Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ah aycanım inşallah da hiç sanmıyorum beni dövmezseniz son bir soru bunu daha önce geshenk sormuştu hamilelikte ateş sürekli yükselirmi aycaaaan ben hayıtı bir aydır kullanıyorum ama hepsini karıştırarak ve günde bir kez

en sormuşum ben cevaplayım gene. evet yükselir ve bir süre sonra sabit kalır ama düşmesi gebeliğin bitmesi demek bir nevi. çok takılma ama sen buna. doğru ölçmende öenmli sonuçta. her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan yani bunu unutma. en küçük hareket bişi yemek değiştirir ısıyı.

Kizlar ben cikmaliyim..Esim kizarmaya basladi,galiba sinir oluyor bana..bitaz ilgileneyim,daha konusamadik dogru düzgün...

git sen git.

geshenk olurmu seni gördüm mutlu oldum da ben hamilelik ile ilgili genel kültürümü artırıyorum

arttır tabi canım kaydirigubbakcemile3

aycan,umut,geschenk..iyi gecelr kizlar....

Geschenk slm verdimya canim...ama gec oldu galiba kusura bakma canim,,

iyi geceler canım.ne kusur yaa.. araya girdim zorlan :)))

Fericim esin hakli, adam bugün geldi, sen internette sabahliyon.

Umutcum Geschenkcim vede Mutsuz hepinize iyi geceler diliyom, nolur beni anlayin. Sabah is var. :gitme:

anlıyoruz. tatlı rüyalar. öptüm seni.

mutsuz neden bize katılmadın

Konuya biraz yabancı kaldığımı düşündüğüm için katılmadım aranıza.Gerçi bende pcoluyum ve bunun için dediğiniz çayları içtim civanperçemi,çoban çantası,üzerlik tohumu fln bunlar aklıma gelenler birde soğan kürünü uyguladım ama pek faydasını gördüğümü söyleyemem,çayları içtiğim zamanlar işe yarıyordu bırakınca gene herşey başa dönüyordu.Diğer kürleri de malumunuz evlenince uygulamayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz fazla zorluk çekmeden bebişlerimize kavuşuruz.

Konuya biraz yabancı kaldığımı düşündüğüm için katılmadım aranıza.Gerçi bende pcoluyum ve bunun için dediğiniz çayları içtim civanperçemi,çoban çantası,üzerlik tohumu fln bunlar aklıma gelenler birde soğan kürünü uyguladım ama pek faydasını gördüğümü söyleyemem,çayları içtiğim zamanlar işe yarıyordu bırakınca gene herşey başa dönüyordu.Diğer kürleri de malumunuz evlenince uygulamayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz fazla zorluk çekmeden bebişlerimize kavuşuruz.
Sagol canim,
sanada gecmis olsun. Ama evlendiginde sogan kürünü 3 ay yaparsan Allahin izniyle bebegin olur. Istedigin zamanda katilabilirsin.

merhaba
gündüz kimseler yok.. gececi hatunlar akşama görüşürüz artık.. aycancım girmiş bugün... ayy çok uykum var benim bugün ya.. gözlerim gidiyor. akşama uyuyakalmazsam yazarım...

ah aycanım inşallah da hiç sanmıyorum beni dövmezseniz son bir soru bunu daha önce geshenk sormuştu hamilelikte ateş sürekli yükselirmi aycaaaan ben hayıtı bir aydır kullanıyorum ama hepsini karıştırarak ve günde bir kez

Umutcugum alinti yapiyorum...

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız...
regl olacagimiz zamanda ovülasyondan önce atesimiz mesela 36.0 yomurtlamadan sonrada 36.6 idi ve regle olacagimiza 1-2 gün kal yine atesimiz 36.0 düserse bebis tutmamis oluyor..amu bu dereceleri takip etmk cok zor bence........

en iyisi ovülasyon tesleri alarak..ovülasyon gününü bulmaya clismak..sonnrasindada calisma yapip ,beeklemek...her sahah ates ölc,yaz bunlar insani strese sokan seyler bence..streste olacagi varsada oldurmuyor zaten...

Insallah canim...insala sen bizim yasadigimiz sikintilari yasamazsin...

