- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.341
Bol mesaili günlerden sonra bugün evde olmak çok iyi geldi tüm günüm çocuklar çamaşır ütü ile geçsede. Bavulları neredeyse hazırladım bugün eşyalar tamam .kizlarrr cok ozledim sizi nerelerdesiniz ne yapiyorsunuz
ben koydeyim takiliyorum ozlemisim
9 gunluk tatil bitince donecegiz o zaman sik sik yazarim opuyorum hepinizi iyi bayramlar mutlu tatiller
tesekkur ederım canım cok guzel acıklamıssınTarihi yanlış hatırlamıyorsam ekim 2014 yılından sonra çekilen kredilerde, kredi tutarının binde 5i kadar kadar dosya masrafı kesmek yasal
Bu tutardan fazla kesildi ise iadesi istenebilir. 10 yıl geriye dönük talep edebilir.
Bankadan kredilerin ödeme planı ya da dosya masrafı ödediğini gosteren dokümanlarını alıyorsun, 50 -100 TL civarı sanırım ücreti her kredi için.
Ordan aldığın evraklarla tüketici heyetine gidiyorsun. İlçe kaymakamlık binaları, hükümet konakları gibi yerlerde oluyorlar. Orada sana her kredi için ayrı ayrı dosya masrafı iade dilekçesi doldurtup işleme başlıyorlar. Her yıl için değişken olmakla beraber, en son 3bin TL ye kadar olan tutarlara hakem heyeti, üstü ise tüketici mahkemeleri bakıyor.
Evrak alırken bankaya ödediğin parayı da geri alabiliyorsun o da haksız kazanç olarak değerlendiriliyor.
Onun için mecbur Karinca gibi oluyoruz malesefKış sebze ve meyvelerini bizde pek sevmiyoruz. Kurban ile alakalı verdiğiniz karar ne güzel olmuş ihtiyacı olan birine ulaşsın inş.
Kuruttum ben çok güzel oluyorİyi pazarlar kızlar
Bugün L...go dan cd çantası sattım parasıyla da şeftali aldım
Birazını kurutucam kışın yeriz çok severim şeftaliyi. İlk defa kurutucam umarım lezzetli oluyordur kuru şeftali. daha önce de yemedim hiç
Ben de elma kurusu çok seviyorum ama hiç denemedimKuruttum ben çok güzel oluyor
Bende İstanbul’da oturuyorum ama hiç denemedim memlekette kuruttum deneme amacıyla kurutmayı düşünüyorum birazBen de elma kurusu çok seviyorum ama hiç denemedim
İstanbul'un sıcağında olur mu acaba, evim her cepheden güneş görüyor
Taşındım diye izin alsaydın yaselam kızlar bugün 1 buçuğa kadar çalışıyorum varmı ben gibi şanssız bi insan yaa
Merhaba sessiz takipçilerdenim ben çadır deyince dikkatimi çekti, kampçı mısınız:)çocugunuz var mı? biz çok gezeriz hiç bir zaman hersey dahilci olmadık ama kampçı da olamadık yaTüm hafta mesai olunca çok yoruldum ve daha hiç hazırlık yapamadım
Yarından itibaren iki ayrı bavul hazırlamalıyım önce çadır sonra uhd tatil
Birbirine çok uçlar ama :))
Hazırlanmak için 2 günüm var.
Bayramın 1. Günü kurban Vs geçer sabaha karşı yola çıkmayı planlıyoruz bakalım
MerhabaMerhaba sessiz takipçilerdenim ben çadır deyince dikkatimi çekti, kampçı mısınız:)çocugunuz var mı? biz çok gezeriz hiç bir zaman hersey dahilci olmadık ama kampçı da olamadık yaçok hevesleniyoruz ama küçük cocuklarla nasıl olur bilemedim, nerden başlasak?
Ben memlekete gitmeyeli 19 sene oldu, kuzenler bayram tatilini firsat bilip gitti, foto koymuşlar nasıl içim gittikizlar su an ner ceeken yerdeyiz en yazayim dedim
koy isleri ile ugrasiyor herkes gercekten zor biraz yardimci olmaya calisiyoruz
yarin bayram derken gecer bu bayram aileme gidemeyecegim bir ara istanbula ugrarim ins ilerleyen gunlerde
Eşim bugün yine bana altın aldırmadıKızlar ne yapıyorsunuz altın alanınız var mı benim paralar hala nakitte duruyor
Kışın herşey çok pahali, biz kış sebzelerini de pek sevmiyoruz mecburen yapıyoruz :)
Bu sene kurban kesmekten de vazgeçtik. Dondurucuda epey yer kalacak ben de dolduruyorum :)
Kurban parasını bu yıl üniversiteye baslayacak yetim bir cocuga vereceğiz. daha çok sevap olur dedi eşim bana da mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?