ama yılın 365 günü iyiyse bir adam onun için 30 gün çok mu?
Benim kendi tarafımdan hiç yatılı misafirim olmaz. Akrabalar aynı şehirde anneme de gelmezdi, alışık değilim. 4 yıldır iyice bıktım. Şimdi bir de hasta halimle hiç istemiyorum açıkcası.

Benim kendi tarafımdan hiç yatılı misafirim olmaz. Akrabalar aynı şehirde anneme de gelmezdi, alışık değilim. 4 yıldır iyice bıktım. Şimdi bir de hasta halimle hiç istemiyorum açıkcası.
anlıyorum hasta olunca çekilmez hiç zaten de, sana sormadan kabulde de hatalı, her konuda iyidir deyince ben de farklı bir açıdan bakmanı sağlamak istedim..

Yatılı misafirden bahsedilmiş
Benim eşim yok ama kv görümce enişte gelmezler rahatsızlık vermek istemezler yılda birgün gelirler ondada yemek getirip kv buzluğa köfte yapar hediyeler getirirler
Sonrasında evi dip köşe temizleyip öyle giderler görümcem binbaşı kv emekli öğretmen Allah razı olsun maşa llah deyim
Hep bizi çağırırlar gidincede ne yapacaklarını bilemezler
Derlerki sen iyisin biz ondan böyleyiz çok şükür

eşin ile ayrı mısın anlamadım
ideal misafir işte :)

Ay ankarada olmak böyle bişey bende aynı durumdayım yalnız değilsin merak etme canım
Allah yardımcın olsun

Maşallah size..Fazladan çekip ayırmak hiç aklıma gelmez, mutlaka yapacağım bunu..Benim de siz gibi kendime güvenebilmem için biraz daha var sanırım. Allah ağız tadıyla, mutlulukla oturtsun.

günaydın arkadaslar
gecmiş 5-6sayfayı okuyamadım henuz
pek keyfim yok
bebek için tahlıl yaptırmıstm ya pek ıyı cıkmadı sonuclarım Allahım beterınden korusun tabi
1.5 yıldır kac dr a gttım sorun yok demıslerdi
bu dr farklı testler yaptı ayrıntılı muayene yaptı yumurta rezervlerim yasıma gore (29yasındayım) azmıs testte de cıktı
asılama yapılabılır duzeydeymıs ama, vakıt kaybetme daha fazla asılama yaptır dedi
yıllar gectkce yumurta daha azalıyo asılama olmaz tup bebek olur dedi
ankarada dedıgım dr ıstersen 12gun burda kal cunku ıkı gunde bır kontrol gerek ddı ama ben ılk tedavıyı evımde sehrımde olmak ıstedm bakalm burda ıyı dıye tavsıye edılen bı dr a gıdıcem ınsAllah fiyat
yaklasık 5-6bin tutacak sanırım her sey içinde
bunu yaptırmak için once rahim filmi cekıncekmısım
acı cok oluyomus benım zaten agrı esıgın dusuk o yuzden aneztezılı cektırcem 800tl de oymus napalm olsun hayırlısıyla da gıden para olsun
sayfa birikim sayfası ama ben sızlerı candan arkadasım olarak gordugum ıcın paylasmak ıstedım

Ay ankarada olmak böyle bişey bende aynı durumdayım yalnız değilsin merak etme canım
Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim, doktora gittik muayene oldum. Eşim benim durumumu ciddiye almıyordu ama sinüzit, otit ve faranjit olmuşum, nefes zor almamdan anlamıştım zaten. Annemlere geldim şimdi, yatıp dinleniyorum. Eşim de artık misafirinin çaresine bakar.

Ben de anestezili histeroskopi olmuştum çok ağır bir işlem değil ama uyumadan zor olur tabiki. Amh değerin kaç çıktı ? rezervi en iyi o söylüyor. Tüp bebek için de inşallah ilk sefer de tutar da hemen kavuşursun bebişine.

başın sağolsun ne güzel insanmışsın öyle elini eteğini çekmemişler... kimisi de böyle işte.. kiminin annesi dolabındakini alır götürür, kimin kvsi de gelirken yiyeceğini getirir.
Evet Allah razı olsun onlardan
Sağolsunlar hep eli üzerimizde kv görümcem
Çok badireler atlattık yeri geldi birbirimizi çok kırdık ama aile olmak budur kavgayı devam ettirmemek yaptıkları okadar güzel şey varki maddi manevi dağ gibiler arkamda çok şükür

Maşallah size..Fazladan çekip ayırmak hiç aklıma gelmez, mutlaka yapacağım bunu..Benim de siz gibi kendime güvenebilmem için biraz daha var sanırım. Allah ağız tadıyla, mutlulukla oturtsun.
teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun umarım
borç olmadan hiç birşey olmuyor ana fikir bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…