Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

inanki umut...günün her saati hepimizin adini söyleyip allahima yalvariyorum..Sende lütfen karamsar olma..belki regl günün diye bugun biraz daha kötüsün..ama inan hersey iyi olacak..ver sen o kani bak moralin nasil düzelecek...cok inaniyorum sonuclarin iyi cikacagina..

ıYı GECELER KIZLAR. bende çıkarım sabah kalkmak ne zor oluyor hep uykusuzum burada yazmaktan :) gözüme kan çöküyo gündüz uykum geliyo sonra. umut nerey gidiyosun sen sahi? aycanım kaçmış
feri adamın okuduğu iyi olmuş bak belkim insafa gelir yaptıklarını görsün vicdanı sızlasın acık. anlar belki o zaman ne çektiğini.

Sevgili Umut seni, merak ediyorum. Naptin arkadasim, cevap geldimi?

Ne cevabi gelecektiki Umuta.? Bende merak ettim simdi...

Umut umarim ,hormonlarin icin cesur yürek olup kan vermeye gitmisindir?

Bende deli gibi sabah D&M gittim..( kozmetik v.b ürün satan bir yer) Hamilelik testlerinin önünde kedi gibi dolanip durdum...sonra dedimki ´´kizim sen delimisin nesin..daha 16 gün evel regl oldun hemde dolu dolu,öyle lekelenme filan degil...``Aklimi basima devsirdim, birde parfün alip eve geldim...
Hayret birsey ya..demekki reglime 4-5 gün kala,hic sex yapmamis olsamda ,ufak bir degisiklikte hamileyim diye umutlnacagim....gerci zamaninda ayda 10 gebelik testi yaptigim oldu,regl olunca aglama kirizine girdigim...Insalla akil sagligim gitmeden geli bebisim...

Bu arada KUANTUM SICRAMASI ile ilgili arastirma yapiyorum..kuantumla sicrayip hamile kalip,bebegimi sag,salim kucagima laip ,sicrama esnasinda basimi göge eristirecegim...Polyanacilik yaptik olmadi....simdi kuantumculuk oynayacagim...:teytey:

kızlar dr a gittim test verdim yarın çıkacak ama adetim o kadar azki karından ultrasonla baktı fahim normal dedi 53 -40 -30 du galiba dedi (uterus) kist falan yok dedi ama yumurta göremedim dedi. alttan bakmak gerek dedi bunu sende bilirsin dedi birde bana 3 kez tüp yaptırmışın bunları sen benden iyi bilirsin dsdi ama yine çooook kötüyüm

kızlar dr a gittim test verdim yarın çıkacak ama adetim o kadar azki karından ultrasonla baktı fahim normal dedi 53 -40 -30 du galiba dedi (uterus) kist falan yok dedi ama yumurta göremedim dedi. alttan bakmak gerek dedi bunu sende bilirsin dedi birde bana 3 kez tüp yaptırmışın bunları sen benden iyi bilirsin dsdi ama yine çooook kötüyüm

canim benim ya..simdi karindan dakilan ultrasalla yumurtan olsada görmesi zaten imkansiz..neye dayanarak yok diyorki anlamadim..
Benim AMH düsük cikinca,yine TR de bir doktora yazdim..Benden biktilar artik,ama ne yapim..reglin 3 ve 6. günleri vajinadan yumurta rezervinine ultrasonla bakmak gerekir diye yazmisti...Burdaki doktorda ayni seyi söyledi...ama ben baktirmadim dah..

Bak rahim normalmis ,kistin filanda yok..yarin hormonlarinda güzel cikacak...2010 bitmedende hamile kalacaksin...Eeeeeeeee daha ne duruyorsun oynasannnnnnnnn oynasanaaaaaaaaadelikafadulden:teytey::teytey::teytey:

KIzlar ben aksam girebilirsem,gec girerim...Esimin Teyzesi gelecek,oglu,geliniyle ve onlarin minik kizlari....gelini cok patavatsiz,sürekli agrasif davranislar sergiliyor ve cok dangur dungur konusuyor,isi gücü etrafindakilere laf sokmak,sinir harbi yaratmaya calismak.....Insalla bozmaz moralimi...

ferim canım çok sağol inşallah allah hepimizin gönlündekini versin yarın bakarız ama regl imin çok az olması kafama çok takılıyor. gelenlere hiç takılma eşin le çok mutlu olduğunu göster çocuk olmamasına hiç aldırmadığını belirt rahat ol zaten ağrasif ise onun sorunları vardır seni üzmeye çalışıyor ise de zaten o kendi mutlu değildir unutma boşver

ya Umutum, su doktorunu merak ediyorum, bakmak gerek diyoda, niye bakmiyo.....
vizemi gerekiyomus muayene icin. Karindan bakarak güzel seyler söylemis, ama bende feriye katiliyorum, Ay umut kiz belkide hamilesin üstüne görüyon, ay nebileyim ya, okadar dua ettimki sana. Yarin güzel haberlerini bekliyom.

canim benim ya..simdi karindan dakilan ultrasalla yumurtan olsada görmesi zaten imkansiz..neye dayanarak yok diyorki anlamadim..
Benim AMH düsük cikinca,yine TR de bir doktora yazdim..Benden biktilar artik,ama ne yapim..reglin 3 ve 6. günleri vajinadan yumurta rezervinine ultrasonla bakmak gerekir diye yazmisti...Burdaki doktorda ayni seyi söyledi...ama ben baktirmadim dah..

