5 haftada hiçbirşey hissetmezsin canım çünkü daha hiçbirşey oluşmadı bile içinde. bak ben neredeyse 5 aylık hamileyim. daha 3 gündür tekmelediğini hissediyorum. 2. ayına doğru mide bulantıların olacaktır. başka birşeyde hissetmeyi bekleme derim
5 haftada hiçbirşey hissetmezsin canım çünkü daha hiçbirşey oluşmadı bile içinde. bak ben neredeyse 5 aylık hamileyim. daha 3 gündür tekmelediğini hissediyorum. 2. ayına doğru mide bulantıların olacaktır. başka birşeyde hissetmeyi bekleme derim
aynı beni anlatıyorsun sanki bende 5 haftalık hamıleyım ve 5 6 gün oldu ögreneli ılk baslarda kasıgıma sancılar gırıyordu bebegımı hıssedıyordum bırden o agrılar kesılınce kafayı yemek uzereydim burda herkese sordum normalmı dıye herkeste kasık agrısı olmaz dıyorlar doktor 2 hafta sonra kalp atıslarını dınlemeye gel dedı ama ben ufacık bahanede hastaneye goturuyorum esımı belkı ultrasona bakarlar o bahaneyle bebegımı gorurum dıye 2 hastaneye goturdum ıkısıde bakmadı acıl degıl dıye oda ıse yaramadı sadece sabırla beklıyorum
ben bır kere kürtaj oldum onda 8 haftalıktı ama hamıle oldugumu bılmedıgım ıcın ogrendıkten 1 hafta sonra alındı cunkı bırsuru hap ıctım ıgne vuruldum v.s bebekte karnımda ölmüş zaten bu ıkıncı hamılelıgım hıc adet olmadan bır daha hamıle olmusum elh. ögreneli 6 gun oldu nerdeyse bır ara kasıgıma agrı gırıyordu elımle kasıgıma bastırınca sızlıyordu 2 gun once gectı agrı sımdı bastırıyorum banamısın demıyor aceba rahmin icine yerlesti onun ıcınmı artık agrımıyor? bende ne bulantı ne bas donmesı hıc bırsey yok sadece bazen yoruluyorum oructa tutuyorum cok rahatım.
:))) aynen öqreneli 4 gün oldu 3 kez doktoru aradım dayanamadım bu sabah gittim ama dediğin gibi bakmadı. ödüm kopuyor ya bişey olduysa diye bende demokroside çareler tükenmez di,yerek bir predictor daha aldım :) Ama gerçekten sıyırıcağımı düşünüyorum:) bununla yaşamayı öğrenmek zaman alıcak gibi. bu arada bendede kasık ağrısı oluyor sordum doktora ilaç veremem , çalışıyorsan yorucuysa işi bırak diyor..
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
o kasık ağrıları bende de çok olmuştu ilk başlarda ama geçiyor sonra. hatta bir kere o kadar sancım olmuştuki düşük yapıyorum kesin dedimm.birde benim bastırmadan falanda kendiliğinden çok ağrıyordu.normal yanii merak etmene gerek yok bence bazısında hiç ağrı olmuyormuş mesela. bulantı ve baş dönmesi ise dediğim gibi 2. ayda başlıyor genelde. senin şimdi bu zamanlarda çok uykun olur ve dediğin gibi yorgunluk olur.
ama öyle hissetmeyi bekleme dersen çook acı ! dayanamamki bu ben bekleyişe.. Çünkü hissetmem lazımki direniyim :)
napıcaz bilmiyorum beklemek çok zor kasık agrısı varsa dinlen yat o ıyıce yerlessın bende 4 5 gun sürdü sonra bitti kendimi teselli ediyorum yerlesti bitti ondan agrımıyor artık dıye rahım gebelıkte genısledıgı ıcın agrılar normalmıs bende sımdı agrısın dıyorum ama agrıyıncada nıye agrıyor dıyordum :) paranoya olcam yakında bendede ıshal verdı oda ılac veremem 3 ay onemlı bol su ıc dedi seninki kac mm bebeğin boyu ne kadar yani?
ama öylee. yani normali bu:44:
neye direniyorsun canım anlamadım ama hayırlı olsun tekrar.
sürekli onu düşünüyorsun, ne beklediğinide bilmeden bekliyorsun, sürekli korkuyorsun:) Nihalitenin dediği gibi 4-5 ay olsak belki senin gibi bakıcaz duruma :)
fazla rahat bir doktorum var açıkcası :) daha doğrusu rahatlık değilde sanırım adamın tarzı bu; ne boyunu ne v.s başka bişeyini söylemedi gebesin hadi bakalım ne qüzel dedi bitirdi :) buqün qittim ağrım war dedim yat tembellik yap ozaman dedi fotoğrafını çekti verdi ama toplu iğne başı kadar gibi gözüküyor :) yani o siyah nokta benim bukadar aqzımı yüreğime getiriyor uyku uyutmuyor ya düşünmekten ne diceğimi şaşırıyorum :) Bide benim en büyük problemim sigara ; azalttım gerçi ama bitiremedim. umarım 1-2 hafta içinde oda biter bebişimle uzuunnn yolculuğumuzu rahat geçiririz :) bu arada ne kadarlık ewlisin seninde süprizmi benim gibi...
canım bu benim ikinci gebelıgım dıgerınde hamıle oldugumu bılmıyordum meger hamıleymısım 7 haftalıktı ogrendıgımde kalbı atmadı cunkı spora gıdıyordum bırsuru ıgne hap v.s 1 hafta sonra alındı ve kurtajdan hemen sonra gecen ay kurtaj oldum sımdı yıne hamıleyım benım korkum ondan bırazda ama doktorum korkma bırsey olmaz dıyor benım detaylı baktırdı doktorum ranyoloji uzmanı baktı herseye normal 2 hafta sonra gel dedı o an sevıncten uctum ben keseyı detaylı gordum ama 2 hafta gecmek bılmıyor sımdı bundada süpriz oldu hamıle oldugumu ogrenıncede sevındım 10 aylık evlıyım ben sen ne kadarlık evlısın?
İyi en azından seninki 2 hafta sonra qel demiş :) benimki 1 ay sonra dedi sanırım Allah izin verirse nem kalp atışını 9 haftalıkken öğrenicem.. Benim fazlasıyla süpriz oldu 1.5 aylık ewliyim. kasıklarımda ağrı var 2 aydır adet olmuyorum sanırım sökemiyorum diye gittim doktora nihai sonuç gebesin dedi :) Yani senin kadar tecrübeli değilim ama çewremde okdr çok kürtaj olup olup turp gibi çocuk doğuran biliyorumki.. Zaten doktorda iyi demiş ! Bende geçen sene Rahim ağzı kanseri teşhisi koyulmasını bekliyordum hayatta tedawisiz hamile kalamam diyordum şuan şaka gibi. Doktora söylüyorum rahim ağzında yara vardı diyorum noldu peki şimdi diyorum boşwerr diyor .. :) Bence kafa dağıtmak için bu ilk 3 ayda alkole izin vermelilerr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?