- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.221
Benim kendi tarafımdan hiç yatılı misafirim olmaz. Akrabalar aynı şehirde anneme de gelmezdi, alışık değilim. 4 yıldır iyice bıktım. Şimdi bir de hasta halimle hiç istemiyorum açıkcası.ama yılın 365 günü iyiyse bir adam onun için 30 gün çok mu?
anlıyorum hasta olunca çekilmez hiç zaten de, sana sormadan kabulde de hatalı, her konuda iyidir deyince ben de farklı bir açıdan bakmanı sağlamak istedim..Benim kendi tarafımdan hiç yatılı misafirim olmaz. Akrabalar aynı şehirde anneme de gelmezdi, alışık değilim. 4 yıldır iyice bıktım. Şimdi bir de hasta halimle hiç istemiyorum açıkcası.
eşin ile ayrı mısın anlamadımYatılı misafirden bahsedilmiş
Benim eşim yok ama kv görümce enişte gelmezler rahatsızlık vermek istemezler yılda birgün gelirler ondada yemek getirip kv buzluğa köfte yapar hediyeler getirirler
Sonrasında evi dip köşe temizleyip öyle giderler görümcem binbaşı kv emekli öğretmen Allah razı olsun maşa llah deyim
Hep bizi çağırırlar gidincede ne yapacaklarını bilemezler
Derlerki sen iyisin biz ondan böyleyiz çok şükür
Eşimi 4 yıl önce kaybettimeşin ile ayrı mısın anlamadım
ideal misafir işte :)
çok özür dilerimEşimi 4 yıl önce kaybettim
Ay ankarada olmak böyle bişey bende aynı durumdayım yalnız değilsin merak etme canımTeşekkür ederim, evet kuzen yardımcı olur, eşim de yardım edeceğim diye söz verdi ama sorumluluk üstünde olmadığı için ne zaman ne yapması lazım bilmiyor. Ona şunu yap, bunu yap, yaptığını kontrol et derken ben daha çok yoruluyorum. Bir de bana hiç sormadan her yatılı misafire tamam diyor. Akrabası da çok Ankara'ya işi düşen bizde. İlerde korkum bu kişi, şu kişi artık bizde yaşayacak bile diyebilecek kapasitede.
Amin teşekkür ederimçok özür dilerimmekanı cennet olsun
Maşallah size..Fazladan çekip ayırmak hiç aklıma gelmez, mutlaka yapacağım bunu..Benim de siz gibi kendime güvenebilmem için biraz daha var sanırım. Allah ağız tadıyla, mutlulukla oturtsun.Korkunun ecele faydası yok :)
Benim hayattaki en büyük hedefim ev almakti, kiranın sonu yok, ev sahibim de sağolsun biraz tuhaf bir tipti çıkmamız için baskı yapıyordu. Kıralarda her yıl artıyor malum. Düğün takıları, birikimim ve tazminatımi peşinat yaptık. Üstünü kredi çektik.
Tabiki korkularım oldu ve var. Ama ne yalan söyleyim kendime güvendim. Mali musavirim, 14 yıldır aynı firmada çalışıyorum. Çok şükür gelirim de piyasaya göre iyi. İşverenlerim de beni kolay kolay zorda bırakmaz. Burası olmadı meslegim var başka yer, başka iş diyip girdik bu işe. 4 taksit ödedik şu ana kadar.
Ev kredisi dışında hiç borç yoktu, sonra evin eksikleri falan biraz kk borcu çıktı, yazın mesailer yoktu açıldık biraz.
Kışın eşim calismasa bile iyi kötü idare ederim ben. Mesailerim iyi.
Benim hatam biraz fazla kredi çekip kenarda iki üç aylık taksidi bırakmamak oldu. Siz ev alırken bunu yapın mesela
Teşekkür ederim, doktora gittik muayene oldum. Eşim benim durumumu ciddiye almıyordu ama sinüzit, otit ve faranjit olmuşum, nefes zor almamdan anlamıştım zaten. Annemlere geldim şimdi, yatıp dinleniyorum. Eşim de artık misafirinin çaresine bakar.Ay ankarada olmak böyle bişey bende aynı durumdayım yalnız değilsin merak etme canım
Allah yardımcın olsun
Ben de anestezili histeroskopi olmuştum çok ağır bir işlem değil ama uyumadan zor olur tabiki. Amh değerin kaç çıktı ? rezervi en iyi o söylüyor. Tüp bebek için de inşallah ilk sefer de tutar da hemen kavuşursun bebişine.günaydın arkadaslar
gecmiş 5-6sayfayı okuyamadım henuz
pek keyfim yok
bebek için tahlıl yaptırmıstm ya pek ıyı cıkmadı sonuclarım Allahım beterınden korusun tabi
1.5 yıldır kac dr a gttım sorun yok demıslerdi
bu dr farklı testler yaptı ayrıntılı muayene yaptı yumurta rezervlerim yasıma gore (29yasındayım) azmıs testte de cıktı
asılama yapılabılır duzeydeymıs ama, vakıt kaybetme daha fazla asılama yaptır dedi
yıllar gectkce yumurta daha azalıyo asılama olmaz tup bebek olur dedi
ankarada dedıgım dr ıstersen 12gun burda kal cunku ıkı gunde bır kontrol gerek ddı ama ben ılk tedavıyı evımde sehrımde olmak ıstedm bakalm burda ıyı dıye tavsıye edılen bı dr a gıdıcem ınsAllah fiyat
yaklasık 5-6bin tutacak sanırım her sey içinde
bunu yaptırmak için once rahim filmi cekıncekmısım
acı cok oluyomus benım zaten agrı esıgın dusuk o yuzden aneztezılı cektırcem 800tl de oymus napalm olsun hayırlısıyla da gıden para olsun
sayfa birikim sayfası ama ben sızlerı candan arkadasım olarak gordugum ıcın paylasmak ıstedım
Başın saolsunEşimi 4 yıl önce kaybettim
başın sağolsun ne güzel insanmışsın öyle elini eteğini çekmemişler... kimisi de böyle işte.. kiminin annesi dolabındakini alır götürür, kimin kvsi de gelirken yiyeceğini getirir.Eşimi 4 yıl önce kaybettim
Evet Allah razı olsun onlardanbaşın sağolsun ne güzel insanmışsın öyle elini eteğini çekmemişler... kimisi de böyle işte.. kiminin annesi dolabındakini alır götürür, kimin kvsi de gelirken yiyeceğini getirir.
teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun umarımMaşallah size..Fazladan çekip ayırmak hiç aklıma gelmez, mutlaka yapacağım bunu..Benim de siz gibi kendime güvenebilmem için biraz daha var sanırım. Allah ağız tadıyla, mutlulukla oturtsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?