-Pandora- ben her halde kocamı evden kovardim :)
Beni artık herkes biliyor yatılı misafir, habersiz misafir, hafta içi misafir hiç gelmezler. Çalışan kadinim yoğun çalışan hem de. Bir de pek kalabalığı sevmeyiz karı-koca. ben ne zaman müsait olursam sadece o zaman benim misafirim olur, kendi ailem de dahil.

Tipki ben evliligimizin ilk zamanlarinda her gelen misafirin yaninda ve gittigimiz misafirliklerde ustune basa basa çalıştığımı ev islerine anca yetistigimi vurguladim bide cat kapi kimseye gitmeyi sevmem kimse de bize oyle gelmez esimde cok sık misafirlige gitmeyi gelmeyi sevmiyor aksama.kadar insanlarla ugrasiyorum bi ayaklarimi uzatip evimde raht etmek istiyorum diyor musait oldukca misafir agirlayabiliyoruz ancak

Çok zor gerçekten canım .
Bende sana eşlik ediyorum bu hafta hergün mesai.
Bimin havlu kağıdı şokta oluyor çoğunlukla parfümlü papia tuvalet kağıdı ve peçetede de A 101 in mistral peçetesini çok kullanıyorum :) güzeller.

Biz bayram dışında pek öyle ev gezmesine gitmeyiz ancak bir doğum, hastalık falan olacak da öyle.
Siz insan sevmiyorsunuz derler bize hiiic alinmiyorum walla.
Ben de turtacim plansız şeyleri sevmem bugün arayıp yarın gelelim diyenleri de genelde kabul etmem. İki güne ihtiyacım var bir gün temizlik bir gün hazırlık için.
Bir de artık eskisi gibi degilki kadınlar çalışıyor çoğunlukla herkes evinde dinlenmek istiyor

Çok şükür toparladım işleri yarın kalmam bayramdan sonraki hafta da bir iki gün kalsam yeter.
Ekran görüntüsünü aldım yazdıklarının yarın işyerinin oradaki markette indirim var mı diye bir bakayım ona göre alacağım

kizlar ben tatildeyim pek tele bakmiyorum burdanda memlekete gececegim orda da tel cekmiyor piyasalari takip edemiyorum
Meslektaşım iyi tatiller, ama kötü oldu buralarda olmaman, ben de senin gazına geliyordum, maaş günlerinde alıyordum hep :)) Şaka bir yana, inşallah dinlenmiş, huzur dolu dönersin aramıza

Yorumlarınıza bakarak, yeni ev aldığınızı ve eşinizin işten çıktığını anladım. Benim eşim de özel şirkette ben memurum. Geçtiğimiz ay eşimin şirketi kapandı, 1 aya yakın iş aradı. Çok daha düşük bir maaşla yeni işine başladı. En yakın hedefim kredi çekip, ev almak ancak eşimin iş durumuna (özel şirkete) güvenemediğim için kredi çekemiyorum. Sizin bu konuda korkunuz olmamış mıydı acaba? Evet memurluk da artık garanti değil ama 1 ay işsiz olduğu dönem ev kredimiz olsaydı mahvolmuştuk ( Ben çok korkuyorum

Korkunun ecele faydası yok :)
Benim hayattaki en büyük hedefim ev almakti, kiranın sonu yok, ev sahibim de sağolsun biraz tuhaf bir tipti çıkmamız için baskı yapıyordu. Kıralarda her yıl artıyor malum. Düğün takıları, birikimim ve tazminatımi peşinat yaptık. Üstünü kredi çektik.
Tabiki korkularım oldu ve var. Ama ne yalan söyleyim kendime güvendim. Mali musavirim, 14 yıldır aynı firmada çalışıyorum. Çok şükür gelirim de piyasaya göre iyi. İşverenlerim de beni kolay kolay zorda bırakmaz. Burası olmadı meslegim var başka yer, başka iş diyip girdik bu işe. 4 taksit ödedik şu ana kadar.
Ev kredisi dışında hiç borç yoktu, sonra evin eksikleri falan biraz kk borcu çıktı, yazın mesailer yoktu açıldık biraz.
Kışın eşim calismasa bile iyi kötü idare ederim ben. Mesailerim iyi.
Benim hatam biraz fazla kredi çekip kenarda iki üç aylık taksidi bırakmamak oldu. Siz ev alırken bunu yapın mesela

Gel de bunu benim eşime anlat. Adamın bütün akrabaları ev hanımı. Küçüklükten bu kültürle yetişmiş, beni anlaması mümkün değil. Her konuda ılımlıdır, iyidir ama bu konuda beni sinir ediyor.

Ben de o konuda düşünceliyimdir, bir bebek olduysa 40 ı çıkmadan gitmek istemem. Çalışan birine gideceksek 1 hafta önceden falan konuşuruz öğle gideriz. Mesela tatil öncesi 2 gün Fethiye'ye eşimin teyzesine gittik, o bizi hep davet ettiği için 1 hafta önceden haber verip gittik. Hemşireyim ben önceden nöbetli çalışıyordum. Tüm gece uykusuz olunca gündüz 3-4 e kadar uyuyordum mecbur. O dönemlerde bile yatıya geliyorlardı. Uyumama bir şey diyen yoktu ama sesleri geldiği için zombi gibi kalkıyordum.

Canım bunu nasıl empoze ettin, ben eşime laf anlatamıyorum. Tamam gelecek olan yine gelsin ama bana 1 hafta önceden haber verilsin diyorum. Yok malesef akrabalarına bir şey demekten çekiniyor. Light erkek oldun diye dalga mı geçerler diyorum, gülüyor. Her gelen bir de akşama yola çıkıyorum falan diye arıyor. Benim annem bile yarım saatlik mesafeden o kadar rahat gelmiyor.

her konuda iyiyse ılımlıysa bunu dert niye ediyorsun?

her konuda iyiyse ılımlıysa bunu dert niye ediyorsun?
Aynı evde yaşıyoruz ama gelen her misafirde yemek, bulaşık, temizlik ben uğraşmak zorundayım. Bir de habersiz hep 2 ayağı 1 pabuca durumu olunca bıktım. Yılda ortalama 30 gün falan yatılı misafir olması anormal değil mi?

ama yılın 365 günü iyiyse bir adam onun için 30 gün çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…