Taşınıyoruz diye buzluğa bir şey atamıyorum. Ben de kurutayım dedim. Bugün kabak ve patlıcan kurutuyorum.

Domates de düşünüyorum. Aranızda domates kurutan var mı? Kışın nasıl kullanabilirim kuru domatesi

Bir de kurutulmayınız nasıl saklıyorsunuz? Cam kavanozda dursa olur mu kurular

not alayım bende canım sağol

Canim hayirli olsun. Ankarada nerden almiştin evi. Bana da fikir olsun ilerisi içi n

canım kuzeykentten aldım toki dairesi ama çok güzel kardeşimde aldı benden sonra ama o yarın taşınıyo :)
trt1de reklamları dönüyo denk gelirse bakabilirsin

dogusun filizini biz 21e satıyoruz şu an daha zam gelmedi Allahtan
bende evime geçince alacağım

tabiki sorabilirsin merak ettiğini seve seve cevaplarım :) 3+1 evet 2. kat ankara manzaralı önü açık
sağolasın:) elimde çok bi param yok bir arabam var, krediyle girmek istemiyorum tabi ki..
biriktirmeye çalışıyorum bir taraftan, elden ne alabilirsek..:)
toki evleri için tanıdık falan var mı sen biraz daha uyguna almışsın sanki, borçsuz almışsındır inşallah.. yoksa Allah ödeme kolaylığı versin.

biz 284 bine 28.400 peşinat verdik gerisi 8 sene taksit
her 6 ayda bir zamlanıyor tabi toki evi olduğu için
peşin alamadık canım maalesef :)
bizdede peşinat yoktu az bi para biriktirmiştik
bide eşimin akrabalarından borç aldık sağolsunlar öyle girdik
hiç düşünmediğimiz bi zamanda oldu
nasip böyleymiş

nasip evet. nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden :)
faizle tabi? nasıl oluyor tokiye mi borçlanıyorsun?

Aynen canim domates felan ucuzken stoklamak en iyisi cok benzer mis durumlarimiz :) kisin izindeyiz dogalgaz fatirasi da eklenecek bebegin bezi derken hi cok seyden kısıcaz artik sleppy aldim ben insallah bebege pisik yapmaz hem yerli gemde uygun fiyatli

Bende dun 10 kilo aldim kurutmak icin bir kışın yemeklere kisir tarzi salatalara bide kahvaltilik sos yapiyorum internette toz haline getirip makarna soslarina corbalara menemen omletlere kattiklarini okudum oyle de deneyecegim bir kismiji rondoda cekip toz yapacam

Kızlar eşime çok sinirlendim, daha dün yoldan geldik, yolda klimadan ikimiz de şifayı kapmışız, hastayım. Bu halde 5 makine çamaşır yıkadım, onları kurut, katka koy, eve alışveriş yap, yemek yap derken iyice fena oldum. Su içerken elim titriyor. Anneme gidip orda mı kalsam annem bana bakar diyordum. Eşim işte bir de onu arayım nasıl olmuş derken bomba; memleketten bayan kuzeni bize gelip 1 hafta kalacakmış. Eşim de bana hiç sormadan kabul etmiş, basit bir şey gibi "Ha bu arada kuzen geliyor yarın." diye söylüyor. Ben de bir bana da sorsaydın diye patladım. Zaten hastayım, önümüz bayram, köye gidip kurban da keseceğiz, onca işin gücün arasında bir de kuzen çıktı. Neyse bizim kavga alevlendi beyefendi bana küstü. Ne yapmalıyım sizce ?

Kuzen neden geliyormuş

Birde bayan olacak neden arayip sana sormuyor ki

Eşimden ay başına bu ayın parası isteyip altinimi almıştım. Ama şimdi maaşı alınca yine göndermiş. 500 gönderirdi. 579 göndermiş bu sefer. Açıklama kısmına da "Enflasyon farkı dahil:)) " yazıp gülmüş. Şimdi hesabıma girip bakınca tesadüfen gordum. Güldürdü beni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…