Merhaba arkadaşlar, bi meslektaşım yatırımini 5 aydır kuveyt dinarina (kwd) yapmakta..acaba yatırım olarak nasıldır? Ben şuan vadelideyim ..görüşlerinizi merak ediyorum.şimdiden teşekkürler
Pahalı da yahu. :))) 20 liradan satılıyor. Ama tabi alıp satmadığım, ilgilenmediğim için bilemiyorum. Ne kadar kazandırır vs. :) Ben altındayım.

Canım Allah kolaylik versin.bugün oldukça büyük bir işletmenin insan kaynakları md arkadaşım ile görüştüm, süresiz ücretsiz izin veremezler.yılda 15 günden fazla ücretsiz izin verme hakkı yok şirketlerin , dava açsa arkadaşın kazanırlar dedi.bir araştırın istersen.

canım nerelerdesin, sağolasın ilgin için
yasal prodesürü biliyorum zaten maaşları veremiyorlardı 4 aydır, kılıfına uygun birşeyler yapmak niyetindeler diyeyim sen anla. eşim çıkışının verilmesini ve birikmiş alacaklarını talep etti zaten ücretsiz izni kabul etmedi.

Tamam o halde tatlım. Zaten yapmaları gereken de tazminati ödeyip çıkış vermek...sen öyle yazınca üzüldüm ve araştırmak istedim.

Ben nerelerde olayım. Piyasa berbat.moral yok bu ara...hakkımızda hayırlısı.

Herkese hayırlı akşamlar hanımlar .. 15 gündür ev taşıma işlemler ile uğraşıyotum şehir degiştirdim tayinimiz çıkmıştı .. ev yerleştirme derken şimdi annemdeyim bayramı burda gecircem .. geçenlerde eşimle pazara gittik oh be herşey ne kadar ucuz geldi anlatamam :) Doğuda sebze meyve gerçekten çok pahalı ... bugun maaşlar yattı bu ay ki hesap kitabı yapmadım henüz .. ama tahminimce 500 civarı atabilirim kenara altın düşerse üstünü tamamlayıp bir yarım alırım belki

Ah şu kocalar ya.. ..
Çok düşüncesiz olabiliyorlar bazen .
Parayı alınca direkt altın alırdım ama 266'dan 228'lere gelmiş şu an. Daha da düşerse zarar ederim simdi alirsam. Bekleyelim bakalim. Zaten en yükseğini 204ten aldim. Bir yere sabitlenince alirim.
Canım altın düşüşe geçti biraz sanki .
Ortalama bir yerde sabitlenir bence bir müddet bekleyebilirsin sen bilirsin .

karamelli_turta Aslında baya düştü canım. En yüksek seviye olarak gramı 270 küsür gördük. Dün baktım 245 falandı. Bekleyelim bakalim dedim. Bugün 228 olmuş. :) Düşüyor hep. Bakarım 2-3 gün nerde durursa oradan alırım artık. Düşmesi sevindirdi, zira alıp başını gidiyordu yoksa. Dolar da 6 lira. Hayırlısı olsun hepimiz adına...

canımsın
dün plan yaptık, benim kenardakiler ile iki ayı hatta sıkarsak üç ayı rahat çıkartırız gibi görünüyor.
bu aralar mesailerim de var, bugün yine mesaideyim. onları günlük alıyorum.
o arada da eşim başka bir iş bulursa iyi kötü düzlüğe çıkarız

Eşimin akrabası çok fazla ben hepsinin telefonu falan bilmiyorum, sadece bayramdan bayrama gördüğüm insanlar.
Canim geçmiş olsun. Aynı şekilde tatil dönüşü ben de hastalanmıştım. Yaz günü zor oluyor. Misafirin bayanmış halini anlar sana yardımcı olur diye düşünüyorum.

Bir an evvel şu krizden kurtulmalıyız. Bugün maaşımı çekince marketlere uğradım. Fiyatlar artmıştı şimdiden bir de işle ilgili sıkıntılar oluyor moralim bozuldu. Dua edelim bolca

Canim geçmiş olsun. Aynı şekilde tatil dönüşü ben de hastalanmıştım. Yaz günü zor oluyor. Misafirin bayanmış halini anlar sana yardımcı olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, evet kuzen yardımcı olur, eşim de yardım edeceğim diye söz verdi ama sorumluluk üstünde olmadığı için ne zaman ne yapması lazım bilmiyor. Ona şunu yap, bunu yap, yaptığını kontrol et derken ben daha çok yoruluyorum. Bir de bana hiç sormadan her yatılı misafire tamam diyor. Akrabası da çok Ankara'ya işi düşen bizde. İlerde korkum bu kişi, şu kişi artık bizde yaşayacak bile diyebilecek kapasitede.

Canım bende olsam aynı böyle yapardım.
Gerçekten piyasalardaki düşüşe seviniyorum. Yoksa halimiz harap

Pandora kaç canım Ankaradan
Benim eşim de öyle maaalesef
Bizde seneye Canakkaleye taşınacağız kısmet olursa bunu soyledigimiz herkes gelip gezecekmiş

Pandora kaç canım Ankaradan
Benim eşim de öyle maaalesef
Bizde seneye Canakkaleye taşınacağız kısmet olursa bunu soyledigimiz herkes gelip gezecekmiş
Kaçsak da kar etmez, ancak yurt dışı falan olması lazım. Tatildeyken eşime dedim ki "Emekli falan olunca ilerde buralara yerleşelim." O da demesin mi "Bizimkiler tatile hep bize gelir." İşte böyle kocam var. Alana yanında promosyonu bedava :)

Evliliğimizin ikinci yılı kızım bebek ben akşam beşe kadar çalışıyorum. Ikide bir kayinbabam ortağını da alıp bize yemeğe geliyordu. Eşim tel ile beni aradı babamlar akşama yemeğe gelecek diye. Ben açtım ağzımı yumdum gözümü. Meğer onlar da Eşim in yanındaymış duydular. Ondan sonra sadece babam geldi kurtuldummilletten acikgozu de yok

Süpermiş misafir tamam iyi bir şey ama çalışan kadına zor ya...

Mesai sonrası zor attım kendimi eve, maddi olarak iyi olsa da vucut olarak cok yorucu.
Eve gelmeden markete ugradim, calisanlar merkezden kagit urünlerini yollamadiklarini ve ellerindekile azar azar cilartmalari yonunde talimat aldıklarını söylediler
Üzerimde nakit ya da kk yoktu ama yarın WC kağıdı, peçete falan birkac tane alayım diyorum bim ya da 101den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…