Benim de aklima, bugün o ablayla yürüyüs yaparken, konusurken aklima geldi Umut, niye söylemicem. Ben menopoz filan sanip nasil korktum, bi bilsenevet doğru o yüzdendir kız neden söylemiyorsun ben de ne oluyoruz o kadar bitki ile dedim
Tamam bitanem, kendine iyi bak. Allah rahatlik versin, seni o beynindekiler bitiriyo, Allah askina su doktorlarin her dedigini ciddiye alma.aycanım bugün çok bitkinim yarın görüşelim olurmu ben çıkıyorum iyi geceler
Ya umut, sen mersindeki jinekologunu degistir hayatim, nedir o. Onun kadar bildi bizdede var. Zaten sanada diyomus ya 3 tüp bebek filan, biliyorsunuzdur diye.............Tüp bebek yaptirdik diye, adamlar yakinda anladigim kadariyla doktor diplomasi verecekler elimize
Demek bütün secmeceler bize denk geliyo, Miknatis etkisiyle cekiyoruz anasini satayim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktandoğru diplomayı verecekler bu önceki dr değil önceki gittiğim saçmaladı adetin 5. günü bakalım dedi bende başka dr a gittim aslında sadece fsh ı merak ettim ya neyse iyi geceler canım
Yok Geschenk, ben burdayim, Geschenk geziyo, gelir birazdana.s.
YOK ANACIM. GEZDıĞıM FALAN YOK. ADIM ÇIKTI DOKUZA ıNMEZ SEKıZE :)))) bekledim sizi gelen olmayınca çıktım. son bakayım dedim yatmadan gelip gitmişsiniz. görüşürüz uykum geldi benimde.
Umut sana arkadaslik istegi yolladim ,nacizhane kabul ederseniz tabi....
ve orda gördügüm birsey cok kizdim...Kiz vallahi Mersine gelip seni aldigim gibi götürüp kiz kalesinden atacagim...bak simdi
umut10 Hakkında
İşte ben :)
bitkin yorgun mutsuz
Cabucak bunlari okur okumaz.degistiriyorsun o kismi canimin ici..ne o öyle,negatiflik yok ,tabiki arada dertlenecegiz,karamsar olacagiz ,yikildigimiz,yoruldugumuzda olacak ama. hemen toparlanmaya calisacagiz.....ne demistim dün...KUANTUM TEKNIGIYLE,,kuantum sicramasi yapacagiz..Basaracagiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?