• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50,91 gram canım 10306,72 tl karşılık vermiş bana işlem kuru:202,45
207,25 den canım :KK43:
10306.72/207.25=49.73 gram yapıyor. 50.91-49.73=1.18... 1.18 gram zarardasın canım. O da 245 lira yapıyor.... Kâra geçmen için en aşağı sattigin fiyata veya daha altına düşmesi gerekiyor.(202.45'in).. Ya da tecrübe oldu diyip 49.73 gram alıp devam edeceksin. Sana kalmış. Böyle beklediginde altın alıp başını giderse, alacağın miktar daha da azalacak.

10306.72/207.25=49.73 gram yapıyor. 50.91-49.73=1.18... 1.18 gram zarardasın canım. O da 245 lira yapıyor.... Kâra geçmen için en aşağı sattigin fiyata veya daha altına düşmesi gerekiyor... Ya da tecrübe oldu diyip 49.73 gram alıp devam edeceksin. Sana kalmış. Böyle beklediginde altın alıp başını giderse, alacağın miktar daha da azalacak.
ay evet ya ama şu an çok pahalı bi 5-7 gün beklerim piyasaları baktım böyle gidiyor o zaman alırım ayın 15 inde maaşları alalım üstüne ilave yapıcam

1,21 gram zararda mıyım şimdi ben canım :KK43:
ama tl olarak kar elde etmiştim satmamak daha mantıklı o zaman ya :KK43:
Yazmıştım az önce. Evet zarar oluyor, kâr değil. 245 lira zarardasın. 1.18 gram altinin erimiş malesef canım. Inşallah düşer ama 202.45in altına düşmesi lazım.

ay evet ya ama şu an çok pahalı bi 5-7 gün beklerim piyasaları baktım böyle gidiyor o zaman alırım ayın 15 inde maaşları alalım üstüne ilave yapıcam
Hayırlısı canım. Tecrübe oldu diyelim. Ben sen kadar yüklü bir anda hiç almadım Ama, ben de boyle kendi kendime öğrendim. Kâr ettim sanıyordum. Baktım sattigimi geri alamıyorum. Zarar oluyor iste bu.

Yazmıştım az önce. Evet zarar oluyor, kâr değil. 245 lira zarardasın. 1.18 gram altinin erimiş malesef canım. Inşallah düşer ama 202.45in altına düşmesi lazım.
ay satmıcam bi daha 1 sene :kızgın::kızgın:
tamam canım saolasın ya bekleyeyim artık bi haftaya kadar napim :63:
ay dedin bi de bana satma diye gaza geldim :KK17:
neyse tecrübe işte bunlar :ukala:

Evet dedim dun ama bir yandan da korktum. Dusseydi bu sefer üzülürdüm burada. Zaten yatırım tavsiyesi vermek, insanları etkilemek suç teşkil ediyor. Nacizane şimdi mantığını anlattım. Ona göre kararlarını verirsin. Rica ederim. :)

Evet dedim dun ama bir yandan da korktum. Dusseydi bu sefer üzülürdüm burada. Zaten yatırım tavsiyesi vermek, insanları etkilemek suç teşkil ediyor. Nacizane şimdi mantığını anlattım. Ona göre kararlarını verirsin. Rica ederim. :)
aynen canım haklısın gerçekten çok teşekkür ederim:dondurma: bundan sonra da kolay kolay satmam sanırım 1 sene :KK43:

Canim ekonomi şu an çok karışık. Bu yüzden satmamak daha mantıklı. Ya da al sat yapıp deneyimlemek isteseydim küçük miktarlarla yapardım bunu sanırım.
Ben de morceket gibi aldıklarımı hiç satmadım. Bu şekilde hiç zarar ermedim.

400 tl param var azıcık düşse de dolar alsam diye takipteyim. Birikimimin bir kısmı da dolar olacak. 30 dolar almıştım geçen ay 4.80 den. Üzerine dolar yapacağım kısmetse 100 dolara tamamlarım.

aynen canım haklısın gerçekten çok teşekkür ederim:dondurma: bundan sonra da kolay kolay satmam sanırım 1 sene :KK43:
Satma satma. :) Bosver ani çıkış olup geri düşse de, sonra yavaş yavaş geri artıyor neticede. Elindekine bak sen hep... Kafan rahat olur. Tekrardan rica ederim. :))) Kusura bakma baya yazdım ama faydası olacağına inaniyorum. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Bol birikimler canım. :KK36:

Canim ekonomi şu an çok karışık. Bu yüzden satmamak daha mantıklı. Ya da al sat yapıp deneyimlemek isteseydim küçük miktarlarla yapardım bunu sanırım.
Ben de morceket gibi aldıklarımı hiç satmadım. Bu şekilde hiç zarar ermedim.

400 tl param var azıcık düşse de dolar alsam diye takipteyim. Birikimimin bir kısmı da dolar olacak. 30 dolar almıştım geçen ay 4.80 den. Üzerine dolar yapacağım kısmetse 100 dolara tamamlarım.
Evet ben de 3-5 gramla denedim al sat yapmayı. Baktım olmuyor. Bir de basından ayrılamıyorum resmen telefonun. Uğraşmaya değmez dedim. :)) Alabilir inşallah geri. Alamazsa da artık 49 küsür gram alıp devam eder 5 gün sonra falan demişti. Inşallah çok artış olmaz. Oradan devam eder. Tecrübeyle öğreniyoruz.

Evet ben de 3-5 gramla denedim al sat yapmayı. Baktım olmuyor. Bir de basından ayrılamıyorum resmen telefonun. Uğraşmaya değmez dedim. :)) Alabilir inşallah geri. Alamazsa da artık 49 küsür gram alıp devam eder 5 gün sonra falan demişti. Inşallah çok artış olmaz. Oradan devam eder. Tecrübeyle öğreniyoruz.
Evet canım Allah birikimlerimizin bereketini artırsın. Ülkemizi de bu krizden hayırlısıyla çıkarsın inşallah.

Satma satma. :) Bosver ani çıkış olup geri düşse de, sonra yavaş yavaş geri artıyor neticede. Elindekine bak sen hep... Kafan rahat olur. Tekrardan rica ederim. :))) Kusura bakma baya yazdım ama faydası olacağına inaniyorum. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Bol birikimler canım. :KK36:
olur mu hiç estağfurullah öğreniyorum deneyimlerinden senin :KK36:aynen bende senin gibi başından ayrılamıyorum hayattan kopuyorum resmen dediğin gibi alır geçerim kafam rahat olur en azından. :dondurma:

Evet canım Allah birikimlerimizin bereketini artırsın. Ülkemizi de bu krizden hayırlısıyla çıkarsın inşallah.
Amin insallah canim. Paramizin degeri kalmıyor resmen. Altın alsak ayrı almasak ayrı... Inşallah düzelir her şey.

Back
X