Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

saribeybi canim benim evde olman ne güzel..babana üzüldüm cok gecmis olsun..Demek eviniz kalabalaklasti..Kizini öp yerimize..senide cok ööptüm..

Toprakcigim canim benim..bebegin nasil,sen nasilsin .girmemeisin uzun zamandir..haberdar et bizi..cok öptüm..

UMUT tatalim nasilsin..tatil nasil gidiyor,sagligin nasil..yaz bize

Aycan canim nerdeswin,sende girmemisin..Umarim hersey yolundadir..

Hepinizi öptümmmm

Kizlar kusura bakmayin,uzun zamandir giremedim..is,güc,sorunlar derken ihmal etik birbirimizi..sizi seviyorummm

FERİ canım sizleri çok merak ettim birden kayboldunuz. AYCAN dan da ses yok.

SARIBEYBİ geçmiş olsun inşallah baban kısa zamanda düzelir.

Benimde kızım bugün 19 günlük oldu teyzeleri. aradada olsa yazalımki kopmayalım.
kendinize iyi bakın öpüldünüz.

Benimde kızım bugün 19 günlük oldu teyzeleri. aradada olsa yazalımki kopmayalım.

analı babalı sağlıkla büyüt bebeğini canım,mis kokusundan bizim içinde kokla annesi.

saribeybi canim benim evde olman ne güzel..babana üzüldüm cok gecmis olsun..Demek eviniz kalabalaklasti..Kizini öp yerimize..senide cok ööptüm..

Toprakcigim canim benim..bebegin nasil,sen nasilsin .girmemeisin uzun zamandir..haberdar et bizi..cok öptüm..

UMUT tatalim nasilsin..tatil nasil gidiyor,sagligin nasil..yaz bize

Aycan canim nerdeswin,sende girmemisin..Umarim hersey yolundadir..

Hepinizi öptümmmm

Kizlar kusura bakmayin,uzun zamandir giremedim..is,güc,sorunlar derken ihmal etik birbirimizi..sizi seviyorummm

cnm benim çok tşk eder,m evet ev kalabalıklaştı..
babam daha iyi şimdi.
öpüyorum seni iyi bak kendine

sağol cnm benim çok tşk ederim..
maşallah kızına güle güle sağlıkla büyüt annesi..

bende hamile kalmayı istiyorum sabırsızlıkla.ilk ayımız geçti umarım ağustosta kalabilirim.hissiyatlı bi teyze bana temmuz ağustos gibi hamile kalacagımı söylemişti hemde beni hiç tanımadan tesadüf bi yerde karşılaşmıştık.umarım doğru hissetmiştir.hamile kalan tecrübeliler öneriniz var mı peki çabuk hamile kalmak için?

canım benim çok teşekkürler. Allah isteyen herkese nasip etsin. bende seni merak etmiştim dün bir baktım bayağıdır girmemişsin nete. umarım iyisinidr.

amin canım dileğin için.hemen hemen her gün giriyorum ama pek yazmıyorum bu aralar,en son olan düşük çok üzdü beni bırakmıştım kendimi şimdi yeniden başlıyorum tedavilere ege doğumevinde bu sefer,bakalım şimdilik araştırıyorlar sil baştan her şeyi yarın kan tahlillerim falan var işte,sebeb bellide işte baksınlar bakalım yaşa bağlı over yetmezliği bide kalitesiz oluşu.ot çöp yemekten möliycem artık ama faydasıda var bayağı fsh bayağı bi düşmüş.uğraşıyoruz anlıyacağın arkadaşım ne yapalım.sen lohusasın dua et bizlere bu mübarek aylarda kabul olur inşallah.minik meleğimizi öp benim için.

bende hamile kalmayı istiyorum sabırsızlıkla.ilk ayımız geçti umarım ağustosta kalabilirim.hissiyatlı bi teyze bana temmuz ağustos gibi hamile kalacagımı söylemişti hemde beni hiç tanımadan tesadüf bi yerde karşılaşmıştık.umarım doğru hissetmiştir.hamile kalan tecrübeliler öneriniz var mı peki çabuk hamile kalmak için?

mrb cnm
bende senin gibi bebeğe karar verdikten sonra
çok sabırsızlandım..
Bazı tedavi aşamalarından geçtim
ama hiç ummadığım bir anda hamile kaldım.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum
stres yapma sakın kendi akışına bırak.
Inş gönlüne göre olur..

amin canım dileğin için.hemen hemen her gün giriyorum ama pek yazmıyorum bu aralar,en son olan düşük çok üzdü beni bırakmıştım kendimi şimdi yeniden başlıyorum tedavilere ege doğumevinde bu sefer,bakalım şimdilik araştırıyorlar sil baştan her şeyi yarın kan tahlillerim falan var işte,sebeb bellide işte baksınlar bakalım yaşa bağlı over yetmezliği bide kalitesiz oluşu.ot çöp yemekten möliycem artık ama faydasıda var bayağı fsh bayağı bi düşmüş.uğraşıyoruz anlıyacağın arkadaşım ne yapalım.sen lohusasın dua et bizlere bu mübarek aylarda kabul olur inşallah.minik meleğimizi öp benim için.

çok geçmiş olsun..
Mübarek günler yüzü suyu hürmetine
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş..

Arkadaslar hepinize merhaba,
cok kisa yazicam kendime geldigimde yine yazarim, yaz tatilim güzel gecmedi, bu arada annemi kaybettim. Cok üzgünüm, o yüzden giremiyorum, lütfen benim kusuruma bakmayin.

