- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.641
Aldığım bilezik, 1 Tam altın ve 5 gramdan su an 640 lira kârım olmuş 3 ayda. Bugün aldığımı saymıyorum. Satmadım hiç. Satmam da eninde sonunda yükseliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ara ara al sat yapasım var ondan elden çıkarttım ben. aslında düştüğünde alıp bi daha 2 ay gibi gene ellememBen senin yerinde olsam satmazdım kesinlikle canım. Benim şimdi aldığım 2 gram zaten düşse de birşey olmaz. Şahsi fikrim de pek düşeceğini zannetmiyorum. Bilmiyorum.
En uygun zamanlarinda alip beklemek daha iyi bence. Altın mesela dün 200 lirayı gördü. Ama sen 2 ay önce almışsın 200den. Burası hatalı olmuş. 2 ay zararda beklemis olsaydim, 3 ay da edebildigim kadar kar edip oyle satardim sahsen. Şimdi baktım 8 bin liram var elimde toplam. Grama vurunca yaklaşık 40 gram ediyor. 640 lira kâr etmişim... Sende 50 gram vardı. Dediğim gibi her zaman artıyor. 3 düşse 5 çıkıyor. Benim için en doğrusu bu. 100 lira 200 lira kâr edince satmadım hiç. Inşallah uygun yere gelir tekrar alirsin...canım ara ara al sat yapasım var ondan elden çıkarttım ben. aslında düştüğünde alıp bi daha 2 ay gibi gene ellemem
ya da dediğin gibi sürekli her ay belli miktar alıp alıp ellemeyeceksin hiç o da olabilir aslında
evet canım haklısın aslında uygun bi yerden tekrar alıcam inşallahEn uygun zamanlarinda alip beklemek daha iyi bence. Altın mesela dün 200 lirayı gördü. Ama sen 2 ay önce almışsın 200den. Burası hatalı olmuş. 2 ay zararda beklemis olsaydim, 3 ay da edebildigim kadar kar edip oyle satardim sahsen. Şimdi baktım 8 bin liram var elimde toplam. Grama vurunca yaklaşık 40 gram ediyor. 640 lira kâr etmişim... Sende 50 gram vardı. Dediğim gibi her zaman artıyor. 3 düşse 5 çıkıyor. Benim için en doğrusu bu. 100 lira 200 lira kâr edince satmadım hiç. Inşallah uygun yere gelir tekrar alirsin...
Evet 1-2 saat icinde 4 liraya yakın artış oldu... Dursa iyi olacak. Aldi basini gitti her sey.ABD ile bazı konularda mutabakat olmuş ama piyasada yükseliş var
Yükselince hemen satma. :) Panik satisi diyorlar buna. Kar ediyorsun o an ama, 100 ettiysen 200 artiyor sonra. Dediğim gibi puf nokta pahali da almamak. Ben 5 10 gün bakıyorum mesela, aynı seyirde gidiyorsa o zaman alıyorum. 3 gündür de yükseldiği için aldım. Zaten topu topu 2 gram. 5 lira bile düşse 10 lira zarar ederim alt tarafı. :) Küçük miktarlarda her zaman alabilirsin. Yüklü miktarda iyice gözlemlemek gerek...evet canım haklısın aslında uygun bi yerden tekrar alıcam inşallah
Fiziki altınımda var senin dediğin gibi al sat yapmadım onu 8 ayda karı 3 bini aştıEn uygun zamanlarinda alip beklemek daha iyi bence. Altın mesela dün 200 lirayı gördü. Ama sen 2 ay önce almışsın 200den. Burası hatalı olmuş. 2 ay zararda beklemis olsaydim, 3 ay da edebildigim kadar kar edip oyle satardim sahsen. Şimdi baktım 8 bin liram var elimde toplam. Grama vurunca yaklaşık 40 gram ediyor. 640 lira kâr etmişim... Sende 50 gram vardı. Dediğim gibi her zaman artıyor. 3 düşse 5 çıkıyor. Benim için en doğrusu bu. 100 lira 200 lira kâr edince satmadım hiç. Inşallah uygun yere gelir tekrar alirsin...
