Canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ins...hiç birzaman çok çok isteme hep hayırlısını iste geç olsun güç olmasın.. benim tam 3 yıl bitmişti hamile kaldım hep ısrarla çok istiyordum 8 aylık olmadan erken doğum oldu çocuğum 10 gün küvezde kaldı binlerce şükür kurban olduğum Rabbime şimdi bağışlarsa 2,5 yaşında....hiç acele etme hep hayırlısını dile lütfen

Allah bagıslasın canım benım bn de Allahtan hayırlısını ıstıyorum ama aciziz ıste heveslenıyoruz acele edıyoruz cok tsk ederım

Ya kızlar bu bebek işi ne zor olmaya başladı artık, ilerde herkes tedaviyle bebek sahibi olacak bu gidişle. Ben de 4 yıllık evliyim.
evet canım gerçekten beslenmekten bence herşey hormonlu herşey zararlı nerdeyse bu zamanda
rabbim yine en güzel zamanını bilir ya nasip diyorum ben

Kadinlar dun ceyrek aldim mecbur dayim evlenecek 350 lira verdim. Yine dusmus gerci biraz daha beklesem daha da dusebilirdi ama elimde para varken alayim dedim. Yoksa alamayabilirdim

380 oldu. Bugün artışa geçti yine..
Elimde ceyrek vardi aslinda o halde aldim. Bize esimin bir akrabasi ev gormeye geldi ceyrek getirdi ama altinin kulpu simsiyah. Dedim yok ben bunu dayima takamam. o yuzden gittim yeni aldim :)))))) tabi esimden cikti para ve bir suru laff. Yok siyah olsa nolur ayni degerde degil mi falan

Turtacım yarim altın bu ay ki yatırımım canım ekler misin

Kızlar biz 3 yıldır doğu görevindeyiz. Bu yıl da süremiz dolmuştu batıya dönecektik. Ama kızım 12. Sınıfı burda bitirsin düzeni değişmesin istedik ve bir yıl uzattik bu yıl da doğudayız. Eşyalarımiz da 15 yıllık bazıları daha yaşlı. Bu yüzden doğu dönüşü değiştirmek istiyorum. Bunu da bu sene birikim yaparak gerçekleştireceğiz kısmetse ama daha hiv biriktirmedim yeni başlayacağız. Son birikimim denememizde de eşim çuvallayınca dün konusunu tekrar açtım. Eşim pes etti sonunda kartı herşeyi ban verecek sonunda zafer benim

Bende kararsız kalmıştım yüksekken bozsammi diye ama bozamadim nedense

Canim lazım değilse hiç bozma bence çünkü piyasayı kimse bilmiyor ne olacak ne bitecek belli değil. Doların 7 tl olacağı konusu var dolar yükselirse altın da yükselecektir. Bende geçen ay da yapmistim
Daha önce de hepsi duruyor. Bozdurup tl de durman nasıl olur onu da bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…