- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.181
Araban olsa dünyada yakıta en yüksek parayı veren ülkelerden biriyiz. Ha bir de araba alırken en yüksek vergiyi veren ülkelerden biri...Ya dolar olmuş 4.90
4.84ken yüksek diye almamıştım
Bu dolar yerinde durmuyor. TL'nin değeri yok. Her şey çok pahalı. Aylardır kendime hiçbir Şey almadan hiçbir etkinliğe katılmadan sadece market alışverişi yapıp kira fatura ödeyerek yaşıyorum
Artık gına geldi ya
Neyse en azından yol yaptılar çıkayım da yürüyeyim. Bir dakka o araba yoluydu di mi? Benim arabam da yok
Kalabalık değiliz 3 kişiyiz eşim ben ve oğlum .. ama eşyam çok benim salon takımı köşe takımı yemek odası yatak odası karyola beşik derken sığmayız biz 2+1 ekalabalık bir aile misiniz, mesela biz 2+1 aldık ama büyük 1+1 evleri de gezdik, istediğimiz fiyata bulamazsam öyle kullanışli bir daire de alırdım ondan dedim
Canım bileziğin ikili burma değil mi? :) Ben de geçen almıştım biriktirdiklerimle, 30 gram. İnce görünümlü ama çok dayanıklı o yüzden seviyorum. Üzerinden kamyon geçse birşey olmaz.Senin için çektim :)
Harika bir plan bu canım :)kızlar gün olayını netleştirdim, tek gireceğim ve ilkini alacağım.
oradan gelecek ile kk kapatıp, diğer güne de girmişim gibi her ay bir çeyrek almayı düşünüyorum
İnsan almadıkça ,harcamadıkça da patlama noktası yaşıyor .Ya dolar olmuş 4.90
4.84ken yüksek diye almamıştım
Bu dolar yerinde durmuyor. TL'nin değeri yok. Her şey çok pahalı. Aylardır kendime hiçbir Şey almadan hiçbir etkinliğe katılmadan sadece market alışverişi yapıp kira fatura ödeyerek yaşıyorum
Artık gına geldi ya
Neyse en azından yol yaptılar çıkayım da yürüyeyim. Bir dakka o araba yoluydu di mi? Benim arabam da yok
Valla 2 sene önce bir ev vardı çok beğenmiştim 240 000 tl bu sene o fiyata mümkün değil kucucuk evler var karanlık odalı hep yatak odasına yatağı zor koyarsın yani...ama şimdi ben 200 000 kredi çekebilsem 400 000 geri ödemesi 10 senede yani kredice pek mümkün degil artikBende biriktirmeye çalışıyorum yıllık 10-15 bin kadar biriktirebiliyorum .. şimdi benim kafama takılan her sene emlak fiyatları 10 -15 bin artıyormu artıyorsa almam mümkün olur mu bu durumda ?
canım şuan benim.aldigim fiyata yok zaten.. mardindeyim. Burada geçen iki üç yilda evlerde acayip artış oldu. Ve hala cok ev var. Fiyatlar yukselmeye basladi. Bizim biraz sansli zamana denk geldi. 187 metre kare. Suan salon ve cocuk odası bos. İlerde borclar bitince oralari da döşeriz insallah120 ye n rden aldın ki çok iyiymiş :) ben konyadan 3+1 istiyorum 220 den aşağı Yok
Hiç gezme tozma olmazsa çocuksuz bir aile geçinir. ama çok sıkar.selam kızlar
size bir sorum var
aylık 1500 tl ile nasıl geçinirsiniz
faturalar mutfak masrafları gezme tozma içinde
yada siz kendinizden örnek verirmisiniz
mutfak ve faturaya yeter ama gezme tozmaya para kalmaz benceselam kızlar
size bir sorum var
aylık 1500 tl ile nasıl geçinirsiniz
faturalar mutfak masrafları gezme tozma içinde
yada siz kendinizden örnek verirmisiniz
ayyyyy sorma bu kızı illa çağırmak gerek
sekerim00
sizin ev taksitinden sonra elinizde kalan para o sanirim zor olacaktir muhakkak ama zora girmeden de olmuyor
evet cnm 2li burma güle güle kullan inşallah :)Canım bileziğin ikili burma değil mi? :) Ben de geçen almıştım biriktirdiklerimle, 30 gram. İnce görünümlü ama çok dayanıklı o yüzden seviyorum. Üzerinden kamyon geçse birşey olmaz.Senin gibi misafirliğe falan gidince takıyorum onun dışında evde duruyor. Eki Görüntüle 2174274
Kuveyt türk. Ben yazmıştım. :))Merhaba gecenlerde saat 12 ye kadar islem yapilan makas araligi dusuk olan bir bankadan bahsedilmisti bulamiyorum yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?