- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.401
oglumun 160 tl bayram harcligi var bende onun hesabinabaltin alayim bu ay bende baska birikim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatilin en kötü yanı boşaltılması gereken valiz, yikanacaklar, vs.vs.1 saat once geldim kizlar eve hemen dus aldim 1 posta camasir attim yikaniyor onlari asip uyuyacagim yarin yogun bitlr ev isi yaparim
tatil hos güzel de dönünce bu isler olmasaa ne iyi olur
Amin canım, Allah razı olsun. hepimize bol, bereketli,birikimli günler olsun inşallah.. belki bu hazırlıklarla kışı daha kolay atlatabilirim diye düşünüyorum. masraf hiç bitmiyor maalesefdamla cikolata afiyetle tuketin insallah hazirlik olunca evde kis daha rahat oluyor.
bol birikimli bereketli gunler
saol tatlım, seninde ellerine sağlık, sen de arı gibi çalışıp hallettin kışlıkları, takipteyim hep. bu arada hayrınızı Allah kabul etsin, eşimle çok hoşumuza gitti fikriniz. Seneye kurban için bize de ışık oldu. Artık et dağıtacak kimseyi bile bulamıyoruz, herkes kesiyor neredeyse...damla cikolata canım dün kek yaparken aklıma geldin, damla çikolatalı :)
Karınca gibi calişmişsin kışın afiyetle tüketin.
Buzluk dolu olunca insan hem maddi hem manevi daha rahat oluyor.
Dün biraz kek ve börek yapıp attım buzluğa ben de.
Bugün de pazar var, uygun bulursam biraz daha domates ve biber çeşitleri koymak istiyorum.
Altın işini iyi yapmışsın, ben de kumbara ve bayram harcliklarim ile pazartesi Euro alacağım. Mesailerim biraz daha TL de kalsın, bu ay maaşı geç alma durumu var ona göre bakacağım.
Sağol canım, kurban parası eşimin fikriydi ve gerçekten çok daha fazla hayra geçtiğini düşünüyorum. (Yine yorum yapilmasın lütfen)saol tatlım, seninde ellerine sağlık, sen de arı gibi çalışıp hallettin kışlıkları, takipteyim hep. bu arada hayrınızı Allah kabul etsin, eşimle çok hoşumuza gitti fikriniz. Seneye kurban için bize de ışık oldu. Artık et dağıtacak kimseyi bile bulamıyoruz, herkes kesiyor neredeyse...
kek ve börek ben de isterdim ama inanılmaz dolu buzluğum. 1 kürdan sokacak yerim kalmadı. sanırım yemeklik bölüp parça parça atmam yer kapladı bu sene. biraz tavuk ve et sularını tüketebilirsem aysonuna kadar ben de biraz daha közlenmiş patlıcan atmak istiyorum, kışa lezzetli bir yemek alternatifi oluyor.
Bize en büyük boy dondurucu bile olsa doldururuz sanırım :)benim de dondurucum dolu aslinda daha fazla koymak isterdim
az once siselerimi toparladim kismetse pzt pazardan domates alip yapacağım.
Borek falan da cok iyi oluyor ani bir durumda
çok çok iyi fikir olmuş, Allah hayırlısı ile harcamayı nasip etsin öğrencinize..Sağol canım, kurban parası eşimin fikriydi ve gerçekten çok daha fazla hayra geçtiğini düşünüyorum. (Yine yorum yapilmasın lütfen)
Bu sene fasulye ve barbunya annem yaptı, et de olmayınca epey yer kaldı. Börek kahvaltı için iyi oluyor.
Dondurucuda bir raf, buzdolabında da bir rafin yarısından fazlası hala boş. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum işte kis rahat geçsin diye. Bugün biraz köfte yapıp koyacağım, ay başında da et ve tavuk atmak istiyorum biraz.
Migros eve uzak ama Carrefour var akşam oraya bakacağım, Sütaş tereyağı indirimdeydi onlardan almak istiyorumşimdi migrostan geliyorum.
solo 12 li wc kağıdı 19.90 dan 9.00 tl ye düşmüş, 3 adet kalmış hepsini aldım. 1 adet de viva 16 lı çift katlı wc kağıdını 11.90 a aldım o da 16.90 dan düşmüş sanırım. ipana komple bakım 1 alana 1 bedava 2 adet diş macunu 12.90 a aldım...ihtiyacı olanlara duyurulur...
bencedeBize en büyük boy dondurucu bile olsa doldururuz sanırım :)