Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili Umut seni, merak ediyorum. Naptin arkadasim, cevap geldimi?
kızlar dr a gittim test verdim yarın çıkacak ama adetim o kadar azki karından ultrasonla baktı fahim normal dedi 53 -40 -30 du galiba dedi (uterus) kist falan yok dedi ama yumurta göremedim dedi. alttan bakmak gerek dedi bunu sende bilirsin dedi birde bana 3 kez tüp yaptırmışın bunları sen benden iyi bilirsin dsdi ama yine çooook kötüyüm
kızlar dr a gittim test verdim yarın çıkacak ama adetim o kadar azki karından ultrasonla baktı fahim normal dedi 53 -40 -30 du galiba dedi (uterus) kist falan yok dedi ama yumurta göremedim dedi. alttan bakmak gerek dedi bunu sende bilirsin dedi birde bana 3 kez tüp yaptırmışın bunları sen benden iyi bilirsin dsdi ama yine çooook kötüyüm
canim benim ya..simdi karindan dakilan ultrasalla yumurtan olsada görmesi zaten imkansiz..neye dayanarak yok diyorki anlamadim..
Benim AMH düsük cikinca,yine TR de bir doktora yazdim..Benden biktilar artik,ama ne yapim..reglin 3 ve 6. günleri vajinadan yumurta rezervinine ultrasonla bakmak gerekir diye yazmisti...Burdaki doktorda ayni seyi söyledi...ama ben baktirmadim dah..
Bak rahim normalmis ,kistin filanda yok..yarin hormonlarinda güzel cikacak...2010 bitmedende hamile kalacaksin...Eeeeeeeee daha ne duruyorsun oynasannnnnnnnn oynasanaaaaaaaaadelikafadulden:teytey::teytey::teytey:
KIzlar ben aksam girebilirsem,gec girerim...Esimin Teyzesi gelecek,oglu,geliniyle ve onlarin minik kizlari....gelini cok patavatsiz,sürekli agrasif davranislar sergiliyor ve cok dangur dungur konusuyor,isi gücü etrafindakilere laf sokmak,sinir harbi yaratmaya calismak.....Insalla bozmaz moralimi...
ferim canım çok sağol inşallah allah hepimizin gönlündekini versin yarın bakarız ama regl imin çok az olması kafama çok takılıyor. gelenlere hiç takılma eşin le çok mutlu olduğunu göster çocuk olmamasına hiç aldırmadığını belirt rahat ol zaten ağrasif ise onun sorunları vardır seni üzmeye çalışıyor ise de zaten o kendi mutlu değildir unutma boşver
Ne cevabi gelecektiki Umuta.? Bende merak ettim simdi...
Umut umarim ,hormonlarin icin cesur yürek olup kan vermeye gitmisindir?
Bende deli gibi sabah D&M gittim..( kozmetik v.b ürün satan bir yer) Hamilelik testlerinin önünde kedi gibi dolanip durdum...sonra dedimki ´´kizim sen delimisin nesin..daha 16 gün evel regl oldun hemde dolu dolu,öyle lekelenme filan degil...``Aklimi basima devsirdim, birde parfün alip eve geldim...
Hayret birsey ya..demekki reglime 4-5 gün kala,hic sex yapmamis olsamda ,ufak bir degisiklikte hamileyim diye umutlnacagim....gerci zamaninda ayda 10 gebelik testi yaptigim oldu,regl olunca aglama kirizine girdigim...Insalla akil sagligim gitmeden geli bebisim...
Bu arada KUANTUM SICRAMASI ile ilgili arastirma yapiyorum..kuantumla sicrayip hamile kalip,bebegimi sag,salim kucagima laip ,sicrama esnasinda basimi göge eristirecegim...Polyanacilik yaptik olmadi....simdi kuantumculuk oynayacagim...:teytey:
Aycan...Umut...Geschenk öpüldünüz...:enbuyukkk:
KIzlar ben aksam girebilirsem,gec girerim...Esimin Teyzesi gelecek,oglu,geliniyle ve onlarin minik kizlari....gelini cok patavatsiz,sürekli agrasif davranislar sergiliyor ve cok dangur dungur konusuyor,isi gücü etrafindakilere laf sokmak,sinir harbi yaratmaya calismak.....Insalla bozmaz moralimi...
geshenk yok hamile olmam mümkün değil gögüslerim hiç ağrımıyor adetim az ama yine de hamile olmadığımı bilecek kadar.