- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.961
Günaydın kızlar 
Mutlu haftasonları olsun
Mutlu haftasonları olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden bana yazdığın mesajı buraya da yazsana.Bizimde altin uzerinden borcumuz var ne halt yiyecez bilemiyorum...
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Mutlu haftasonları olsun![]()
Günaydın kuzum.hayırdır bir mevzuu mu var?
Onlar altin takti ama bilmiyorum gram mi ceyrek mi? Bana 50kusur ceyrek geldi dugunde 15 tane gram vardi. Zaten su an gramin fiyati benim dugun tarihimdeki ceyrekle neredeyse ayni cok yakin.Çeyrek 400 olmuşken nasıl takıcaksınız? Onlar sana çeyrek mi takmıştı? Bence gram takılabilir, yakınlık derecenizi bilmiyorum gerçi.
Yani o zaman aynı parayı vermiş olacaksınız mantıken.Onlar altin takti ama bilmiyorum gram mi ceyrek mi? Bana 50kusur ceyrek geldi dugunde 15 tane gram vardi. Zaten su an gramin fiyati benim dugun tarihimdeki ceyrekle neredeyse ayni cok yakin.
Artik esimle bol para harcamali aktivitelere girmicem bi tatil yapip gelcez. Ondan sonra haftalik gezmelerimizi biim burda sahil var yakinda oraya gideriz evden yapip gotururum. Cok gozlu saklama kabi aldim cesit cesit koyarim. Bir otobus parasi o da benim engel raporum var otobusler ucretsiz. Esim verecek sadece. Allahtan hat indirimli 1.80di sanirim. Onun hesabini bile yaptikgerçekten gelecek için çok endişeliyim.
Tabi oyle. Foruma graam takicam yaziyoru sonra forumdan sonra diyorum gram nasil takaayim yaYani o zaman aynı parayı vermiş olacaksınız mantıken.
Dua edelim arkadaşlar, elimizden gelen bu. Umarım tez zamnda toparlanır piyasalar. Allah devletimize zeval vermesin, kötülere fırsat vermesin inşallah.gerçekten gelecek için çok endişeliyim.
Ha ha ha o zaman hem gram hem çeyrek götür, düğünde foruma girip bakıp takarsın.Tabi oyle. Foruma graam takicam yaziyoru sonra forumdan sonra diyorum gram nasil takaayim ya![]()
Bizimde bugün nisan var, çeyrek takacağım 320iken almıştım önceki hafta.Tabi oyle. Foruma graam takicam yaziyoru sonra forumdan sonra diyorum gram nasil takaayim ya![]()
canım her seyın hesabını yapıyoruz mecburuz napalmArtik esimle bol para harcamali aktivitelere girmicem bi tatil yapip gelcez. Ondan sonra haftalik gezmelerimizi biim burda sahil var yakinda oraya gideriz evden yapip gotururum. Cok gozlu saklama kabi aldim cesit cesit koyarim. Bir otobus parasi o da benim engel raporum var otobusler ucretsiz. Esim verecek sadece. Allahtan hat indirimli 1.80di sanirim. Onun hesabini bile yaptik
canım her seyın hesabını yapıyoruz mecburuz napalm
tatilden bugun donuyoruz ınsanları gozlemledim bizim gbı orta duzey olanları tabi
aksam mesela otelden gezmeye ınıyoruz ya
herkes marketlerden abur cuburunu alıyo suyunu alıyo kımse kafelere para vermıyo dusun yani
bunu bıze mecbur ettıler acıkcası
tabiki bu bizim ayarımızda olanlar için gecerli
Mecbur artik attigimiz her adimi dusunucez bizde cok gezerdik artik kisit gelicek mecbur gecen aksam.bunaldik bi tepede bir cafeye gidelm kahve içelim dedik 2 kahveye odedigimiz para 16 tl oda iki yudum turk kahvesi artik balkon sefasina gecicez :))Artik esimle bol para harcamali aktivitelere girmicem bi tatil yapip gelcez. Ondan sonra haftalik gezmelerimizi biim burda sahil var yakinda oraya gideriz evden yapip gotururum. Cok gozlu saklama kabi aldim cesit cesit koyarim. Bir otobus parasi o da benim engel raporum var otobusler ucretsiz. Esim verecek sadece. Allahtan hat indirimli 1.80di sanirim. Onun hesabini bile yaptik