Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Topraksu yok uzun zamandir??? Mirakel sen neler yapiyorsun???, Cara ???, Yildiz Zeynomuzu büyütüyor, ise geri döndünmü Yildiz???, Gümse sen nasilsin???, Umutcum sevgiler

canım arkadaşlarım ne kadar uzun süre oldu allah nasip ederse artık burdayım.sizleri çook özledim psikolojim eh işte düzeldi diyebiliriz çok mutluyum okula başladım .sizi çok özledim
gündüz uyudum uykum kaçtı aaa birden aklıma geldi sizi çok ihmal ettim hepinizi öpüyorum artık inşallah burdayım görüşürüz .

iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..

Ahhh canim ya,demek sen simdi anne oldun ve su an bebisinle evinde yeni hayatinizi yasiyorsunuz..Allah size hep mutlu,huzurlu,saglikli yillar nasip etsin..Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu,babalik duygusunu yasatsin.Canim benim zaman bulursan girde yaz bize yasadiklarini..cok öptüm seni ve mis kokulu bebisini..Hos gelmis safa gelmis dünyamiza:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar

özledim hepinizi, artık pek görüşemiyoruz. burası bayağı durgunlaştı.

SARIBEYBİ inşallah herşey yOLUNDA GİTMİŞTİR VE BEBEĞİNDE SENDE İYİSİNDİR. FIRSATINI BULURSAN BİZE HABER VER.

ben iyiyim kızlar, 32.haftamız bitiyor. zaman yaklaştıkça heyecan artıyor.

hepinizi çok çok öpüyorum.

Toprakcigim insan heyecanlanmazmi hemde ne heyecandir kim bilir..Canim benim ya ,bak neler yasadin ama yaradanim senden .senin temiz kalbinden mucizesini esirgemedi.Cok ama cok az kaldi mucizene kavusmana..Ne güzel bir duygu degilmi...insallah yakinda senada tebrik mesajlari yazacagiz...cok öptüm seni tatliskom:nazar::nazar::nazar:

Topraksu yok uzun zamandir??? Mirakel sen neler yapiyorsun???, Cara ???, Yildiz Zeynomuzu büyütüyor, ise geri döndünmü Yildiz???, Gümse sen nasilsin???, Umutcum sevgiler

canım arkadaşlarım ne kadar uzun süre oldu allah nasip ederse artık burdayım.sizleri çook özledim psikolojim eh işte düzeldi diyebiliriz çok mutluyum okula başladım .sizi çok özledim
gündüz uyudum uykum kaçtı aaa birden aklıma geldi sizi çok ihmal ettim hepinizi öpüyorum artık inşallah burdayım görüşürüz .

UMuTTTT UMUTTTTTT UMUTTTTTT canim benim .biricik arkadasim..okula baslamana cok sevindim,sana moral olur.Ne günler yasandi degil mi umutcugum,yasamayan bilemez..Umarim son olur.artik yüzün hep güler,hep mutlu olursun..

Sen yokken benim hayatimda nerdeyse hic birsey degismedi..TR de rahim filmi cektirdim 2 tüpüm kapali cikti..gecen ay esime tüp bebekten bahsettim,baska isin mi yok deyip,tek kelime bile konusturmadi..ben gercekten cok bahtsiz,sansiz bir insanmisim bebek konusunda..bazen düsündükce cildirasim geliyor..kaybetigim bebekler zaman gectikce dahada sanki yaralayacak beni..6 aydir depresyon tedavisi icin ilac aliyorumda iyiyim,ypksa inanki kaldiramam.

seni cok öpüyor canim benim..bizi sensiz birakma..

Canim ya, seni gördügüme cok sevindim. Bende öpüyorum seni kocaman. Nasilsin neler yapiyorsun????, ise devammi??? Esin calisiyormu????,

Aycancigim ne yapim iste,ise gidip geliyorum,esim hala calismiyor..bu sefer gercekten is ariyor ama tabiki yillarin calismamisligindan kimse ise almiyor..24 mayista terminim var,kadin dogumda..reglim 1 gün ve sadece lekelenme oldu 3 regildir..vucudumuda acayip ates bastiriyor gün icinde 2 ,3 kez sanki icimde volkan var.bakalim menepozmu kapimda..senneler yapiyorsun..esin nasil,ailen nasil...cok öptüm seni..

UMuTTTT UMUTTTTTT UMUTTTTTT canim benim .biricik arkadasim..okula baslamana cok sevindim,sana moral olur.Ne günler yasandi degil mi umutcugum,yasamayan bilemez..Umarim son olur.artik yüzün hep güler,hep mutlu olursun..