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok üzüldüm. başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.

cok kisa yazicam kendime geldigimde yine yazarim, yaz tatilim güzel gecmedi, bu arada annemi kaybettim. Cok üzgünüm, o yüzden giremiyorum, lütfen benim kusuruma bakmayin.

başın sağolsun canım,acıların en büyüğü.rabbim sana ve ailene sabır versin ,anneciğininde mekanı cennet olsun inşallah.

arkadaşlar selam tatilde idim yazlıkta internet yok tu sizleri merak ettim nasılsınız gördüğüm kadarı ile uzun süredir kimse uğramamış aycanım tekrar başın sağolsun
kızlar ben iyiyim allah a şükür 3 aylık kontrollerim iyi geçiyor inşallah pazartesi de okula başliyoruz yani tatilimiz bitti. hoşçakalın

Aycan canim benim ne desem bilemedim,tutuldum kaldim..Allah Annenin mekanini cennet,topragini bol eylesin..allah sana sabir versin,hele birde uzakta olmak cok zor..canim benim biricik aycanim cok moralim bozuldu offfffffffff

umut iyiy olmana cok sevindim..

Toprak,saribeybi nasilsiniz

Kizlar önmli gelismeler oldu uzun uzun yazacaktim ama Aycani okuyunca kala kaldim..baska zaman girer yazarim

Öptüm hepinizi

TSH..0,29
FSH..6,5
LH...2,6
E2...64
Testosteron..0,14
DHEA..0,80
Prolaktin..182

AMH..0,19

gecen hafta kan verdim son hormon degerlerimi merak etmistim...Hormon degerlerim cok iyiy ama AMH..0,19 yumurta rezervlerimin son cirpinislarini gösteriyor..doktor lütfen tüp bebek merkezine gidin dedi...Dabiii dabiiii dedim..

Son 2 aydir artik esime yalvarmaya basladim..bana 1 sans vermezse son nefesime kadar onu affetmeyecegimi söyledim..Ailemde artik devreye girdi ya tüp bebek deneyin yada ayril gel diyorlar..3-4 aydir cok zor günler gecirdim..Ailem cok baski yapiyor,ya tüp bebek deneyin,sana yardimci olsun yada ayril diyorlar..Esim bir ara tamam olur dedi ama sadece 2 gün sürdü ,sonra yine ben istamiyorum dedi....cok bunaldim su cocuk mevzusunda..

Kizlar nasilsiniz canlarim benim..

Aycan tatalim benim hep aklimdasin..

Saribeybi,topraksu cici anneler nasil gidiyor analik,bebekleriniz nasil alistilarmi bu dünyaya..ne tatli oolmuslardir simdi yesin teyzesi onlar:nazar::nazar::nazar:

UMUT tatalim benim,saglik durumunun iyi olmasina sevindim canim..yaz bize

hepinizi öptümmmmmmmmmmmm

TSH..0,29
FSH..6,5
LH...2,6
E2...64
Testosteron..0,14
DHEA..0,80
Prolaktin..182

AMH..0,19

gecen hafta kan verdim son hormon degerlerimi merak etmistim...Hormon degerlerim cok iyiy ama AMH..0,19 yumurta rezervlerimin son cirpinislarini gösteriyor..doktor lütfen tüp bebek merkezine gidin dedi...Dabiii dabiiii dedim..

Son 2 aydir artik esime yalvarmaya basladim..bana 1 sans vermezse son nefesime kadar onu affetmeyecegimi söyledim..Ailemde artik devreye girdi ya tüp bebek deneyin yada ayril gel diyorlar..3-4 aydir cok zor günler gecirdim..Ailem cok baski yapiyor,ya tüp bebek deneyin,sana yardimci olsun yada ayril diyorlar..Esim bir ara tamam olur dedi ama sadece 2 gün sürdü ,sonra yine ben istamiyorum dedi....cok bunaldim su cocuk mevzusunda..

canım benim ya ne diyeceğimi bilemiyorum nasıl bir adam bu ya. yapsın istemiyorsa sahip çıkmasın, ailen haklı, senin anne olma şansını nasıl elinden alabilir. hepsi odun gibi duygusuz bencil yaratıklar.

benimde eşimle aram hiç yok hamileliğim son zamanları ile başlayan ve doğum sonrası devam eden gerginlik sonucu 1 aydır görüşmüyoruz. benim en mutlu zamanlarımda bana yaşattığı mutsuzluktan dolayı ona çok kırgınım kızgınım. ayrılma noktasındayız.

Son düzenleme:
canlarım erkek milleti çoğu böyle,duyarsız ve benciller.fericim benim eşimde seninki gibi tüpbebek öneriyor doktorlar ama bizimkisi kesinlikle hayır diyor,iğneyle yumoş oluyor,ama tutunamıyor .tek taraflı mücadele çok zor yıpratıyor kadını.birde kaynana baskısı var tabi.inşallah kabul eder eşin.topraksu arkadaşım üzüldüm senin içinde eşine en ihtiyacın olduğu dönemde böyle olması çok kötü bu bir sınav canım eşinde sınıfta kalmış.allah ona hidayet versin senin ve bebeğinin kıymetini bilsin inşallah.bebeğin için stres önmeli inan küçücükler ama hissediyorlar gerginlik oldumu sonrs sütün için iyi değil ah ne diyeyim denecek çok şey var ama kendine ve bebeğine iyi bak inşallah düzeltirsiniz canım dertleşmek istersen buradada bir arkadaşın var burdan cepten nezaman istersen yanındayım unutma.

Back
X