Benimde acayip uykum var..hava cok sicak..Bir denizimiz bile yok..birde kedimiz:sm_cool:

Benimde acayip uykum var..hava cok sicak..Bir denizimiz bile yok..birde kedimiz:sm_cool:

hımmm.. yokkk. :1no2:

kızlar ben adet oldum hende bugün 24.günüm idi olmama değilde bu kadar erken olmama takıldım akşam görüşürüz

canım benim üzülme ona da. olabilir. hayıt içiyordun dimi bu ay sen? o belki düzene soktu olması gereken zamanda oldu belkide. mevsim değişiklikleri stres sıcak bunlarda etkiliyor biliyorsun. bak en azından olabiliyoruz hem olamasak bu seferde hormonlarımız bozuk diye telaşe ederdik. çok şükür bu bizim normal olduğumuzun ispatı. tıkır tıkır çalışıyor demek her şey yolunda. 21 ila 35 gün normal kabul ediliyor ilk kezmi oldu peki böyle?

ACIL CEVAP LÜTFEB....

bugün benim reglimin 15, günü..17 haziranda regl olmustum..26 günde bir oluyor benim reglim..ovülasyon da geceli 3 gün oldu..simdi benim gögüsleim dün ve bugün agiriyor,gögüs uclariida rengi koyulasmis az ve sismis ,gece üstüne yatamadim...acaba bu ictigim caylarmi hormonlari etkiledide böyle oluyor..normalde reglime 2-3 gün kala cok az büyürler,aci filanda olmaz..sizde oldumu caylardan sobra...

Ha bir kez daha böyle olmustu..meger over kis varmis..doktora gitigimde cikti,o ayda reglimle atmistim kisti.. o zaman doktor kistin yan etkisi demisti...kiste olabilir bence..yaksa ????

Hamileleik filan olamaz,cünkü gecen ay cok efendi bir sekilde gecti ve regl de oldum zaten...

kızlar ben adet oldum hende bugün 24.günüm idi olmama değilde bu kadar erken olmama takıldım akşam görüşürüz

Oluyor bazen böyle canim...3 gün önce 3 gün sonra normel deniyor..her zaman olmadiktan sonra,senede 2-3 kez öyle olmasi normal..Umut sen yarin,yada öbür gün gidip hemen hormonlarin icin kan ver..streste yapma..

ACIL CEVAP LÜTFEB....

bugün benim reglimin 15, günü..17 haziranda regl olmustum..26 günde bir oluyor benim reglim..ovülasyon da geceli 3 gün oldu..simdi benim gögüsleim dün ve bugün agiriyor,gögüs uclariida rengi koyulasmis az ve sismis ,gece üstüne yatamadim...acaba bu ictigim caylarmi hormonlari etkiledide böyle oluyor..normalde reglime 2-3 gün kala cok az büyürler,aci filanda olmaz..sizde oldumu caylardan sobra...

Ha bir kez daha böyle olmustu..meger over kis varmis..doktora gitigimde cikti,o ayda reglimle atmistim kisti.. o zaman doktor kistin yan etkisi demisti...kiste olabilir bence..yaksa ????

Hamileleik filan olamaz,cünkü gecen ay cok efendi bir sekilde gecti ve regl de oldum zaten...

ayyy feri acil deyince elim ayağım dolandı canım ya. elbette bu çayların öyle yan etkileri var. fakat uzun süre içersen etki ediyor bitkiseller ilaç gibi hemen değil yani. sen ne kadar oldu içmeye başladığın. yani gebelik komusuna gelince belli olmazki üstüne görebilirsin bazılarında olabiliyor bu da. keşkeee .... :Saruboceq: kist konusunda hiç bilgim yok. ama her ay her kadında olurmuş ve atarmış adetle vücut onları. döllenmeyen yumurtalar kist oluşturuyor diye biliyorum.

Gschenk slm canim....Yoksun galiba..

iyi canım yaa.. yuvarlanıp gidiyoruz işte :)))

Geschenk ... Kist ovülasyonda büyüpte catlamayan yumurtadir...genelde regile atiliyor,bazende tadavi gerektirii..insalla kist filan degildir bendeki..

Back
X