Sen yokken benim hayatimda nerdeyse hic birsey degismedi..TR de rahim filmi cektirdim 2 tüpüm kapali cikti..gecen ay esime tüp bebekten bahsettim,baska isin mi yok deyip,tek kelime bile konusturmadi..ben gercekten cok bahtsiz,sansiz bir insanmisim bebek konusunda..bazen düsündükce cildirasim geliyor..kaybetigim bebekler zaman gectikce dahada sanki yaralayacak beni..6 aydir depresyon tedavisi icin ilac aliyorumda iyiyim,ypksa inanki kaldiramam.

Cnm sen kaç senelik evlisin merak ettmde.Öncedende sanki bu topiklerde bebek istediğini yazdığını hatırlıyorum

ferim canım benim sizi çook özledim ne yaşadığımı ben biliyorum bu günüme binlerce şükürler olsun
ferim canım arkadaşım üzme kendini allah herşeyin hayırlısını versin belki şu an olmamasından vardır bi hayır inan senin sağlığından daha önemli bir şey yokmuş.dikkat et kendine.
hamileleri yeni doğum yapanları yebrik ediyorum hepinizi öpüyorum.

Umut'cum,
Aklimdan geciyordun yine senden haber almak ne guzel, yasanilanlari bir kenara koyup, cekilen sikintilari unutmadan ders almayi bilerek hayata hep mutlu bakmayi bilmek gerekiyor. Aman bosver bitti gitti demek gerekiyor...yasamak lazim yasamak, nefes aldigimiz surece yasamak.
Okula baslaman cok iyi olmus arkadasim. Sana iyi gelecek inanki.

Fer'im,
Sen tertemiz kalpli cok iyi bir kizsin. Hayatta hicbirsey takma kafana bosver gitsin...Allah senin gonlune gore verecek inaniyorum.

Bebisler gelmis hosgelmisler. Her yeni dogan hayata gelirken yaninda saglik, mutluluk ve sans ile gelsin:)

Hepinizi kucak dolusu sevgiyle opuyorum canim arkadaslarim...
Sevgiyle kalin,
Y

Aycancigim ne yapim iste,ise gidip geliyorum,esim hala calismiyor..bu sefer gercekten is ariyor ama tabiki yillarin calismamisligindan kimse ise almiyor..24 mayista terminim var,kadin dogumda..reglim 1 gün ve sadece lekelenme oldu 3 regildir..vucudumuda acayip ates bastiriyor gün icinde 2 ,3 kez sanki icimde volkan var.bakalim menepozmu kapimda..senneler yapiyorsun..esin nasil,ailen nasil...cok öptüm seni..

Ya be Ferim, yeni hamilelik yasadin, menopoz bu kadar cabuk gelmez. Umut sen nasilsin, okul nasil gidiyor, Bebislerimiz hosgelmisler................Ben cok yogundum giremedim kusuruma bakmayim. Hepinizi sevgiyle selamliyorum

Merhaba kizlar..Gelen giden olmamis...Umarim iyisinizdir..

Saribeybi..hic girmemisin,insallah iyisindir..bebis nasil,alistinizmi birbirinize..Lausalik nasil gidiyor yaz bize,..

Toprakcigim sende artik dogurmus olmalisin..hic girmemisin,umarim iyisindir..yaz lütfen..

Care ..canim sen neler yapiyorsun...bebis ne alemde..

Yildiz sen nasilsin canim,zeyno nasil,sen nasilsin...

Umuttt kiz hani artik,SIK sIk gelecektin buralara ama hic gramamisin..lütfen yaz bize

Aycan ..sen nasilsin canim iyisindir umarim...

Merhaba kizlar..Gelen giden olmamis...Umarim iyisinizdir..

Saribeybi..hic girmemisin,insallah iyisindir..bebis nasil,alistinizmi birbirinize..Lausalik nasil gidiyor yaz bize..

Toprakcigim sende artik dogurmus olmalisin..hic girmemisin,umarim iyisindir..yaz lütfen..

Care ..canim sen neler yapiyorsun...bebis ne alemde..

Yildiz sen nasilsin canim,zeyno nasil,sen nasilsin...

Umuttt kiz hani artik,SIK sIk gelecektin buralara ama hic gramamisin..lütfen yaz bize

Aycan ..sen nasilsin canim iyisindir umarim...

