- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.141
bence cok iyi fikir bitmemis gibi atmaya drvam edersin cnmGünün biri 15 Ekim son.
Kasımdan itibaren devam ediyormuşum gibi gün kumbarama ayda 200 tl atacağım, nisandan itibarende 400 atmayı planlıyorum ..
3 yıl öncesi biz hep öyle yapıyorduk tatil bitiyor geliyoruz aylarca taksit öde ..K kahvemsi mutluluk tatil parasi onceden hazir olsa aha iyi olur. Tatil bitip aylarca onu odemek cok eziyet
Aynen canım ağır geliyor insana, biz de bu sene erken rezervasyonla aldık vadeyi de kısa tuttuk, ocaktan itibaren de aylık 100/150 koyuyoruz benzin parası, malum benzin pahalı araç da çok yakıyor, tatil dönüşü De tekrar seneye için tatil birikimine başlayacağım inşallah bu sefer kart kullanmak istemiyorum3 yıl öncesi biz hep öyle yapıyorduk tatil bitiyor geliyoruz aylarca taksit öde ..
Artık öyle yapmıyorum.
Geç bile alsak tatili, ödeme süresini kısa tutuyorum. Tatil sonrası borcunu ödemek çok koyuyor çünkü. .
bir de begenmediysen gittigin yeri bazi seyleri resmen eziyet3 yıl öncesi biz hep öyle yapıyorduk tatil bitiyor geliyoruz aylarca taksit öde ..
Artık öyle yapmıyorum.
Geç bile alsak tatili, ödeme süresini kısa tutuyorum. Tatil sonrası borcunu ödemek çok koyuyor çünkü. .
Ekstradan benzin için de aylık ayırmanız ne güzel olmuş .Aynen canım ağır geliyor insana, biz de bu sene erken rezervasyonla aldık vadeyi de kısa tuttuk, ocaktan itibaren de aylık 100/150 koyuyoruz benzin parası, malum benzin pahalı araç da çok yakıyor, tatil dönüşü De tekrar seneye için tatil birikimine başlayacağım inşallah bu sefer kart kullanmak istemiyorum
Gittiğin yeri beğenmediysen zaten tatil sonrası ödemeler daha da koyuyor tam eziyet...bir de begenmediysen gittigin yeri bazi seyleri resmen eziyet
Ben sonlarda aldığımda mesela 10 ay sonra .ban günü en son almak mantıklı geliyor.aldıktan sonra kimseye ödeme yapman gerekmmiyor.birikim yapamayanlar için en son almak daha mantıklı :)
Biz 12 kişilik bin tl den girdik ben 4 sıradaydımban günü en son almak mantıklı geliyor.aldıktan sonra kimseye ödeme yapman gerekmmiyor.birikim yapamayanlar için en son almak daha mantıklı :)
ben öyle yüklü girmedim tabi :) 8 aylığına girdim aylık 100 tl ben ve görümcem iki kişi olarak girdim ondan 800 tl tabi:) yüklü paranın yüklü karı olur tabi :)Biz 12 kişilik bin tl den girdik ben 4 sıradaydım
Gün paramı alınca hemen altın yaptırdım gün bittiğinde 2 bin karım vardı
Benim günlerim de para günü .altın günüyse dediğin mantıklı canım.ben mesela para gününe girdim bu ay bende. alıp altına yatırıcam. öbür türlü para bir şekilde gidiyor. bilmiyorum ya borçlarımız yeni yeni azaldı.bu ay tam anlamıyla birikime başladım ben. eşimi de kafalamışım ki habersiz alıp verdi altınları :) birikim konusunda tercübesizim
İlk aylarda parayı almak her zaman çok karlı .Biz 12 kişilik bin tl den girdik ben 4 sıradaydım
Gün paramı alınca hemen altın yaptırdım gün bittiğinde 2 bin karım vardı
bende sen gibi dusunuyorum ornegin ilk alan daha fazla gr altin alirken sondakine gelene kadar altin yuksrlmis oluyor daha az aliyorBen sonlarda aldığımda mesela 10 ay sonra .
Altın o kadar çok yükseliyor ki mutlaka zararda oluyorum
İnşallah kuzum ya rabbim daraltmasin hayırlı kapılar açsınK kahvemsi mutluluk bizm evde de durum benzer esim maas sıkıntısında bende bunaldim insallah alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?