- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.281
kızlar hafta sonu memlekete düğüne gidiyoruz eşimin dayısının kızı
bize altın takmıışlar
ama bizim şu anda altın alcak durumumuz yok pek
alırsak baya bi sıkmamız gerekicek dişimizi
daha 2 kızları var bekar
sizce napalım
dişimizi sıkıp alalımmı
yoksa 100 tl falanmı taksak diyoruz
çok arada kaldım
mahcup olmak istemiyorum
Mesajı yazdığım saatte altın 201e çıktı. Normalde 199a bozması gerekirken 186ya bozuyordu. Bilerek aradaki farkı artırdılar. İnsanların yüksekten bozmasına engel oldularO nasıl oluyor siz daha önce 201 e aldınız şimdi onu 186 ya bozuyor...193 gösteriyor da alışı merak ettim
Teşekkür ederim bilgiler için. Bir şansımı denerim bakalım çıkabilecek miyim zorunludankaramelli_turta besin her türlüsü bana göre gereksiz, zorunlusu ise tamamen tuzak. Parani idtedigin yatırım aracıyla değerlendirme bile yok.Her kesimden insan çalışıyor kim nereden takip edip alacak onu.
Bizim işveren bir sorun olur başımız ağrır diye yapmayalım diyor, ama ben araştırdım herşeyi planladım. Yarın hesap yapıp ödeyeceğim maaşları cumaya, kimseyi mağdur etmeyeceğim.
Estella- bese girdikten iki ay içerisinde cayma hakkını kullanıp paranı iki gün içerisinde iade alabiliyorsun, sadece SMS yeterli ama sen Ocak diyorsun.
Hangi bes şirketi ise çağrı merkezi numarasını bul, müşteri hizmetlerini arayarak paranı istediğini söyle.
Terk/ayrılma dilekçesi diye birşey var onu doldurup gönderiyorsun bir ay içerisinde parani iade ediyorlar.
Himmm e tabi bankalardan kurnazı yokMesajı yazdığım saatte altın 201e çıktı. Normalde 199a bozması gerekirken 186ya bozuyordu. Bilerek aradaki farkı artırdılar. İnsanların yüksekten bozmasına engel oldular
Normalden böyle değil tabi. Sadece kritik durumlarda bankalar böyle üçkağıt yapıyor
Ben hiç 201den almadım altın. 193ten aldım en yüksek. Şimdi 195 olmuş. Kar etmişim yani
Allah allah hiç denk gelmedim ama banka değil mi iste. Yaparlar. :)) Sonra eskiye dönmüşler demek ki.Mesajı yazdığım saatte altın 201e çıktı. Normalde 199a bozması gerekirken 186ya bozuyordu. Bilerek aradaki farkı artırdılar. İnsanların yüksekten bozmasına engel oldular
Normalden böyle değil tabi. Sadece kritik durumlarda bankalar böyle üçkağıt yapıyor
Ben hiç 201den almadım altın. 193ten aldım en yüksek. Şimdi 195 olmuş. Kar etmişim yani
GunaydinnlaarrrGünaydın kızlarr
Gunaydinnlaarrrhepinizde
Tatlu dilekcim gunaydin
Nasiliz bugün...
Dilekcim kurban söz konusu iken ekside olmamak da güzel bence. Biz her kurbanda yorganimizi ayagimiza gore uzatmadigimizdan sarsılırdık.Çok şükür...cuma 16 olsun diye dua ediyomişimde rahat ama bu ay birikim olmayabilir..kurban allah kabul eylesin kurbandan daha 9 gün tatili bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?