Kızlar toplanın yamacıma

Şimdi kumbaralarım varya benim biriktikçe onlarla dolar veya euro alayım diyorum.
canım ben de 52 hafta kumbaraları ile dolar yapacağım. bir iki hafta daha atayım da biriksin,
serbest kumbaram ve mesailer altın ama
ben bu akşam mesaideyim, çalışma arkadaşlarım haftasonu parasız kalmasın diye kendimi feda ettim :) bir aksilik olmazsa yarın maaşları ödeyeceğiz.
bu ay kredi, gün ödemesi dışında pek para kalmayacak gibi ama Allah büyüktür :)

Canım bende öyle düşündüm.
1 yıl boyunca kumbaradaki paraların tlde durması gereksiz . Yavaş yavaş biriktikçe Dolar mı alsam euro mu?
aslinda hepsi de ayni derecede artip azaliuor gibi geldi bana biraz dussun bigun bozduklarimi alacagim

ve en onemlisi sabir işi gercekten

Canım senin yaptığın büyük fedakarlık :) tebrik ederim seni ..
Kumbaralarda birikenlerle döviz almak çok güzel bir fikir. Zamanı gelince tl ye çeviririz tekrar :)
Kolaylıklar diliyorum sana

Eki Görüntüle 2175294 En çok euro kazandırmış canım. Sonra cumhuriyet altını var. Sen baya iyi yatırım yapmissin. Cumhuriyet (ata) aldin hep. :))) Diğerleri borsa zaten. karamelli_turta
Teşekkür ederim canım .
Geçen yıllara bakarak karar vermiştim bende altına.
Hiç değerinden kaybetmiyor.
Hepimizin bol bol birikimleri olsun inşallah. .. :)

Teşekkür ederim canım .
Geçen yıllara bakarak karar vermiştim bende altına.
Hiç değerinden kaybetmiyor.
Hepimizin bol bol birikimleri olsun inşallah. .. :)
Bir ara arkadaş sterlin biraz daha çok kazandırdı demişti, öyleydi ama çok çok da fark yoktu euro ile. Baktim ama o sekilde bulamadim:) Ben de sterlin alıyorum .Dolarla euro arasında da euro daha iyi.

Bir ara arkadaş sterlin biraz daha çok kazandırdı demişti, öyleydi ama çok çok da fark yoktu euro ile. Baktim ama o sekilde bulamadim:) Ben de sterlin alıyorum .Dolarla euro arasında da euro daha iyi.
morceket teşekkür ederim canım :) dikkate alacağım. Fikirleriniz benim için çok önemli :)

Son düzenleme:
Bugun altin hesap actim. 1 gram aldim hemen 197ye. Simdide bi bakayim dedim gram ne kadar almk istesem 203 olmus. Arkadas saat basi artiyor yaa. Dolar olmus 5 kusur. 400 dolarim vardi dugunde takilldi. Kendimi zengin hissediyorum.
Böyle böyle zengin olacaksın
Bereketli olsun bu arada.

Paran varsa al derim
Her zaman altın için ,altın şu an çok yüksek almayacağım diyeni çok gördüm ve almadığı için pişman olanı da.
aklıma bu senenin ilk zamanları geldi, gram 150 TL'nin altına düşmeden almam TL beklerim yazmıştım sen de yine altın hep çıkar yazmıştın
nitekim durumu ortada :))))

aklıma bu senenin ilk zamanları geldi, gram 150 TL'nin altına düşmeden almam TL beklerim yazmıştım sen de yine altın hep çıkar yazmıştın
nitekim durumu ortada :))))
:)))
Olmuştur canım benim gördüğüm de geçen son 3 yılda neredeyse yüzde yüz kazandırdığını gördüm altının.
Gram altın 100 tl idi, çeyrek 170, 2015 te,gerisini sen düşün canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…