Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SünnetAltı bezli bebeklerin sünnet edilmesi iyi mi?
Açıkçası bebeğim ekimde 3 yaşına girecek ve sırf sünnet edeceğim diye bez bağlamayı bırakmıyorum. Çünkü çiş asit olduğu için yarayı daha çabuk iyileştirirmiş. Buarada birkaç hafta içinde sünneti düşünüyoruz inşaallah.
Iki oğlumu da lokal anestezi ile 3 aylıkken sünnet ettirdim 3 günde iyileştiler sizinki büyümüş gerçi ama artık sünnetler çok kolay ve güzel yapılıyor sonra da bezi bırakırsınız baya büyümüş çünkü.
Iki oğlumu da lokal anestezi ile 3 aylıkken sünnet ettirdim 3 günde iyileştiler sizinki büyümüş gerçi ama artık sünnetler çok kolay ve güzel yapılıyor sonra da bezi bırakırsınız baya büyümüş çünkü.
Olur diye düşünüyorum.Ama o yaş grubunda sünnet nasıl olur kesin bilmiyorum bize doktorumuz 1 yaşına kadar yaptırın yada 5 yaşından sonra demişti.En kolayı bebek çok küçükken dönmeye bile başlamadan yapılmalı demişti.