- 11 Mart 2013
- 33.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.137
- 798
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.121
Şuan anladım pardon ya ben yeni bozdurdun zannettim ondan öyle söyledimBenim 34 gr varken 192 den bozdurdum altın şuan 243 aynı parayla 34 gr alamıyorum 26 gr alabiliyorum yani 8 gr zarardayım bozdurmasaydım yaklaşık 2 bin karım olacaktı ama nakitte olduğu için 2 bin tl zarardayım o da 8 gr ma tekabül ediyor
Anlatabilmişimdir inşallah
ben de esmer degılım ama bugdayın koyusuyumAa evet aynı zamana denk gelmişiz, marmariste kesin karşılaşmışızdır :)
Geçen sene deniz tatiline gidememiştik, bu sene tatilin gözüne vurduk. Beyaz tenliyim ama güneşlenmediğim halde kara bir kız oldum çıktım
marmarısi datcayı palamutbükü koyu özellikle,içmeler plajını,ölüdenizi öneririm canım arabayla ulasılabılır mesafedeler hepTatil bitti mi
Hiç bitmese iyi... .
Biz izmit Sakarya ankara istikameti ile başlayacağız bayramın sonunda.
Bende rota önerisi alabilirim :)
bn de uzuldm canım seninle birlikte Allahım cumlemıze kolaylık versın bizim de arac kredimiz var ev kira maasları vermezlerse nası oderız Allah korusun canımBizimkioer o konuda iyidir aslında ama olmayınca yapacak birşey yok. ihtiyacı olana ödeme yaptırırım ama bu yine çalışanları mutlu etmeyecek. Başta ben olmak üzere hepiz gergin ve tedirginiz. Biz döviz ile çalışıyoruz para girişi de çıkışı da sirf döviz. Bu da daha çok etkilenmemize sebep oldu. Bilmiyorum nasıl olacak
Insallah durumlar en kisa surede duzelir Rabbim yardimciniz olsunSelam kızlar, bugün yoğun ve iç karartıcı bir gündü benim için, mesaiye kaldım. Daha yeni geldim sayılır.
Keşke hep tatilden güzel şeylerden konuşsak, biz mali önlem paketi oluşturduk şirket için. Saatlerce toplanti, raporlar,fikirler kafam ambele oldu.
Gerekli olanlar dışında hiçbir ödeme yapılmayacak, maaşlar da birkaç ay para girişi bu şekilde olursa gecikmeli ödenmek zorunda kalınacak.
Bugün yarım maaş avans ödedim herkese hem para varken hem de bayram öncesi ihtiyacı olan olur.
Benim kredi odemesi var maaşları alamamak ya da geç almak beni çok zora sokar. Kenarda da birşey kalmadı zaten.
Bu durumda aybaşı başlayacağının gün de iptal. Şahsi olarak ekonomik planlarim çökmüş durumda.
Herkesin kendine göre duzeni var maaşlar ciddi sorun yaratacak. Kendim için ayrıca konuştum kredi gününde maaş ödemesi olmasa bile kredi tutarı kadar maaşımdan alacağım. Eşimin durumunu da biliyorlar.
Eşimden bayramdan sonra süresiz ücretsiz izine ayrılıyor. Üretimi durdurma kararı almışlar. Valla herşey ustuste geldi hiç iyi durumda degilim
Eşimle konuşup neyi nasıl yapabiliriz diye bir yol belirleyecegiz.
Canım bizim istikamet İstanbul izmit Sakarya ankara ve son Antalya .marmarısi datcayı palamutbükü koyu özellikle,içmeler plajını,ölüdenizi öneririm canım arabayla ulasılabılır mesafedeler hep
En iyisini yapmisiniz bende 1 dolarim. Bile olsa bozardim ben deterjanda etimatik kullaniyorum yerli marka cokta memmunum tavsiye ederimGünaydın herkese
Bugün ABD ürünlerine bir çok vergi gelmiş. Zamlı zamlı onları almaktansa inşallah biz de artık kendi kaliteli ürünlerimizi üreten bir toplum haline geliriz. Dün yolda gelirken etrafta başka yer pek yoktu mc donaldsda yemek yedik ama bildiğin vicdan azabı yaşadım. Kızlar bildiğimiz iyi Türk ürünlerini birbirimizle paylaşsak artık bu markalara yönelsek iyi olmaz mı?
Eşimde de 1800 dolar vardı, bizim bozmamızla kurtulmaz demedik, bozduk gitti.
Etimatik ben de denemeyi düşünmüştüm ama marketlerde göremedim hiç. Görürsem alacağım. Şimdi baktım internetten Etimatik dışında Bingo ve üyelikle çalışan Ersağ da Türk markasıymış.En iyisini yapmisiniz bende 1 dolarim. Bile olsa bozardim ben deterjanda etimatik kullaniyorum yerli marka cokta memmunum tavsiye ederim
Teşekkür ederim, amin inşallah bir an evvel atlatiriz bu gunleriK kahvemsi mutluluk Allah yardımcınız olsun. Toplum olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gördüğüm kadarıyla sen akıllı, özverili, başarılı bir kadınsın inşallah işleriniz rast gider.
canım bızımkılerde kasada ben de korkuyorum fakat soyle bi durum var bnce kasada senin benim üç bes liramiz var ama yuzbınlerce lıralık takısı olan ınsanlar var kımın ne koydugu belli degıl,Allah korusun oyle bıse yapmaları ıcın basta mıktarı belli ya hesaplara el koymaları lazm yani bn oyle dusunuyorumBenim içim de hiç rahat değil..Düğün takılarımızı banka kasasına koymuştuk, ülke krize giderse, ya da bankaya bir şey olursa sizce kasalara el konur mu? Benim zar zor yaptığım birikim, düğün takılarım, annemin birikimi hep o kasadaçok korkuyorum.. Alıp eve koysam, diken üstünde olurum, malum hırsız çok bizim bu bölgede..Bize hiç girmedi ama anneme 3 kez girdi şimdiye kadar Off 3 gündür hem ülkeye üzülmekten hem de bu korkudan uyuyamıyorum..
Ben kuveytte çok şaşırıyorum açıkcası kaç kere makası 10 larda gördüm bu kadar olmaz dedim açıkcası . Bir kere Mayıs gibiydi hayatım da ilk defa YapıKredi den altın aldım inan kalp krizi geçiriyordum 100 tl filan zarar ettim o sıra sonra durdum durdum hiç kar etmeden çıktım ama makaslar aşırı saçmaydı bir daha mobilden almam dedimKızlar yabancı kaynaklardan açıklamalara da bakarak bundan sonra her zaman olduğu gibi altın değerli olacak dolarım yoktu bu saatten sonra da almayı düşünmüyorum
Bankaların altın hesabına da güvenim kalmadı Kuveyt Türk altın yükselince hemen makası 4 tl ye çıkardı
Yapacagi bisey yok. Felsefe ogretmenliginde atamasi yok maalesef.Eğer memnun değilse o zaman sözleşmeye imza atmasaydı kendi tercihi sonuçta öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?