Günaydın kızlar. Benim de bu ara evde geçiyor. Ev işi temizlik falan yapamiyorum. Gorumcem gelecek aksam yardim için. Kv de bi kac gune gelir bende kalmaya. Dün son doktor kontrolumuze gittik. 15 inde sezeryan olacagim. Benim abim doktor, dahiliye uzmani ama ameliyatimi yapacak doktorun samimi arkadaşı. Abimde doğumuma gelecek. Yanimda olacakmis. Biraz cekiniyorum ama bi yandan da iyi olur diyorum.
Anlayacaginiz şafak 9 :) evde yalnız geciyor günlerim, ama bu ara amigurumu oyuncaklar örüyorum, nasıl iyi geliyor, cok güzel seyler cikti ortaya. Zaman geçiyor. Kızımin oyuncaklarını annesinden :)
Su foto.eklemeyi yapamiyorum yaa ayrica sinir oluyorum..

Bizde dogal olarak birikim olmuyor bu dönem. Aksine bol harcamali geciyor. Üstüne bi de doğal gaz çekilecek. 600 tl bina içi döşemesi, 1600 tl ev içi döşeme, 3500_4500 arası kombi, 650 abonelik ödemeleri var. Ve şuan sadece ilk 600 û ödedik. İlerledikce verecegiz. 1000 tl peşin verip gerisini taksit yapmayı planlıyoruz. Allahtan benim daha ikiazalır maaşım var iş yerinde. Bu hafta birini yatirirlar hem hastane hem dogalgaz ödemesi icin kullanırız.

Rüyam nasıl öyle gerçek gibiydi ben şoklar içindeydim nasıl oldu bu bebiş şimdi ne yapacağım diye :)) hayır olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah

Kv geleydi 10 gün gece gündüz kavga olacağı kesindi veya tatil iptaldi .

Amin inşallah.. isteyen herkese versin Rabbim, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

isabet olmuş gelmemesi, zaten ne işi var onun sizinle tatilde!

Canım ne kadar çabuk geçiyor zaman başkasında olunca.
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.
Bence abinin de doğuma girmesi eğer kendi istiyorsa çok güzel.
Ben açıkçası doğum anında elini tutup destek alabileceğim birine o an çok ihtiyaç duymuştum hatta anestezi uzmanının elini yakalamıştım :))) birinin elini o an tutup heyecanımı düşürmeye çalışmıştım.
Tabi adam iki saniye tutup kaçtı hain :))

Allah razı olsun canım

Bebeğim yok canım, gruptakiler biliyor diye düz yazmıştım. Bebiş keşke olsa da bu parayı ona harcasam :) tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz, daha hazırlık aşamasında giden para bu malesef...

Kusura bakmayın ben daha yeni takibe başladım burayı.ve çok memnunum çok faydalı bilgiler öğreniyorum..rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah.tekrar özür dilerim

Oo iyimis o zaman canim
Bende enistemle konustum 18lik yudumu 100 tlden alacak inşallah
oda baya gider bana

halk banktan aynı bankaya havale yapıcam 1,5 tl kesiyo ya inanmıyorum kesmiyodu ne zaman kesmeye başlamış
yapmıyorum bende uyuz oldum valla
ay canım benım annem 20senelik vakıfbank musterisi onda da aynı sekılde havale parası kesıyolar gıcık oluyorum aynı banka bıde yani
bizim kesılmıyor havale eft kurum anlasması oldugu içinmiş

Kusura bakmayın ben daha yeni takibe başladım burayı.ve çok memnunum çok faydalı bilgiler öğreniyorum..rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah.tekrar özür dilerim
Rica ederim canım, sen de bebeklerin için iyi bir şeyler yapmaya çalışan bir annesin belli ki :) Allah onlara da uzun ömürler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…