum oldu allah esirgesin kazadan beladan üzülme inşallah seninde düzelir hormonların allah dileğini verir dua et

YOK ANACIM. GEZDıĞıM FALAN YOK. ADIM ÇIKTI DOKUZA ıNMEZ SEKıZE :)))) bekledim sizi gelen olmayınca çıktım. son bakayım dedim yatmadan gelip gitmişsiniz. görüşürüz uykum geldi benimde.

yok ben gitmedim, Geschenk burlardayim, iyi geceler, hayir gezebilirsin, güzel bisey bende geziyorum, bilgi topluyorum aaaaaa.......kaydirigubbakcemile3 Iyi geceler

Umut al bak bi yazi daha,

hangul12-06-2009, 18:45
ben son 4yılda 4kez aşılama 2kez tüpbebek tedavisinden sonuç alamadım ama şimdi hamileyim normal yolla inanamıyorum sonunda iki cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç 57000 çıktı yani 7 haftalık hamileymişim ben son tüp bebek tedavisinden sonra bir yaşlı kadın böğürtlen köklerini (7,8 adet) 1kökü 1tencerede kaynat her gün 2 bardak iç bitince tekrar1kök kaynat bitene kadar demişti bunu mart ayı boyunca yaptım ve dün hamile olduğumu öğrendim hemen doktoruma gittik eşimle boyu 13 mm miş bebişimin kalp atışlarını bile duyduk hala inanamıyorum sonuç alamayanlar lütfen bunu denesin

Iste Umut bunun gibi bir sürü örnek var, neden senin hamile haberini alamayalim ??? Ben hepinizin anne olacagi inancindayim, bu is biraz enerji meselesi, icten istenilen her dilek, er yada gec gerceklesecektir. guclubacismileinancindayim.

Son düzenleme:
Selam Zerdal,
Feri bekledim gelirsin diye ama misafirlerin gitmedi herhalde. Canim bende cikiyorum. Iyi geceler

Son düzenleme:
selam canım geshenkin arkadaşıyım ben baktım ama göremedim. nasılsınız, alternetif tıp bölümüde güzelmiş şöyle bi göz attım, ama şimdi çıkmam lazım. görüşürüz, arada bende gelirim buraya, öptüm canım.

Kizlarrr....Raporumu sunuyorum.......
Misafirler saat 23 te gitiller..bebek 14 aylik..Cok tatliydi. ortamda bebek olunca nese doluyor ortalik cokta usluydu masalla..Alip kacasim geldi:) Bol bol dedikodu yaptilar...mutfaga her gittigimde ya teyyze,yada gelin gelip öbürü hakkinda konusuyor..Hep beraber oturdugumuzdada diger akrabalarinkini beraber yapiyorlar...Esim cok bunalidi konusmalarindan..Kesin yoldada bizim hakimda konusmuslardir...Cok yoruldum yemege geldiler,cokta sicakti zaten..

sizde erken kacmisini..ortaligi tüplim dedim..girdim yoksunuz...

Aycan Kazene dün yolladim msj..simdi yine yolladim bakalim ne olacak...

Umut yarin sonuclari alir almaz yaz bize tatlim..

Geschenk fanlarin bulmuslar yine izini:)

Tatli rüyalar seker kizlazzzzzzzzz

Umut sana arkadaslik istegi yolladim ,nacizhane kabul ederseniz tabi....

ve orda gördügüm birsey cok kizdim...Kiz vallahi Mersine gelip seni aldigim gibi götürüp kiz kalesinden atacagim...bak simdi

umut10 Hakkında
ışte ben :)
bitkin yorgun mutsuz

Cabucak bunlari okur okumaz.degistiriyorsun o kismi canimin ici..ne o öyle,negatiflik yok ,tabiki arada dertlenecegiz,karamsar olacagiz ,yikildigimiz,yoruldugumuzda olacak ama. hemen toparlanmaya calisacagiz.....ne demistim dün...KUANTUM TEKNIGIYLE,,kuantum sicramasi yapacagiz..Basaracagiz...

Bende gidip yatayim artik..Esim oglunu aldi bu gün araya tr de girince 3 hafta görüsemediler simdi sarilmis yatiyorlar...bende yastiklara sarilp hayal kurum ...

Kizlarrrrrrrrrrr günaydin hepinize...

uyku tutmadi,uyutmuyor yasananlar 04.30 itibariyle uyandim,cok sicak,dayanamadim ciktim yataktan ve basladim arastirmaya...son buldugum bilgiyi sizde okuyun bakalim ne diyeceksiniz...

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Kadın & Çocuk Sağlığı > ınfertilite / Kısırlık
Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim

bende arastirmalara devam edip tekrar uyumaya calisayim..........

Feri, Umut, Geschenk günaydinlar hepinize.

UMUT merak icindeyim tatlim, bekliyorum sonucunu.........

FERI kiz burada geceleri serin, senin sicaktan uyuyamaman cok ilginc. Hem gesmis olsun, o misafirlerin negatif enerjisi bulasmistir. Bu arada su Kuantum sicramasini bi anlat, bizde anlayalim. kaydirigubbakcemile2

Kizlar suanda Fertijinden Seval hanim TV de, oturdum dinledim. Vede anlattiklari.........öyle bi anlatiyolarki, sinirleniyorum ya....cok basarililar, iyide ben bu forumlarda okuyorum........öyle yazmiyo hanim arkadaslar.

Feri ben o yaziyi okumustum, anlayamadim, tenktür filan biseyler yaziyo. Sen anlarsan bizede anlat, onuda yapariz DATLIM.

Ya kizlar, bugün birkez daha düsündüm, nasil bir gönül dostlugudur bu, hic kimseyle konusamadigim seyleri, sizlerle o kadar rahat paylasiyorum ki, Bir de hep hayalim. "Iste mucize gercek oldu bende hamileyim" satirlarini, icimizden birinin yazmasi. Iyiki varsiniz ya..............opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhabalar.
bir bakayım dedim açtım kimseler yok bende çıkıyorum gezmeye gidecem bugün akşamada yokum gece olabilir. sizi çok öpüyorum. görüşürüz.
umut bugün hemen iyi ol.. yazıları okudunmu..ona göre. gece seni çok pozitif bulayım. hadi görüşürüz.
feri zerdal benim arkadaşım arada takılsa bize mahzuru olmaz dimi :)
aycanım çok haklısın sırayla inşallah şu çift çizgiyi ve tüm gebelik haftaalrımızı paylaşacaz..inşallaaaaahhhhhhhhhhh....

kızlar eşim yeni geldi aslında tlf da söyledi ama kendim görmem gerekiyordu değerlerim çooooook normal fsh 9 tsh çok küçük biraz yüksek normalde 4.20 olmasıberek benim 4.21 mi ne kağıda bakıp söylerim herşey çok normal çok sevindim işte bitkilerin mucizesi sizi çoooook seviyorum yazdıklarınızı okuyayım

ferim tabiiki hemen kebul ettim o ifadeleride çok önceleri yazmıştım ama artık siz varsınız çok daha iyiyim:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…