- 4 Kasım 2017
- 1.646
- 865
- 123
- 29
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.001
Göz ardı et seçeneği on numara zatenben kolay yolunu buldum canım daha evvelden de oyle yapıyodum bu topıgı ck sevıyorum mesela sevmedıgım tarz yorum yapanları göz ardı et secenegı var ya ona tıklıyorum ekrana bıle dusmuyor
istersen tıklayıp oyle bakabılıyosun
aynen ya ne gunlerdi en büyük puntoyla yazan biri vardı unuttum adınıGöz ardı et seçeneği on numara zaten
Bir zamanlar topikçek kullanmıştık canım..
aynen ya ne gunlerdi en büyük puntoyla yazan biri vardı unuttum adını
Droppp için :))Göz ardı et seçeneği on numara zaten
Bir zamanlar topikçek kullanmıştık canım..
aynen ya ne gunlerdi en büyük puntoyla yazan biri vardı unuttum adını
Sonra siteye kusup gitti sanirim
Droppp için :))
aynennnnDrop
Vayneymiş aynı kişi değil miydi
Ben kişi için yazmadım aslında bunu,Her zaman yazıyorum canım ama anlamayan anlamıyor naparsın.
İnsanların enerjisini düşürmeye çalışan hiç yorum yapmasın zaten.
Kendi işine baksın.
İstersem 2 senelik stoklarım, benim tercihim ,kime nee .
Herkes kendi tercihine göre hareket ediyor . Öylesine hiç cevap yapmamayı tercih ediyorum .
Bir ara şüphelendim ama :))Drop
Vayneymiş aynı kişi değil miydi
Son cumlen durumun ozetiHayir dolar euro almis başini gitmiş tabiki hersey zamlanacak ve biz evin ekonomisini elinde tutmaya calisan kadinlar önlemimizi alacagiz.
Ülkede igneden ipliğe herşey ithal olmuş alişverisler dolar ile yapiliyor daha da orda burda laf mi söylüyorlar.
Cehalet diz boyu.
Ben buzluğu doldurmaya birşeyler kurutmaya konserve yapmaya çalışıyorum. Bakliyat alsam mesela 1 kg fasulye 1 yılda yeniyor bizim evde neyi stok yapayım. 5 kg zeytin yağı , 5 kg sıvı yağ alıyorum 5 kg un alıyorum wc havlu kağıt 12 ki alıyorum hep temizlik ürünleri alıyorum başka birşey yapamıyorumBozulmayacak ürünü stok yapmanın ne zararı olabilir ki. Bazıları da boş yorum yapıyor gerçekten... Zaten zamlara yetişemedik herşey pahalanmış.
Biz de mercimek çorbası çok yeniyor. Mercimek alayım 1 tane daha bir tane var. Pirincim var 3 kg kadar buzdolabında. 5 kg bulgur gelecek. Şeker alırım. Nohutu da seviyorlar alayımBen buzluğu doldurmaya birşeyler kurutmaya konserve yapmaya çalışıyorum. Bakliyat alsam mesela 1 kg fasulye 1 yılda yeniyor bizim evde neyi stok yapayım. 5 kg zeytin yağı , 5 kg sıvı yağ alıyorum 5 kg un alıyorum wc havlu kağıt 12 ki alıyorum hep temizlik ürünleri alıyorum başka birşey yapamıyorum
Kız hemen neye zam gelmiş canımBozulmayacak ürünü stok yapmanın ne zararı olabilir ki. Bazıları da boş yorum yapıyor gerçekten... Zaten zamlara yetişemedik herşey pahalanmış.
Pirinç, makarna, çay, nohut, mercimek vb alabilirsin. Onun dışında buzluktakiler yetiyor zaten. Bu sene kurban da keseceğiz, o et bir süre idare eder. Biz de 2 kişiyiz temizlik malzemeleri falan hemen bitmiyor. Kağıt havlu, tuvalet kağıdı, şampuan, roll on falan yedekli alıyorum 3. Cüyü ben de almıyorum. Fazla geliyor, sonuçta kimyasalların da bir tüketim süresi var.Ben buzluğu doldurmaya birşeyler kurutmaya konserve yapmaya çalışıyorum. Bakliyat alsam mesela 1 kg fasulye 1 yılda yeniyor bizim evde neyi stok yapayım. 5 kg zeytin yağı , 5 kg sıvı yağ alıyorum 5 kg un alıyorum wc havlu kağıt 12 ki alıyorum hep temizlik ürünleri alıyorum başka birşey yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?