- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.321
ben oyle yapiyorum cnm 5.45 ten almistim 60 eurom olmustu bugun 5.70 ten bOdum ll koydum kumbarama dussun yine doviz yapcamKızlar toplanın yamacıma
Şimdi kumbaralarım varya benim biriktikçe onlarla dolar veya euro alayım diyorum.
Ben sen kumbarada biraz birikince gene bir şeyler alıyorum yoksa gördüğümüz gibi TL'de durmak zararKızlar toplanın yamacıma
Şimdi kumbaralarım varya benim biriktikçe onlarla dolar veya euro alayım diyorum.
Canım bende öyle düşündüm.ben oyle yapiyorum cnm 5.45 ten almistim 60 eurom olmustu bugun 5.70 ten bOdum ll koydum kumbarama dussun yine doviz yapcam
Tl de durmak sırf zarar gerçektenBen sen kumbarada biraz birikince gene bir şeyler alıyorum yoksa gördüğümüz gibi TL'de durmak zarar
canım ben de 52 hafta kumbaraları ile dolar yapacağım. bir iki hafta daha atayım da biriksin,Kızlar toplanın yamacıma
aslinda hepsi de ayni derecede artip azaliuor gibi geldi bana biraz dussun bigun bozduklarimi alacagimCanım bende öyle düşündüm.
1 yıl boyunca kumbaradaki paraların tlde durması gereksiz . Yavaş yavaş biriktikçe Dolar mı alsam euro mu?
Canım senin yaptığın büyük fedakarlık :) tebrik ederim seni ..canım ben de 52 hafta kumbaraları ile dolar yapacağım. bir iki hafta daha atayım da biriksin,
serbest kumbaram ve mesailer altın ama
ben bu akşam mesaideyim, çalışma arkadaşlarım haftasonu parasız kalmasın diye kendimi feda ettim :) bir aksilik olmazsa yarın maaşları ödeyeceğiz.
bu ay kredi, gün ödemesi dışında pek para kalmayacak gibi ama Allah büyüktür :)
Teşekkür ederim canım .Eki Görüntüle 2175294 En çok euro kazandırmış canım. Sonra cumhuriyet altını var. Sen baya iyi yatırım yapmissin. Cumhuriyet (ata) aldin hep. :))) Diğerleri borsa zaten.karamelli_turta
Hocam çeyrek alınır mı bu günlerde beklesek miTeşekkür ederim canım .
Geçen yıllara bakarak karar vermiştim bende altına.
Hiç değerinden kaybetmiyor.
Hepimizin bol bol birikimleri olsun inşallah. .. :)
Paran varsa al derimHocam çeyrek alınır mı bu günlerde beklesek mi
Bir ara arkadaş sterlin biraz daha çok kazandırdı demişti, öyleydi ama çok çok da fark yoktu euro ile. Baktim ama o sekilde bulamadim:) Ben de sterlin alıyorum .Dolarla euro arasında da euro daha iyi.Teşekkür ederim canım .
Geçen yıllara bakarak karar vermiştim bende altına.
Hiç değerinden kaybetmiyor.
Hepimizin bol bol birikimleri olsun inşallah. .. :)
Evet 1 çeyreklik varParan varsa al derim
Her zaman altın için ,altın şu an çok yüksek almayacağım diyeni çok gördüm ve almadığı için pişman olanı da.
Bir ara arkadaş sterlin biraz daha çok kazandırdı demişti, öyleydi ama çok çok da fark yoktu euro ile. Baktim ama o sekilde bulamadim:) Ben de sterlin alıyorum .Dolarla euro arasında da euro daha iyi.
Böyle böyle zengin olacaksınBugun altin hesap actim. 1 gram aldim hemen 197ye. Simdide bi bakayim dedim gram ne kadar almk istesem 203 olmus. Arkadas saat basi artiyor yaa. Dolar olmus 5 kusur. 400 dolarim vardi dugunde takilldi. Kendimi zengin hissediyorum.
aklıma bu senenin ilk zamanları geldi, gram 150 TL'nin altına düşmeden almam TL beklerim yazmıştım sen de yine altın hep çıkar yazmıştınParan varsa al derim
Her zaman altın için ,altın şu an çok yüksek almayacağım diyeni çok gördüm ve almadığı için pişman olanı da.
:)))aklıma bu senenin ilk zamanları geldi, gram 150 TL'nin altına düşmeden almam TL beklerim yazmıştım sen de yine altın hep çıkar yazmıştın
nitekim durumu ortada :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?