- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.161
Süper canım sizinki de bitiyormuş, bizim de haziran da bitti son taksit. Yerim ben o miniğiEkstradan benzin için de aylık ayırmanız ne güzel olmuş .
Bizim kurbandan sonra gideceğimiz tatilin ödemesi bu ay son, neyseki tatil sonrasına sadece yakıt harcamasının ödemesi olur.
Onu da karttan çektiririz.
Agustos +Eylül birikimim minimum ama anı birikimi yüksek olacak diye düşünüyorum :)
Eylülde de okul masrafları olur küçüğüm de bu yıl mini mini 1'lerden olacak :)
altin satis linkini tikla bozmak istedigin miktari yaz bankaya gitmeye gerek yokIyi aksamlar kizlar konuyla alakasi yok ama birsey sormak istiyorum.
Ziraat bankasi altin hesabindan para nasil cekilir bileniniz var mi mobil subeden baktim bulamadim illa bankaya mi gidilmesi gerek?
konuyu acmayacagiz hallolor diyorum hopp konu yine aciliyorİnşallah kuzum ya rabbim daraltmasin hayırlı kapılar açsın
Her gün ne yapacağız diye konuşmaktan çok sıkıldım gerçekten, akışına bırakalım diyoruz her defasında konu nasıl oluyorsa açılıyor :)
Günaydın, biz peşinatı tam biriktiremedik ama arabamızı satıp, üstüne birikimimizi koyduk, tapu ve tadilat işleri için de akrabalardan borç aldık.Günaydın kızlar .. size bişey sorucam ev peşinatı biriktirip ev alabilen var mı ?
Biriktirmeye çalışıyoruz ama niyetlensekte boşa faiz uçmuş resmenGünaydın kızlar .. size bişey sorucam ev peşinatı biriktirip ev alabilen var mı ?
Bende biriktirmeye çalışıyorum yıllık 10-15 bin kadar biriktirebiliyorum .. şimdi benim kafama takılan her sene emlak fiyatları 10 -15 bin artıyormu artıyorsa almam mümkün olur mu bu durumda ?Biriktirmeye çalışıyoruz ama niyetlensekte boşa faiz uçmuş resmen
biz düğün altınlarımızın üstüne biraz biriktirerek peşinatı çıkardık,Bende biriktirmeye çalışıyorum yıllık 10-15 bin kadar biriktirebiliyorum .. şimdi benim kafama takılan her sene emlak fiyatları 10 -15 bin artıyormu artıyorsa almam mümkün olur mu bu durumda ?
Bereketli olsun canımBen iki tane güne girmiştim.
Biri 25kişi 12 ay, diğeri 26 kişi.
Ama ayda 2'şer kişi olarak ilerliyor .
Toplam 1 yıllık yani .
Biri 15 Ekim son ,bitiyor onun parasını aldım 2.400.
Diğeri 15 Mart 2019 son ,onun parasını da 5 Aralık ta alacağım. . 2.500 tl
Harika bir fikir aslında bu.Bereketli olsun canım
Günde az kişi olup çok paradan gireceksin o zaman hem çabuk bitiyor hemde sıkılmıyorsun
Eşim 5 kişi bin tl den girdi sürekli dönecek
Ben giremezsem benim yerimede girecek
zaten girebileeksen yulsekten gireceksinBereketli olsun canım
Günde az kişi olup çok paradan gireceksin o zaman hem çabuk bitiyor hemde sıkılmıyorsun
Eşim 5 kişi bin tl den girdi sürekli dönecek
Ben giremezsem benim yerimede girecek
muhite gore degisir ama her sene fiyatlar da artitor.faizlerde artıyorGünaydın kızlar .. size bişey sorucam ev peşinatı biriktirip ev alabilen var mı ?
canim ben de nasıl yaptigimi e de fikrimi söylemek istiyorum. Bizim bi aracımız biraz da dugunden kalan altınımız vardı. Arabayi ve altinlari sattık. Babamdan da döviz borç aldik. 60 bin pesinat verdik ve o zaman palio marka bi araç aldik (16 bindi sanırım). Kalan 60 bini 8 yıla kredi çektik ayda 930 tl ödemeli :) evi 120 bine aldık. 2017 şubat ayında aldık. Suan evler cok artti. Bizim aldığımız dönem faizlerde düşüktü. Biz 0.89 dan konut kredisi çektik. Ama ben senin yerinde olsam elimden geldigince erken girerdim ev işine. Emlak işi oyle birsey ki yıllık ciddi fiyatlarda artıyor.Bende biriktirmeye çalışıyorum yıllık 10-15 bin kadar biriktirebiliyorum .. şimdi benim kafama takılan her sene emlak fiyatları 10 -15 bin artıyormu artıyorsa almam mümkün olur mu bu durumda ?
120 ye n rden aldın ki çok iyiymiş :) ben konyadan 3+1 istiyorum 220 den aşağı Yokcanim ben de nasıl yaptigimi e de fikrimi söylemek istiyorum. Bizim bi aracımız biraz da dugunden kalan altınımız vardı. Arabayi ve altinlari sattık. Babamdan da döviz borç aldik. 60 bin pesinat verdik ve o zaman palio marka bi araç aldik (16 bindi sanırım). Kalan 60 bini 8 yıla kredi çektik ayda 930 tl ödemeli :) evi 120 bine aldık. 2017 şubat ayında aldık. Suan evler cok artti. Bizim aldığımız dönem faizlerde düşüktü. Biz 0.89 dan konut kredisi çektik. Ama ben senin yerinde olsam elimden geldigince erken girerdim ev işine. Emlak işi oyle birsey ki yıllık ciddi fiyatlarda artıyor.
kalabalık bir aile misiniz, mesela biz 2+1 aldık ama büyük 1+1 evleri de gezdik, istediğimiz fiyata bulamazsam öyle kullanışli bir daire de alırdım ondan dedim120 ye n rden aldın ki çok iyiymiş :) ben konyadan 3+1 istiyorum 220 den aşağı Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?