Topraksu yok uzun zamandir??? Mirakel sen neler yapiyorsun???, Cara ???, Yildiz Zeynomuzu büyütüyor, ise geri döndünmü Yildiz???, Gümse sen nasilsin???, Umutcum sevgiler
canım arkadaşlarım ne kadar uzun süre oldu allah nasip ederse artık burdayım.sizleri çook özledim psikolojim eh işte düzeldi diyebiliriz çok mutluyum okula başladım .sizi çok özledim
gündüz uyudum uykum kaçtı aaa birden aklıma geldi sizi çok ihmal ettim hepinizi öpüyorum artık inşallah burdayım görüşürüz .
UMuTTTT UMUTTTTTT UMUTTTTTT canim benim .biricik arkadasim..okula baslamana cok sevindim,sana moral olur.Ne günler yasandi degil mi umutcugum,yasamayan bilemez..Umarim son olur.artik yüzün hep güler,hep mutlu olursun..
Sen yokken benim hayatimda nerdeyse hic birsey degismedi..TR de rahim filmi cektirdim 2 tüpüm kapali cikti..gecen ay esime tüp bebekten bahsettim,baska isin mi yok deyip,tek kelime bile konusturmadi..ben gercekten cok bahtsiz,sansiz bir insanmisim bebek konusunda..bazen düsündükce cildirasim geliyor..kaybetigim bebekler zaman gectikce dahada sanki yaralayacak beni..6 aydir depresyon tedavisi icin ilac aliyorumda iyiyim,ypksa inanki kaldiramam.
seni cok öpüyor canim benim..bizi sensiz birakma..