• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben almadim bu ay cnm tatil bayram vs derken en harcamali aylardan biri oldu.

duzene koyup 4 aylik bir hedef belirleyecegim
İnş hedeflerini tutturursun ben 15 gün de bir 100 tl güne girdim komşularla ilk tur bitti tekrar kura çekecez. İlk gün param ile altın aldım beş tane gr altın. 172,5 tl 22 ayardı. Kar ettim diye bozdurmayacağım. Biriktirieceğim ablamın oğlu kreşe başlarken vereceğim Doğum günü sünnet vs diye hep kenara hediyesini koymuş gibi.

Ooo herkes buradaymış iyi bayramlar hanımlar
Altın ne kadar arttı hala alıyormusunuz
herkese merhaba, ben de mutlaka maaşımın bir kısmını mutlaka yatırıma ayıran biriyimdir, bundan sonra bu konuyu takip edeceğim.
altını piyasalar açılınca alacağım. (ben gram olarak bankadan alacağım, evde altın tutmaya korkuyorum) altın fiyatlarının daha da yükselmesini bekliyorum çünkü. altının ons fiyatı epey düşük şu sıralar. türkiyede altının yüksek olmasının sebebi doların yüksek olması (ülkemize altın dolarla geliyor) ons fiyatı yükselirse, dolar da yükselirse - ki bence yükselecek- altında bugünleri ararız.

"Kelime anlamı gereklilik olan vacip, Allah’ın yapmamızı istediği ve mükellefin farzdan sonra ikinci derecede yapması gereken davranışlardır.
Kurban kesmek, vitir namazı kılmak, bayram namazı kılmak gibi ibadetler vaciptir. "

Yapabiliriz veya yapmayabiliriz, saygı duyarım...

Ama farzlardan sonra, neredeyse farz kadar önemli olan konular için " olsa da olur, olmasa da olur" diyemeyiz...
Bence çocuk sevindirmek daha sevap
Araplar bir kez kurban keser hani üstüne binip sırat köprüsünden geçilecek ya bir defa yeterli diye
Sözlüğün aynısını okuyup yazmışsınız
Ben sorguluyorum bana göre olmasada olur

Günaydın kızlar,
Yıllardır ilk kez kurban kesmedik ama dediğim gibi parasını bir çocuğa verdik, onun gözlerinde gördüğüm mutluluk sürüyü kesip dagitsam yaşayamayacağım huzuru verdi.
Bayram tatilini evimizde ve İstanbulu gezerek geçiriyoruz. Çevreden de kimse burada olmayınca bayram gezmesi de annem dışında olmadı. İstanbul'un sakinliği ve evde olmanın keyfini çıkardık.
Mesailerim, kumbaradan cikanlar ve bayram harçlıklarını TL olarak tutuyorum.
Pazartesi piyasalara göre kumbara ve bayram harçlıklarını döviz yapmayı düşünüyorum.
Eylül'de annemler ile bir hafta tatilimizi var, sponsor babam. Bir iki ufak tefek eksigim var onun için de sosyete pazarında gitmeyi düşünüyorum haftaya cumartesi.

Hazır evdeyken tüm dolabimi döktüm. Birkaç parça giymediğimi ayırdım.
Yaz boyu bir pantolon ve bir tişört dışında hicbirsey almadım. Sezon sonu indirimlerinden önümüzdeki yaz iki iki üç parça alabilirim.
Sonbahar ve kis için iki pantolon, kuzen düğünleri için de iki elbise lazım.
Haftaya pazara gidince iyice bakacağım güzel parçalar varsa bu eksikleri de öyle halletmeyi düşünüyorum.
Eylül ayı ile birlikte düzene girmeyi, Ekim'de mesailerim başladığında da birikime devam etmeyi planlıyorum.
Az para ile de yaşlanıp, gezip tozuluyormus bunu anladim

Hazır evdeyken tüm dolabimi döktüm. Birkaç parça giymediğimi ayırdım.
Yaz boyu bir pantolon ve bir tişört dışında hicbirsey almadım. Sezon sonu indirimlerinden önümüzdeki yaz iki iki üç parça alabilirim.
Sonbahar ve kis için iki pantolon, kuzen düğünleri için de iki elbise lazım.
Haftaya pazara gidince iyice bakacağım güzel parçalar varsa bu eksikleri de öyle halletmeyi düşünüyorum.
Eylül ayı ile birlikte düzene girmeyi, Ekim'de mesailerim başladığında da birikime devam etmeyi planlıyorum.
Az para ile de yaşlanıp, gezip tozuluyormus bunu anladim
Biz de ankaradayız hiç bir yere gitmedik evde dinlendik dışarda yemek kahvaltı takıldık. Kurban bağışımızı her sene tsk ya yapıyorduk bu sene lösev e yaptık allah kabul etsin. Az para ile çok şey yapılıyor biz de kk an esir olmaktan kurtulacağız bir iki aya taksitler birden azalacak ben de biriktireceğim

Biz de ankaradayız hiç bir yere gitmedik evde dinlendik dışarda yemek kahvaltı takıldık. Kurban bağışımızı her sene tsk ya yapıyorduk bu sene lösev e yaptık allah kabul etsin. Az para ile çok şey yapılıyor biz de kk an esir olmaktan kurtulacağız bir iki aya taksitler birden azalacak ben de biriktireceğim
Kk doğru kullanınca gerçekten kurtarıcı,
Ama diğer türlü kabus.
Ay başında gün sırası bende. Oradan gelecek para ile kk tamamen kapatmayı umuyorum

Kk doğru kullanınca gerçekten kurtarıcı,
Ama diğer türlü kabus.
Ay başında gün sırası bende. Oradan gelecek para ile kk tamamen kapatmayı umuyorum
Bu sene tamamen kapattım ama sonra tatil alışverişi balkon mobilyası derken gene doldu. Bitiyor inş bir kaç aya

Merhaba kızlar ben geldim :)
Nasılsınız ,çok özledim valla sizi burayı :KK66:
Kamp çadır tatili bu sabah bitti hahha resmen maceraydı :KK70:
O kadar sosyetik insanlar da kamp tercih etmiş ya şaştım kaldım doğrusu :))
Yarın sabah erken saatlerde tatilimizi koyulacağız inş. Bekle bizi ankara Antalya :))
İyiki evde kaldığım ilk iki günde bavulları halletmişim, mümkün değil yetiştiremezdim .

Bu arada dini mesajlarınıza rica ediyorum dikkat edin . Bazıları birikim için değil polemik yapmak için buralarda gibi görünüyor. Ayıp.
Herkesin tercihi kendinedir, nedir ne değildir hepimiz biliyoruz.
Bu konudaki fikirlerinizi lütfen kendinize saklayın zira kimseye akıl vermeye çalışmak kimsenin haddine değil .
İnsanlar söyleyip söyleyeceğini pişman olmasın.

Bana birikimle gelin, altın, dolar euro ile gelin hiç olmadı tatille gelin :p

Zira negatif enerjiyi kimse sevmiyor ;)
Bilmem anlatabildim mi.

Back
X