O karnindan bakip, nasil kaliteli kalitesiz karar veriyorlar, inanamiyorum. O kadar dua etmistimki o yumurta döllensin diye. Olmadi iste. Ya Umut senin adetin fazlalastimi???aycan yok normali 17 ile 25 mm hamilelik o sürede gerçekleşiyor ya ben geçen gün gittiğim dr yumurtanın 25 mm olduğunu ama kalitesiz olduğunu söylemişti ya zaten 25 in üzeri kist imiş
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSimdi ben sizin gibi düsünsem 3 bebgmi kaybettim...ben canli dogum yapamam,buna inanmiyorum desem ..kiyameti koparirsiniz...feriii niye böyle düsünüyorsun diye...degilmi sekerlerrr
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnferi bence hormona hiç gerek yok benim o kadar ilaçla en yüksek dozla zorla büyüyen yumurtam çaylarımız ile 25 mm oldu kalitesizdi o başka bence ne varsa doğal yolda var ben gelecek ay tüpe gitmeyi düşünüyorum ama inşallah bana da sizlerede başka bir şeye gerek kalmadan çaylar ile hamile kalırız
canım ferim senin durumun başka biz bitkilerle hamile kalacağız kız tüpe gerek kalmadan diyoz
Feri sende o kistten kurtulunca, Allahin izniyle saglikli bebek dogurucannnnnnnnnnn
Ya Umut ben hälä belki üstüne görmüsündür diyom, sende bi test yap bence ya. O testte HCG ye bakilmismi?eğer yumurta parlak siyah olursa kaliteli imiş benim açık gri gibi idi adetim fazlalaşmadı bugünde bitti ama olsun gelecek ay daha iyi olacak en azında hormonlarım normal ve rengi normale döndü ya şükredüyorum
hadi bir ssöz verelim üçümüzün de bebişlrinin olduğu ilk yaz buluşalım ve bu günleri analım varmısınız ama üçümüzün de olmasını bekliyoruz bu gazla ben yarın hamile kalırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?