- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.041
Kuzum ben de evde çalışanlardanim, en son ev hanimligindan istifa etmiştim ama mecbur geri döndüm :)Selam kızlar
Bugün çalışanlarda bir ben var ...
Haftaiçi de hergün mesai olacak ..
Son bir hafta sonra tatilll
Bugün keşke bende ev hanımı olaydım :)Kuzum ben de evde çalışanlardanim, en son ev hanimligindan istifa etmiştim ama mecbur geri döndüm :)
Tatile gün saymak çok keyifli ama
Dolar 7.15 den işlem görüyormuş. Şimdi okudum. Nerde duracak acaba
İşin garibi ben çalışmıyorum evdeyim bizim evde de hiç iş bitmiyor hiç ayağımı uzatıp kendi evimde oturamıyorum çok saçma ama böyle . Sizin öyle olmanız çok normal. Şimdi yatağa yattım plan yapıyorum kışlık hazırlıklarda eksik bir sürü neyi ne zaman yapsam diyeYine ev hanimligindan istifa ettiğim bir pazar akşamından hatta gecesinden merhaba kızlar.
Derin dondurucu doldurma, ev temizliği, çamaşır yemek derken bu saat oldu.
Bu evde isim hiç bitmiyor benim gerçi öğlen kalktım ama erkek de kalksam tüm gün evdeysem hep yapacak birşey çıkıyor
Eşimle dışarı çıktık akşamüstü Carrefour markette cilt ve deo ürünleri yüzde elli indirimde. İhtiyacım vardı biraz stok yaptım. Market alışverişi yaptık.
Azıcık yürüdük haftasonunun tek sosyal aktivitesi.
Bu hafta üç ya da dört akşam mesaideydim
İşleri bititirsem 9 gün tatil, bitiremezsem cmrtsi ya da pazartesi de çalışmam gerek.
Yarin kaç tl olacak yine stresli bir gün mu bekliyor biziYazınızı okuyunca online işlemlerden bakayım dedim. 6,99 alış, 7,41 satış benim bankamda.
Nereye doğru gidiyor acaba, şaşkınlıklar içerisindeyim
Yarin kaç tl olacak yine stresli bir gün mu bekliyor bizi
Evde olunca mutlaka yapacak birşey çıkıyor, çıkmazsa da kadınlar yapacak kendilerini yoracak bir iş buluyor benim teşhisim bu artık.İşin garibi ben çalışmıyorum evdeyim bizim evde de hiç iş bitmiyor hiç ayağımı uzatıp kendi evimde oturamıyorum çok saçma ama böyle . Sizin öyle olmanız çok normal. Şimdi yatağa yattım plan yapıyorum kışlık hazırlıklarda eksik bir sürü neyi ne zaman yapsam diye
Günaydın canım. Aynen çok kötü oldu. Önümüzdeki ay esimden aylık 1000 lira alacağım. 4 gram alma hedefim vardı. Altın 200 iken... Şimdi 3 gram ancak alabilirim 800 lira ayirsam. Tabi daha yükselmezse.Günaydın kızlar..
Piyasaların durulduğu günler olsun
Artık ata altın alabilmem mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?