Aycan canim benim,bu gün hormon sonuclarini ögrendim..24 de kan vermistim ama doktor bu hafta geldi,tatile gitmisti..telde konustum..FSH 9 cikmis ama yasiniza göre iyi dedi,gecen sene bu zamanlar 4,3 idi..regl olamam sorunu icin TSH´ya baktir dedi..kendi niye baktirmamis anlamadim.sonucta hormon icin kan alininca onada bakiliyordu..7.ayin ilk haftasi zaten randevum var Endekoronolijide..Durumlar bundan ibaret yani...Cok öptüm seni

Aycan canim benim,bu gün hormon sonuclarini ögrendim..24 de kan vermistim ama doktor bu hafta geldi,tatile gitmisti..telde konustum..FSH 9 cikmis ama yasiniza göre iyi dedi,gecen sene bu zamanlar 4,3 idi..regl olamam sorunu icin TSH´ya baktir dedi..kendi niye baktirmamis anlamadim.sonucta hormon icin kan alininca onada bakiliyordu..7.ayin ilk haftasi zaten randevum var Endekoronolijide..Durumlar bundan ibaret yani...Cok öptüm seni

Selam Feri,
FSH sonucun cok iyi, TSH ya normal olarak Endokronologlar detayli bakar, Jinekologlar baktiginda Sigorta problem cikariyor. Reglinde stresten gecikmistir canim ya,,, Fericim ben bu hafta sonu Alanyaya ucuyorum 2 hafta yokum, Otel hersey dahil, dinlenicem insaallah. Buralarda olmicam, sanirim yazamam merak etmeyin. Selamlar

Merhabalar

ben buralardayım hergün bakıyorum yazan var mı diye ama sizden ses çıkmayınca bendende çıkmıyor. henüz doğurmadım. tahmini 4-5 temmuz alırız dedi doktor. hala çalışıyorum haftaya son. izne çıkacağım. sizden ses çıktıkça bendende çıkar merak etmeyin. hepinizi öpüyorum.

ah canım arkadaşlarım geleceğim dedim ama ne zaman girsem kimse yoktu bende yazmadım.iyi olmanıza sevindim bebeklerimiz hoş gelmiş toprak darısı başına canım allah bebişini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
feriim canım arkadaşım bak fsh ın çok iyi aycan yeni hamilelik geçirdin demiş ne zaman ben bilmiyordum öyle ise geçmiş olsun
yıldız sen nasılsın bebişi öpüyorum
cara seninde bebişini öpüyorum
aycan kız antalyaya geliyon da yanıma gelmiyon aşk olsun bak gelirsen beklerim özel den numaramı yazıyorum
canlarım ben de iyiyim hepinizi çoook öpüyorum gelin ki ben de geleyim.

merhaba kızlar

neoldu buraya anlamadım. herkes birden yok oldu. hergün bakıyorum günlerdir yazan yok. benim doğum tarihim belli oldu 3 temmuz hayırlısıyla. haber vereyim dedim. hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.

merhaba kızlar

neoldu buraya anlamadım. herkes birden yok oldu. hergün bakıyorum günlerdir yazan yok. benim doğum tarihim belli oldu 3 temmuz hayırlısıyla. haber vereyim dedim. hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.

canım herkes tatile girdi galiba,bir çoğuda başka topiklerde olabilir.çok sevindim canım az kalmış bebeşini kucağına almaya.ne güzel tatlı telaşlar bunlar.tez vakitte kurtulur sağsalim kucağına alırsın inşallah,hayırlı uğurlu gelsin bitanem.

sayfa biraz sessiz gibi gorunuyor ...umarim herkes iyidir ...topraksu cok az kalmis bebegini kucagina almana Allah yardimcin olsun kolaylikla saglikla al kucagina insaallah...herkese sevgiler

herkese merhaba hanımlar nasılsınız?
ben artık nihayet evime geçtim..
doğum yaptıktan 20 gün sonra babam ufak bi kaza geçirdi.
ayağı 1.5 ay ayağı alçıda kaldı.
mecburen orada kalmaya devam ettim..
geçen hafta şükür babamın ayağı açıldı ve 2 gün önce alıp bize getirdim.
abimlerde geldi bize onlarında 1 aylık bebeleri var
hep beraber kalıyoruz..
bu arada tatlı kızım bade 2 aylık oldu şükür..
umarım hepiniz iyisinizdir..
beni arayan soran burdan yazan merak eden herkeslere çok tşk ederim..
artık aranızda olmaya çalışıcam..
öptm hepinizi..

Back
X