- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.381
ben almadim bu ay cnm tatil bayram vs derken en harcamali aylardan biri oldu.Ooo herkes buradaymış iyi bayramlar hanımlar
Altın ne kadar arttı hala alıyormusunuz
duzene koyup 4 aylik bir hedef belirleyecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben almadim bu ay cnm tatil bayram vs derken en harcamali aylardan biri oldu.Ooo herkes buradaymış iyi bayramlar hanımlar
İnş hedeflerini tutturursun ben 15 gün de bir 100 tl güne girdim komşularla ilk tur bitti tekrar kura çekecez. İlk gün param ile altın aldım beş tane gr altın. 172,5 tl 22 ayardı. Kar ettim diye bozdurmayacağım. Biriktirieceğim ablamın oğlu kreşe başlarken vereceğim Doğum günü sünnet vs diye hep kenara hediyesini koymuş gibi.ben almadim bu ay cnm tatil bayram vs derken en harcamali aylardan biri oldu.
duzene koyup 4 aylik bir hedef belirleyecegim
herkese merhaba, ben de mutlaka maaşımın bir kısmını mutlaka yatırıma ayıran biriyimdir, bundan sonra bu konuyu takip edeceğim.Ooo herkes buradaymış iyi bayramlar hanımlar
Bence çocuk sevindirmek daha sevap"Kelime anlamı gereklilik olan vacip, Allah’ın yapmamızı istediği ve mükellefin farzdan sonra ikinci derecede yapması gereken davranışlardır.
Kurban kesmek, vitir namazı kılmak, bayram namazı kılmak gibi ibadetler vaciptir. "
Yapabiliriz veya yapmayabiliriz, saygı duyarım...
Ama farzlardan sonra, neredeyse farz kadar önemli olan konular için " olsa da olur, olmasa da olur" diyemeyiz...
Biz de ankaradayız hiç bir yere gitmedik evde dinlendik dışarda yemek kahvaltı takıldık. Kurban bağışımızı her sene tsk ya yapıyorduk bu sene lösev e yaptık allah kabul etsin. Az para ile çok şey yapılıyor biz de kk an esir olmaktan kurtulacağız bir iki aya taksitler birden azalacak ben de biriktireceğimHazır evdeyken tüm dolabimi döktüm. Birkaç parça giymediğimi ayırdım.
Yaz boyu bir pantolon ve bir tişört dışında hicbirsey almadım. Sezon sonu indirimlerinden önümüzdeki yaz iki iki üç parça alabilirim.
Sonbahar ve kis için iki pantolon, kuzen düğünleri için de iki elbise lazım.
Haftaya pazara gidince iyice bakacağım güzel parçalar varsa bu eksikleri de öyle halletmeyi düşünüyorum.
Eylül ayı ile birlikte düzene girmeyi, Ekim'de mesailerim başladığında da birikime devam etmeyi planlıyorum.
Az para ile de yaşlanıp, gezip tozuluyormus bunu anladim
Kk doğru kullanınca gerçekten kurtarıcı,Biz de ankaradayız hiç bir yere gitmedik evde dinlendik dışarda yemek kahvaltı takıldık. Kurban bağışımızı her sene tsk ya yapıyorduk bu sene lösev e yaptık allah kabul etsin. Az para ile çok şey yapılıyor biz de kk an esir olmaktan kurtulacağız bir iki aya taksitler birden azalacak ben de biriktireceğim
Bu sene tamamen kapattım ama sonra tatil alışverişi balkon mobilyası derken gene doldu. Bitiyor inş bir kaç ayaKk doğru kullanınca gerçekten kurtarıcı,
Ama diğer türlü kabus.
Ay başında gün sırası bende. Oradan gelecek para ile kk tamamen kapatmayı umuyorum
Hadi inşallah :)Bu sene tamamen kapattım ama sonra tatil alışverişi balkon mobilyası derken gene doldu. Bitiyor inş bir kaç aya
Canımsın hoşbuldumHoşgeldinkaramelli_turta canım, ve güle güle :)
Hayırlı yolculuklar inş cnmkIzlar yoldayiz eve donuyorum tatil bitti bir cok is beni bekler
ama evdeki rahatimi ozledim insallah guzel gunler hepimizi bekler
tesekkurler cnm bol muhabbetli gunlere sizlerle devam insHayırlı yolculuklar inş cnm