Kız hemen neye zam gelmiş canım
Şekerim yazmışya yağa zam geldi. Diğerlerine gelmesi de yakın. Zaten bir yılbaşı gibi zam geliyor, bir de yazın. Dolar, altın fırlayınca bu sefer zam daha fazla olur. Önce yakıta zam gelir, gıdayı getiren araç çok yaktığı için yiyeceğe zam gelir. Elektrik, suya zam derken zincirleme hepsine gelecek. Ben memurum maaş zammı falan eridi şimdiden. Ayrıca da vergi dilimine gireceğiz, nasıl olacak bakalım.

Kızlar stok üzerine konuşmuşsunuz
Bende eşime dedim yapalım herşeyimiz bitti seker un pirinç bulgur şampuan deterjan vs.
Yok dedi zaten ne kadar kullanıyoruz her şeye zam gelirse bizede gelir üreticiyiz biz dedi. ikna etmeye çalışıyorum
2 kişiyiz bizde ama bebek de oldu

Kışlık hazırlık yapamadım

Evet bak çay alacağım zaten ona bakayım bi bende 3. Birşey almıyorum 2 kişiyiz havlu kağıt 6 ay gidiyor zaten wc kağıt desen oda aynen öyle . Bulgur alıcam bende makarna az tüketiyoruz gerek yok 2 paketten fazlasına

Biz de mercimek çorbası çok yeniyor. Mercimek alayım 1 tane daha bir tane var. Pirincim var 3 kg kadar buzdolabında. 5 kg bulgur gelecek. Şeker alırım. Nohutu da seviyorlar alayım
Bende bu ay çay şeker bulgur alacağım

selam kızlar

İyi ki borcum yokMuş diyorum şu günlerde.
Zaten taksitle borçla iş yapmayı sevmezdim. Artık hiç yapmam.

Kredi kartım da yok kredi borcum da. Kimseden ne tl ile ne döviz ne de altınla borç aldım. Kafam rahat.

Stok işine karşıydım ama sanırım ben de giricem bu işe artık. İşin kötü tarafı şu an taşınma aşamasındayız. Ne kışlık yapabildik ne başka bir şey

Bu ayki birikimim 103 dolar. Onu da 3 gr altını yükseldi diye bozup almıştım.

Bu saatten sonra içimden hiç altın döviz almak da gelmiyor hevesim kaçtı. Ev alma hayalim suya düştü. Ne bileyim işte. Ülkemizin şu anki durumu beni karamsarlığa itti biraz

Tuvalet kagidi ve havlulari stokladim. Temizlik urunlerim seneye kadar yeter bana. Bi deterjan aalmam lazim camasir icin. Bulasik deterjani icin bi markette kampanya vardi. 100 tablet 36 liraydi hemen iki paket aldim. O da kisi cikarir. Artik bulasik makinasini daha gec acicam dayanicam.

Ben bulaşık makinamı 2 günde bir çalıştırıyorum ama kokuyor ya içime sinmiyor . Eşim diyor ki geç çalıştırıyorsun ama ne yapayım hergünde çalışmaz ki

Ben bulaşık makinamı 2 günde bir çalıştırıyorum ama kokuyor ya içime sinmiyor . Eşim diyor ki geç çalıştırıyorsun ama ne yapayım hergünde çalışmaz ki
Ben haftada uc gun aciyorum diyebilirim. Faturalari dusunmek lazim. Kendimizi cok daraltmayayim diyorum ama zamlar geliyor

evimize dönüyoruz artık kızlar
Allahtan bıse olmazsa son üç saatimiz kaldı
telefondan her harcamayı not almıstm
otel 1980tl (oda+kahvaltı)
benzin 1220 tl
dr+tahlil 630 tl (ankarada bebiş için gittim)
diğer yeme içme 880tl
toplam 4710 tl harcamısız 8günde
ama unutamayacagımız bi tatilimiz oldu cok sukur tam istedgımı gıbı gezmeli tozmalı denizli
her sey dahil tatil bize gore degil
ancak ılerde cocuk olursa onla rahat olur dıye tercıh ederız ınsAllah

51 lira gelmis. Butun ay tasarruftan gina gelmisti sonuc 51. Daha asagisini bende getiremem heralde
Yapmamız gereken herşeyi yapıyoruz bence . Ya artık bazen bunları düşünmekten geriliyorum o yüzden daha rahat olacağım ne yapalım ölelim mi mecbur yaşanacak bu evde yenecek içilecek

Akşamki nişana gitmedim, araç kaldıracaklari eve yakın yerden son anda iptal olmuş. Yer uzak eşimi yolladım takıyı taksin diye.
Ben de pazardan biber,patlıcan aldım dondurucu için. Onları kizartiyorum:)
İki farklı yerden dolmalık aldım biri pazarda kalmış çok sinir oldum. Poşetleri eşime verdim diğer tezgaha geri de döndüm poşet oradaydı adam aldı bagladi arkaya koydu eşim de ben aldım poşeti diyince tamam dedim. Yolda da bak iki yerden aldım dedim tamam tamam bende poşetler dedi. Pazara ne kadar verdiğimi hesaplarken çıktı ortaya. Eşim tamam diyor veririm parasını da sus :)

Kizlar siz ne akilli hatunlarsiniz yav
Valla bende evlendigimden beri hep stok yaparim ama bu fiyat artisindan once yapmak benim aklima gelmemisti
Yarin esime de soyledim hazir bebeler de gelecek evde bi suru seye ihtiyac olacak ozellikle cay seker kuru bakliyat bunlari alsak bile kâr
Yarin ne alacagimi not alip alisveris yapicaz

Bizde hep butik otellerde tatil yapar dag bayir cayir cimen gezerdik
Ama benim agirlasmamdan dolayi gecen hafta hersey dahil otele gittik
Allahim boyle bir dinlenme kafa rahatligi yok
Son anda karar verdigimiz icin erken rezervasyon yaptirmadik
Ama internette gunluk 1000 lira denilen yere cift kisi 830 tl.ye anlastik. Baska bir otelde daha kaldik toplamda 7 gunluk tatilimiz ve hamilelik foto cekimiyle birlikte 6300e denk geldi. Cok iyi geldi tatil baya dinlendik

Yapmamız gereken herşeyi yapıyoruz bence . Ya artık bazen bunları düşünmekten geriliyorum o yüzden daha rahat olacağım ne yapalım ölelim mi mecbur yaşanacak bu evde yenecek içilecek

Cay caykur satis canim kendi sitesi hepsi var
Ben ayni zamanda temizlik urunlerini degistiriyorum
Mesela bugun bulasik mak icin brz pahali ama dogal bir urun aldim
Tabiki hayatimiz devam edecek
Bulasik makinesi bizim evde hergun calisir bazen 2 defa
Esya ve para bana hizmet etmeli
Para kazanmak icin milletin nazini cekiyorum bide kendimi kasamam sogukta oturmam bogazimdan kismam ve cok incelemem ama ziyan etmem. Bu evde ziyan olan yoksa korka bereket olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…