Ben kozmetik marketlerden roll onlari indirim doneminde 5 adet aliyorum, bir sonrakine kdr yetiyor. Sonuncuyu acmistim 3 haftadir bekliyordum 12.90 di bugun 6.90 a aldim. Birinde bitmisti birinde fiyat 8.90 di.
Erkekler anlamiyor ama esime de zorla 3 adet aldim. En azindan kisin brz daha rahat korkmadan dogalgaz kullanirim.
Bende stok yaparim ozellikle kagit urunleri ve yag seker onemli.
Mesela bugun gidip elimdeki para ile telefon aldim. Annem almadan 3 gun once zamlanmis. Ben brz bastirdim 50 tl daha indi satici cocuk abi parasi o kdr dedi patron ver dedi. Hatta 1000 tl nakit gerisi kart tek cekim dedik gozleri parladi. Piyasada para yok ztn herkes nakiti birakti. Herkes umutsuz bu sefer cagri ters tepti insanlar dolar pesinde bugun kuyumcular doviz burolari ari kovani gibiydi bu sefer halk ta panik.

Göz ardı et seçeneği on numara zaten
Bir zamanlar topikçek kullanmıştık canım..

Ben kişi için yazmadım aslında bunu,
Genelde de bu tarz kişilere cevap vermeye bile gerek duymam
Bu sefer yaşananların çok ciddi boyutları olabileceğini düşündüğüm ve
diğer arkadaşlar da bir önlem alabiyor ise yapsınlar diye söyledim.
Şekerim00 yazdıkları özellikle çok değerli bu konuda, sektörün içinde yani.
Dün una, bugün yağa toptancisinin zam yapıp piyasaya toplu mal çıkışı yapmaması
Yaşayacaklarımizi özetliyor cunku

Son cumlen durumun ozeti

Ya dolar Euro böyle artmışken zam gelmeyecek hali yok işte gelecek yani eksisi artısı yok . Herkes yeri durumu varsa birkaç şey stok yapacak başka çözüm yok bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz . Cahil cahil konuşup milletin sinirini bozmaya gerek yok cidden

Bozulmayacak ürünü stok yapmanın ne zararı olabilir ki. Bazıları da boş yorum yapıyor gerçekten... Zaten zamlara yetişemedik herşey pahalanmış.
Ben buzluğu doldurmaya birşeyler kurutmaya konserve yapmaya çalışıyorum. Bakliyat alsam mesela 1 kg fasulye 1 yılda yeniyor bizim evde neyi stok yapayım. 5 kg zeytin yağı , 5 kg sıvı yağ alıyorum 5 kg un alıyorum wc havlu kağıt 12 ki alıyorum hep temizlik ürünleri alıyorum başka birşey yapamıyorum

Biz de mercimek çorbası çok yeniyor. Mercimek alayım 1 tane daha bir tane var. Pirincim var 3 kg kadar buzdolabında. 5 kg bulgur gelecek. Şeker alırım. Nohutu da seviyorlar alayım

Pirinç, makarna, çay, nohut, mercimek vb alabilirsin. Onun dışında buzluktakiler yetiyor zaten. Bu sene kurban da keseceğiz, o et bir süre idare eder. Biz de 2 kişiyiz temizlik malzemeleri falan hemen bitmiyor. Kağıt havlu, tuvalet kağıdı, şampuan, roll on falan yedekli alıyorum 3. Cüyü ben de almıyorum. Fazla geliyor, sonuçta kimyasalların da bir tüketim süresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…