- 13 Ağustos 2018
- 96
- 203
- 13
- 34
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.321
Ne hikmetse bugün bana çabuk geçti :)))Sana bu gün bitmez :)
Canım dikkatli gidin, güzelce dinlen, eğlen ve keyfini cikarNe hikmetse bugün bana çabuk geçti :)))
Belkide hikmeti 8 saatten kaynaklanıyordu
15 gün tatil başlar böylece .
Herşey zamlanmaya başlamış bileSelam kızlar, bugün biraz iyileşince stok işini aradan çıkardım. Tuvalet kağıdı, peçete, havlu kağıt, bakliyat, buzdolabı poşeti, salça, çay, yağ, kahve, temizlik malzemeleri, roll on, ped ve sebze meyve aldım. 750 lira kadar harcamışız. Alışverişi Ankara Gimattaki City Grosstan yaptım. Fiyatlar gerçekten farkediyor. Fazla olanları kilere yerleştirdim. Yapılacak bir tek kışlık menemenim kaldı.
Tüm hafta mesai olunca çok yoruldum ve daha hiç hazırlık yapamadımCanım dikkatli gidin, güzelce dinlen, eğlen ve keyfini cikar
Sen de kışa çok sağlam hazırlandın çok iyi gelecek bunlar size canım Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin .Günaydın kızlar
Bugün detaylı mutfak temizliği beni bekliyor. Dün akşam epey kışlık yaptım. Haliyle mutfak fenalarda.
Biraz domates ve kırmızı biber daha alacağım. Doğrayıp buzluğa atacağım. İnşallah bugün araba gecerde alırım ve biter.
Kışın herşey çok pahali, biz kış sebzelerini de pek sevmiyoruz mecburen yapıyoruz :)Sen de kışa çok sağlam hazırlandın çok iyi gelecek bunlar size canım Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin .
Kurban parasını bu yıl üniversiteye baslayacak yetim bir cocuga vereceğiz. daha çok sevap olur dedi eşim bana da mantıklı geldi.
Tarihi yanlış hatırlamıyorsam ekim 2014 yılından sonra çekilen kredilerde, kredi tutarının binde 5i kadar kadar dosya masrafı kesmek yasalK kahvemsi mutluluk canım sana bıse sormak ıstıyorum bılebılecegını dusundum
benım annem eskıden kalma 3 4kredisi var dusuk meblalarda bunların dosya masrafı ıcın nası basvuruyoruz
bı kere bankaya sorduk kredılerin dokumanını cıkarmakta ucretlı falan fılan dedı
nedır bu ısın aslı
İyi tatiller canım, valla benim tatil kış hazırlığı ve mutfak temizliği ile geçiyorkizlarrr cok ozledim sizi nerelerdesiniz ne yapiyorsunuz
ben koydeyim takiliyorum ozlemisim
9 gunluk tatil bitince donecegiz o zaman sik sik yazarim opuyorum hepinizi iyi bayramlar mutlu tatiller
Kış sebze ve meyvelerini bizde pek sevmiyoruz. Kurban ile alakalı verdiğiniz karar ne güzel olmuş ihtiyacı olan birine ulaşsın inş.Kışın herşey çok pahali, biz kış sebzelerini de pek sevmiyoruz mecburen yapıyoruz :)
Bu sene kurban kesmekten de vazgeçtik. Dondurucuda epey yer kalacak ben de dolduruyorum :)
Kurban parasını bu yıl üniversiteye baslayacak yetim bir cocuga vereceğiz. daha çok sevap olur dedi eşim bana da mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?