işte benim şimdi 1600 küsür var vadelide bekleyen uygun bi zamanda alıcam inşallahYükselince hemen satma. :) Panik satisi diyorlar buna. Kar ediyorsun o an ama, 100 ettiysen 200 artiyor sonra. Dediğim gibi puf nokta pahali da almamak. Ben 5 10 gün bakıyorum mesela, aynı seyirde gidiyorsa o zaman alıyorum. 3 gündür de yükseldiği için aldım. Zaten topu topu 2 gram. 5 lira bile düşse 10 lira zarar ederim alt tarafı. :) Küçük miktarlarda her zaman alabilirsin. Yüklü miktarda iyice gözlemlemek gerek...
Dün sen mi demistin canım. 8 bin falan var 9a geliyor diye. :) Benim de öyle oldu sayılır. Evet kesinlikle artıyor. Yüklü miktar alındıysa satılmasını uygun görmüyorum. Çok riskli geliyor bana. Ay ay aldığım miktarlar zaten 2-3 gram. Onun da pek fiyatına bakmıyorum. Alıyorum.Fiziki altınımda var senin dediğin gibi al sat yapmadım onu 8 ayda karı 3 bini aştı
Olsun zararını kurtarıp azda olsa kar elde ettin bende 192 den alsaydım ama memlekette olduğumdan pek takip edemedimişte benim şimdi 1600 küsür var vadelide bekleyen uygun bi zamanda alıcam inşallah
işte ben 2 ay önce bi 205 lere kadar çıkmıştı bende tuttum o ara 10 binlik aldım.ama 2 ay elimi kolumu bağladı
sabah değil de şimdi satsaydım iyi bi kar bırakacakmış nasip ama işte bilemiyoruz ki
Işte 10 binlik altını pahalı almışsın. Almışken de yükselişe geçti nasılsa eninde sonunda artacaktı. Satmasan iyiydi. Inşallah düşer sattigin fiyatın altına. Tekrar alirsin onu. Sonra hiç satma. Dediğin gibi sabah satmak yerine şimdi satsaydın 4 liraya yakin artmis. 200 lira daha fazla alacaktin.işte benim şimdi 1600 küsür var vadelide bekleyen uygun bi zamanda alıcam inşallah
işte ben 2 ay önce bi 205 lere kadar çıkmıştı bende tuttum o ara 10 binlik aldım.ama 2 ay elimi kolumu bağladı
sabah değil de şimdi satsaydım iyi bi kar bırakacakmış nasip ama işte bilemiyoruz ki
Ben fiziki olanı da koyacaktım bankaya ama şimdi kenarda fiziki olması da iyi diyorumDün sen mi demistin canım. 8 bin falan var 9a geliyor diye. :) Benim de öyle oldu sayılır. Evet kesinlikle artıyor. Yüklü miktar alındıysa satılmasını uygun görmüyorum. Çok riskli geliyor bana. Ay ay aldığım miktarlar zaten 2-3 gram. Onun da pek fiyatına bakmıyorum. Alıyorum.
Illa fiziki almana gerek yok. Gram olarak kalabilir. Satma ama. :) Gramla fiziki arasında bişey yok. Gram daha güvenli fizikiye göre. Kaybetme çalınma derdi yokkızlar böyle al sat yaparak mı çok kazanırız totalde yoksa fiziki altın olarak mı tutayım artık?
tamam bu sefer satmıcam valla her ay da üstüne ekleme yapa yapa gidecem. şimdi umarım düşer ya biraz çok fazla yükseldi 208 leri gördü şaka gibi.Illa fiziki almana gerek yok. Gram olarak kalabilir. Satma ama. :) Gramla fiziki arasında bişey yok. Gram daha güvenli fizikiye göre. Kaybetme çalınma derdi yok