- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.941
Ya ben anlayamıyorum.altin yatırımı olan için iyi bisey değil mivVallahi sürekli ediyorum arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu kadar hızlı artması hiç iyi değil. Bugün türkiyede %20 devaluasyon olduYa ben anlayamıyorum.altin yatırımı olan için iyi bisey değil mivlütfen mantığını anlatır mısınız bana ben niye anlayamadım bir türlü bu isleri
Ya ben anlayamıyorum.altin yatırımı olan için iyi bisey değil mivlütfen mantığını anlatır mısınız bana ben niye anlayamadım bir türlü bu isleri
Ilk sahte dolati Turkler yapti diye duymustum bendeYıldız Tilbe, tl bastığımiz gibi dolar da basalım demişkafa misss :)))
2.dünya savaşında naziler dolar ve sterlin basmışti..hiç bir uzman gerçeğinden ayirdedemedi.hala o sterlin ve dolarlar piyasada dolaşıyorbiz de basalim gitsin en iyisi
MümkündürIlk sahte dolati Turkler yapti diye duymustum bende
Hastasıyım o kadınınYıldız Tilbe, tl bastığımiz gibi dolar da basalım demişkafa misss :)))
2.dünya savaşında naziler dolar ve sterlin basmışti..hiç bir uzman gerçeğinden ayirdedemedi.hala o sterlin ve dolarlar piyasada dolaşıyorbiz de basalim gitsin en iyisi
Ay gerçekten miiiIlk sahte dolati Turkler yapti diye duymustum bende
Yani diyosunki bozdurma :)Canim ben secimden once bilezigin grami 180 tlye yukselmisken bi bozdurmayi dusundum secim geçer altin duser diye Ama annem izin vermemisti Sonra gercekten 180den dusmustu ve uzulmustum Fakat simdi 210a yaklasti bozdursam param degerini kaybedecekti
Yani diyosunki bozdurma :)
Benim de ev hayalim vardi cok zor artikBunlar hep yastık altındaki dövizimi altınlarımı bozdurmadığım için oldu kızlar kusura bakmayın
Valla TL'nin pul olduğunu gördükçe içim acıyor. Ettiğim kâr kâr değil ya. Sevinemiyorum bile
Ev alma hayalim vardı. Artık daha ne ev ben araba hiçbir şey alamam ben
Bankalara da bi güvensizlik geldi. Ani yükselme oldukça mobil şubeye girişe izin vermiyor. Alım satım yapamıyorsun
Hadi hırsız altını dedektörle bulur da doları Euro'yu bulamaz herhalde iyi saklayınca. Fiziki alıp evde saklıcam ya
Bozdurup ev araba vs mi alacaksin veya acil büyük bir borcun var da onu mu odeyeceksin?
Sen bilirsin canim
ben altinlari bu saydiklarim disinda hicbir zaman bozdurmayi dusunmedim 3 sene once evlenirken cumhuriyet 750 tl idi simdi 1600ü gecmis ya simdi fark ettim
Bu kadar yuksekken 197 hayal gibi sankiBende bozdurmustum yukseldı diyekar yaptım ama gel gelelım daha da yukseldı şansıma tüküreyim bari 197lere inse razıyım en azından zarar etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?