- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.021
Şekerim yazmışya yağa zam geldi. Diğerlerine gelmesi de yakın. Zaten bir yılbaşı gibi zam geliyor, bir de yazın. Dolar, altın fırlayınca bu sefer zam daha fazla olur. Önce yakıta zam gelir, gıdayı getiren araç çok yaktığı için yiyeceğe zam gelir. Elektrik, suya zam derken zincirleme hepsine gelecek. Ben memurum maaş zammı falan eridi şimdiden. Ayrıca da vergi dilimine gireceğiz, nasıl olacak bakalım.Kız hemen neye zam gelmiş canım
Evet bak çay alacağım zaten ona bakayım bi bende 3. Birşey almıyorum 2 kişiyiz havlu kağıt 6 ay gidiyor zaten wc kağıt desen oda aynen öyle . Bulgur alıcam bende makarna az tüketiyoruz gerek yok 2 paketten fazlasınaPirinç, makarna, çay, nohut, mercimek vb alabilirsin. Onun dışında buzluktakiler yetiyor zaten. Bu sene kurban da keseceğiz, o et bir süre idare eder. Biz de 2 kişiyiz temizlik malzemeleri falan hemen bitmiyor. Kağıt havlu, tuvalet kağıdı, şampuan, roll on falan yedekli alıyorum 3. Cüyü ben de almıyorum. Fazla geliyor, sonuçta kimyasalların da bir tüketim süresi var.
Bende bu ay çay şeker bulgur alacağımBiz de mercimek çorbası çok yeniyor. Mercimek alayım 1 tane daha bir tane var. Pirincim var 3 kg kadar buzdolabında. 5 kg bulgur gelecek. Şeker alırım. Nohutu da seviyorlar alayım
Kilosu kaç tl ye geliyor bebişimmKizlar ben cay i caykur satistan aliyorum en ucuz orda buldum ve aktuelde arama derdi olmuyor ertesi gun mis gibi kapimda 60 tl uzeri kargo ucretsiz
Ben bulaşık makinamı 2 günde bir çalıştırıyorum ama kokuyor ya içime sinmiyor . Eşim diyor ki geç çalıştırıyorsun ama ne yapayım hergünde çalışmaz kiTuvalet kagidi ve havlulari stokladim. Temizlik urunlerim seneye kadar yeter bana. Bi deterjan aalmam lazim camasir icin. Bulasik deterjani icin bi markette kampanya vardi. 100 tablet 36 liraydi hemen iki paket aldim. O da kisi cikarir. Artik bulasik makinasini daha gec acicam dayanicam.
Ben haftada uc gun aciyorum diyebilirim. Faturalari dusunmek lazim. Kendimizi cok daraltmayayim diyorum ama zamlar geliyorBen bulaşık makinamı 2 günde bir çalıştırıyorum ama kokuyor ya içime sinmiyor . Eşim diyor ki geç çalıştırıyorsun ama ne yapayım hergünde çalışmaz ki
Benim elektrik 47 tl gelmiş daha aşağı da getiremem artık diye düşündüm açıkcasıBen haftada uc gun aciyorum diyebilirim. Faturalari dusunmek lazim. Kendimizi cok daraltmayayim diyorum ama zamlar geliyor
51 lira gelmis. Butun ay tasarruftan gina gelmisti sonuc 51. Daha asagisini bende getiremem heraldeBenim elektrik 47 tl gelmiş daha aşağı da getiremem artık diye düşündüm açıkcası
Yapmamız gereken herşeyi yapıyoruz bence . Ya artık bazen bunları düşünmekten geriliyorum o yüzden daha rahat olacağım ne yapalım ölelim mi mecbur yaşanacak bu evde yenecek içilecek51 lira gelmis. Butun ay tasarruftan gina gelmisti sonuc 51. Daha asagisini bende getiremem heralde
Kilosu kaç tl ye geliyor bebişimm
Çaykur’un kendi sitesi mi bakayım biMarketteki fiyatlarin dibi canim
Cok aradim en iyisi orasi
Yapmamız gereken herşeyi yapıyoruz bence . Ya artık bazen bunları düşünmekten geriliyorum o yüzden daha rahat olacağım ne yapalım ölelim mi mecbur yaşanacak bu evde yenecek içilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?