iyi geceler de neden benim sorularıma cevap vermiyonuz hııı
kIZ GÖGÜSLE ILGILI KISMINA CEVAP VERDIM BEN SEN OKUMADIN OZAMAN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler de neden benim sorularıma cevap vermiyonuz hııı
ah aycanım inşallah da hiç sanmıyorum beni dövmezseniz son bir soru bunu daha önce geshenk sormuştu hamilelikte ateş sürekli yükselirmi aycaaaan ben hayıtı bir aydır kullanıyorum ama hepsini karıştırarak ve günde bir kez
Kizlar ben cikmaliyim..Esim kizarmaya basladi,galiba sinir oluyor bana..bitaz ilgileneyim,daha konusamadik dogru düzgün...
geshenk olurmu seni gördüm mutlu oldum da ben hamilelik ile ilgili genel kültürümü artırıyorum
aycan,umut,geschenk..iyi gecelr kizlar....
Geschenk slm verdimya canim...ama gec oldu galiba kusura bakma canim,,
Fericim esin hakli, adam bugün geldi, sen internette sabahliyon.
Umutcum Geschenkcim vede Mutsuz hepinize iyi geceler diliyom, nolur beni anlayin. Sabah is var. :gitme:
mutsuz neden bize katılmadın
Sagol canim,Konuya biraz yabancı kaldığımı düşündüğüm için katılmadım aranıza.Gerçi bende pcoluyum ve bunun için dediğiniz çayları içtim civanperçemi,çoban çantası,üzerlik tohumu fln bunlar aklıma gelenler birde soğan kürünü uyguladım ama pek faydasını gördüğümü söyleyemem,çayları içtiğim zamanlar işe yarıyordu bırakınca gene herşey başa dönüyordu.Diğer kürleri de malumunuz evlenince uygulamayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz fazla zorluk çekmeden bebişlerimize kavuşuruz.
ah aycanım inşallah da hiç sanmıyorum beni dövmezseniz son bir soru bunu daha önce geshenk sormuştu hamilelikte ateş sürekli yükselirmi aycaaaan ben hayıtı bir aydır kullanıyorum ama hepsini karıştırarak ve günde bir kez
merhaba
gündüz kimseler yok.. gececi hatunlar akşama görüşürüz artık.. aycancım girmiş bugün... ayy çok uykum var benim bugün ya.. gözlerim gidiyor. akşama uyuyakalmazsam yazarım...
Konuya biraz yabancı kaldığımı düşündüğüm için katılmadım aranıza.Gerçi bende pcoluyum ve bunun için dediğiniz çayları içtim civanperçemi,çoban çantası,üzerlik tohumu fln bunlar aklıma gelenler birde soğan kürünü uyguladım ama pek faydasını gördüğümü söyleyemem,çayları içtiğim zamanlar işe yarıyordu bırakınca gene herşey başa dönüyordu.Diğer kürleri de malumunuz evlenince uygulamayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz fazla zorluk çekmeden bebişlerimize kavuşuruz.
Benimde acayip uykum var..hava cok sicak..Bir denizimiz bile yok..birde kedimiz:sm_cool:
kızlar ben adet oldum hende bugün 24.günüm idi olmama değilde bu kadar erken olmama takıldım akşam görüşürüz
kızlar ben adet oldum hende bugün 24.günüm idi olmama değilde bu kadar erken olmama takıldım akşam görüşürüz
ACIL CEVAP LÜTFEB....
bugün benim reglimin 15, günü..17 haziranda regl olmustum..26 günde bir oluyor benim reglim..ovülasyon da geceli 3 gün oldu..simdi benim gögüsleim dün ve bugün agiriyor,gögüs uclariida rengi koyulasmis az ve sismis ,gece üstüne yatamadim...acaba bu ictigim caylarmi hormonlari etkiledide böyle oluyor..normalde reglime 2-3 gün kala cok az büyürler,aci filanda olmaz..sizde oldumu caylardan sobra...
Ha bir kez daha böyle olmustu..meger over kis varmis..doktora gitigimde cikti,o ayda reglimle atmistim kisti.. o zaman doktor kistin yan etkisi demisti...kiste olabilir bence..yaksa ????
Hamileleik filan olamaz,cünkü gecen ay cok efendi bir sekilde gecti ve regl de oldum zaten...
Gschenk slm canim....Yoksun galiba..