Iyi aksamlar kizlar konuyla alakasi yok ama birsey sormak istiyorum.
Ziraat bankasi altin hesabindan para nasil cekilir bileniniz var mi mobil subeden baktim bulamadim illa bankaya mi gidilmesi gerek?

Süper canım sizinki de bitiyormuş, bizim de haziran da bitti son taksit. Yerim ben o miniği benim oğluşun da o günlerini görebilecek miyiz acaba henüz 1,5 yaşında

Iyi aksamlar kizlar konuyla alakasi yok ama birsey sormak istiyorum.
Ziraat bankasi altin hesabindan para nasil cekilir bileniniz var mi mobil subeden baktim bulamadim illa bankaya mi gidilmesi gerek?
altin satis linkini tikla bozmak istedigin miktari yaz bankaya gitmeye gerek yok

konuyu acmayacagiz hallolor diyorum hopp konu yine aciliyor

Günaydın kızlar .. size bişey sorucam ev peşinatı biriktirip ev alabilen var mı ?
Günaydın, biz peşinatı tam biriktiremedik ama arabamızı satıp, üstüne birikimimizi koyduk, tapu ve tadilat işleri için de akrabalardan borç aldık.

Biriktirmeye çalışıyoruz ama niyetlensekte boşa faiz uçmuş resmen
Bende biriktirmeye çalışıyorum yıllık 10-15 bin kadar biriktirebiliyorum .. şimdi benim kafama takılan her sene emlak fiyatları 10 -15 bin artıyormu artıyorsa almam mümkün olur mu bu durumda ?

Bende biriktirmeye çalışıyorum yıllık 10-15 bin kadar biriktirebiliyorum .. şimdi benim kafama takılan her sene emlak fiyatları 10 -15 bin artıyormu artıyorsa almam mümkün olur mu bu durumda ?
biz düğün altınlarımızın üstüne biraz biriktirerek peşinatı çıkardık,
konut faizleri gerçekten çok yükseldi ben bile 1,15 ten çektiğimde yüksek diyordum şimdi o bile hayal
kredi faizleri düşük olsa şöyle derdim, çekebildiğin kadar kredi çek evini al, zaten emlak fiyatları yükseliyor aynı hesaba gelir ama faizler yüksek
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bereketli olsun canım
Günde az kişi olup çok paradan gireceksin o zaman hem çabuk bitiyor hemde sıkılmıyorsun
Eşim 5 kişi bin tl den girdi sürekli dönecek
Ben giremezsem benim yerimede girecek

Bereketli olsun canım
Günde az kişi olup çok paradan gireceksin o zaman hem çabuk bitiyor hemde sıkılmıyorsun
Harika bir fikir aslında bu.
Ama yok ben daha da günlere girmeyeceğim

Bereketli olsun canım
zaten girebileeksen yulsekten gireceksin
bizim arkadaslar 10 kisi bin tl girdiler geen yıl ben odeyemem diye girmedim sıksan olmayacak sey yok aslinda.
bu yil kendim ugrascam daha da dikkatli olarak

canim ben de nasıl yaptigimi e de fikrimi söylemek istiyorum. Bizim bi aracımız biraz da dugunden kalan altınımız vardı. Arabayi ve altinlari sattık. Babamdan da döviz borç aldik. 60 bin pesinat verdik ve o zaman palio marka bi araç aldik (16 bindi sanırım). Kalan 60 bini 8 yıla kredi çektik ayda 930 tl ödemeli :) evi 120 bine aldık. 2017 şubat ayında aldık. Suan evler cok artti. Bizim aldığımız dönem faizlerde düşüktü. Biz 0.89 dan konut kredisi çektik. Ama ben senin yerinde olsam elimden geldigince erken girerdim ev işine. Emlak işi oyle birsey ki yıllık ciddi fiyatlarda artıyor.

120 ye n rden aldın ki çok iyiymiş :) ben konyadan 3+1 istiyorum 220 den aşağı Yok

120 ye n rden aldın ki çok iyiymiş :) ben konyadan 3+1 istiyorum 220 den aşağı Yok
kalabalık bir aile misiniz, mesela biz 2+1 aldık ama büyük 1+1 evleri de gezdik, istediğimiz fiyata bulamazsam öyle kullanışli bir daire de alırdım ondan dedim

Selamlar sabah 10 gibi kahvaltı bitmiş ti bugün. Bir baktım saat 11 olmuş gün çok bereketsiz geçiyor.
Çamaşır attım makinaya
Banyoyu lavaboyu temizledim
Mutfağı toparladım
Ayran çorbası yapıyorum.
Tatil dönüşü hasta olduğum için her işim sarktı. Eşimle temizlik için kadın alayım diye konuştum. Paraya kıyamadım
Yavaş yavaş yapıyorum. Dün oğlusumun gardrobunu düzelttim. Kadına vereceğim 100 tl ile de dolar alayım dedim koydum zulaya. Dolar yükseldi
Yarın dışarı çıkınca dolar yapar koca kumbarama atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…