Bak rahim normalmis ,kistin filanda yok..yarin hormonlarinda güzel cikacak...2010 bitmedende hamile kalacaksin...Eeeeeeeee daha ne duruyorsun oynasannnnnnnnn oynasanaaaaaaaaadelikafadulden:teytey::teytey::teytey:

Seni tebrik ederim Feri, bravo. Dktorlarla yazismanda güzel. Yazdiklarina aynen katiliyorum.

KIzlar ben aksam girebilirsem,gec girerim...Esimin Teyzesi gelecek,oglu,geliniyle ve onlarin minik kizlari....gelini cok patavatsiz,sürekli agrasif davranislar sergiliyor ve cok dangur dungur konusuyor,isi gücü etrafindakilere laf sokmak,sinir harbi yaratmaya calismak.....Insalla bozmaz moralimi...

Söyle dengesiz, patavatsiz insanlarin senin moralini bozmasina izin verme dostum.

ferim canım çok sağol inşallah allah hepimizin gönlündekini versin yarın bakarız ama regl imin çok az olması kafama çok takılıyor. gelenlere hiç takılma eşin le çok mutlu olduğunu göster çocuk olmamasına hiç aldırmadığını belirt rahat ol zaten ağrasif ise onun sorunları vardır seni üzmeye çalışıyor ise de zaten o kendi mutlu değildir unutma boşver

Ah be Umutum, senin en son ihtiyacin olan sey, moral bozuklugu, Yapma be arkadasim, hani inaniyodun, bitki kürlerini yap lütfen. Allah diyen yolda kalmazmis. Üzülme umut inan ya, ben bu yazilanlari okuyunca, keske yakinimda otursan diyorum.

Haaaaaaaaa bu arada Feri noldu, Nickin hälä ayni ?????

aycaaaaanım nerdesin canım benim ah keşke keşke yanımda yakunlarımda olsan bitkilere inanıyorum en azında şu anda rahim de bi sorun yok ta aycan o 53 -40 -30 ne idi ama ne isede normalmiş aycan hamile değilim ama adetim çok az dün bir pet bugün bir pet aspirinde içtiğim halde buğün kekel ile karanfil de içtim çoğalsın diye ama bilmiyorum zaten gittikçe azalıyor miktarı offffffff of

Ne cevabi gelecektiki Umuta.? Bende merak ettim simdi...

Umut umarim ,hormonlarin icin cesur yürek olup kan vermeye gitmisindir?

Bende deli gibi sabah D&M gittim..( kozmetik v.b ürün satan bir yer) Hamilelik testlerinin önünde kedi gibi dolanip durdum...sonra dedimki ´´kizim sen delimisin nesin..daha 16 gün evel regl oldun hemde dolu dolu,öyle lekelenme filan degil...``Aklimi basima devsirdim, birde parfün alip eve geldim...
Hayret birsey ya..demekki reglime 4-5 gün kala,hic sex yapmamis olsamda ,ufak bir degisiklikte hamileyim diye umutlnacagim....gerci zamaninda ayda 10 gebelik testi yaptigim oldu,regl olunca aglama kirizine girdigim...Insalla akil sagligim gitmeden geli bebisim...

Bu arada KUANTUM SICRAMASI ile ilgili arastirma yapiyorum..kuantumla sicrayip hamile kalip,bebegimi sag,salim kucagima laip ,sicrama esnasinda basimi göge eristirecegim...Polyanacilik yaptik olmadi....simdi kuantumculuk oynayacagim...:teytey:

nasıl bişi bu böyle ?????

Aycan...Umut...Geschenk öpüldünüz...:enbuyukkk:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne saçmalamış o adam öyle . nasıl konuşmak o öyle. sen bakma doktorlara bana da bu doktorum yumurta rezervin pek fazla değil demişti bende hemen karamsar oldum azalmış diye hatta çook az çıkacakta döllenmesi büyümesi çıksa bari diyordum bak 16 tane topladı madem rezervim düşüktü nasıl oldu bu. hiiç moralini bozma sen. inşallah aycanın dediği gibi üstüne görüyorsundur.

bozmasına izin verme sakın. he he de geç. yani patavatsızlara insan tahammül edemiyor değilmi.

geshenk yok hamile olmam mümkün değil gögüslerim hiç ağrımıyor adetim az ama yine de hamile olmadığımı bilecek kadar.

geshenk yok hamile olmam mümkün değil gögüslerim hiç ağrımıyor adetim az ama yine de hamile olmadığımı bilecek kadar.

öyle bile olsa takılma sen bak doktorlarda yanılıyor. prof bile olsa. Allaha sığın canım benim hiiiç sıkma canını asla da kötü düşünme.vardır bir sebebi senin içtiğin bitki çayları vardı değilmi belki onların etksidir hayatım. bak bende hep sona geldim diye panik yaptım halbuki gördümki her şey fazlasıyla iyi. tutmadı o ayrı ama sorunumuz yok bak vücutlarımız bu yumurtaları üretebiliyor.hormonlarımız çalışıyor. eşlerimizin spermleri var çok şükür canım bak şu an ezanlar okunuyor burada Allah büyük O nelere kadir. Ona sığın canım. kim ne derse desin verecek olan Rabbim zamanı gelince her şey boş o zamana kadar yeterki üzme kendini. birazcık rahat ol be tatlım. ben dua ediyorum senin için ne olur sende oluruna bırak biraz.

Back
X