- 5 Ekim 2016
- 3.047
- 8.477
- 158
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.861
Rüyam nasıl öyle gerçek gibiydi ben şoklar içindeydim nasıl oldu bu bebiş şimdi ne yapacağım diye :)) hayır olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin insallahhayır olsun canımyeni bi bebiş müjdesi gelmesin yakında senden :))))
aman çok iyi olmuş.... kayınvalide gelseydi o 2 günlük kavga 7 güne çıkardı, bu kv lere hiç anlam veremiyorum. huzur törpülüyorlar resmen...
Amin inşallah.. isteyen herkese versin Rabbim, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...Rüyam nasıl öyle gerçek gibiydi ben şoklar içindeydim nasıl oldu bu bebiş şimdi ne yapacağım diye :)) hayır olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah
Kv geleydi 10 gün gece gündüz kavga olacağı kesindi veya tatil iptaldi .
Canım ne kadar çabuk geçiyor zaman başkasında olunca.Günaydın kızlar. Benim de bu ara evde geçiyor. Ev işi temizlik falan yapamiyorum. Gorumcem gelecek aksam yardim için. Kv de bi kac gune gelir bende kalmaya. Dün son doktor kontrolumuze gittik. 15 inde sezeryan olacagim. Benim abim doktor, dahiliye uzmani ama ameliyatimi yapacak doktorun samimi arkadaşı. Abimde doğumuma gelecek. Yanimda olacakmis. Biraz cekiniyorum ama bi yandan da iyi olur diyorum.
Anlayacaginiz şafak 9 :) evde yalnız geciyor günlerim, ama bu ara amigurumu oyuncaklar örüyorum, nasıl iyi geliyor, cok güzel seyler cikti ortaya. Zaman geçiyor. Kızımin oyuncaklarını annesinden :)
Su foto.eklemeyi yapamiyorum yaa ayrica sinir oluyorum..
Abc konsantre mi ve kaç ml /kg?a 101 de tül deterjanı kosla 7 tl, rexona deodorant ve clear şampuan 13 tl 1 tane aldım, 1 tane de erkek için olandanmı alsamki
Akşama yerel markete gideceğim abc yumusatıcı buldum 10 liraydı
Yerel market yazmışsın canım al bence iyi fiyatKonsantre 1140 ml
Hangi market acaba bende bakayım
Allah razı olsun canımCanım kafana takmamaya sakin olmaya çalış no stres :) dualarım seninle ..
Günaydın kızlar, bende rüyamda kendimi hamile gördüm hayır olsun inşallah .
Hatta hareket ediyor, kendi kendime ben kaç aydır nasıl anlamadım diye söyleniyorum :)) ne zaman yapmışız diyorum :)) e iki tane var, rüya bile olsa kıyamadım ama hoşuma gitti .
Rabbim isteyenlere versin inşallah.
damla cikolata kv önce bizimle gelmekten vazgeçtiğini söyledi ama o iki gün eşimle sağlam bir şekilde kavga ettik.
Sonra benim babamın aracını almaya karar verdik biraz da gezerek gitmeye .
Kadın iki gün sonra geçti karşımıza fikrini değiştirmiş gelmek istiyormuş :))
Eşime öyle bir bakış atmışım ki ,anne sen gelmiyorum deyince planı değiştirdik kp in aracı alacağız ve gezeceğiz dedi .
AA tamam öyleyse dedi kadın sadece .
Ama huzur iki günlüğüne kaçtı tabi o zaman.
Ehehe kargosu kendisini geçmese alayım da :)))Yerel market alıp göndereyim :)
Bebeğim yok canım, gruptakiler biliyor diye düz yazmıştım. Bebiş keşke olsa da bu parayı ona harcasam :) tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz, daha hazırlık aşamasında giden para bu malesef...
Oo iyimis o zaman canimsekerim00 A101deki siviyagdan ben aldım,
Arkadaşım aradı yoldayken ona sordum o markanı ürünlerini kullanıyormuş, İzmirli oldugu icin guveniyorum dedi.
Kendisi de İzmirli oralarda bilinuyormuş
Zaten reyona 4 tane çıkarmışlar. Çalışanlar hep kendilerine akrabalarına ayirmislar.
ay canım benım annem 20senelik vakıfbank musterisi onda da aynı sekılde havale parası kesıyolar gıcık oluyorum aynı banka bıde yanihalk banktan aynı bankaya havale yapıcam 1,5 tl kesiyo ya inanmıyorum kesmiyodu ne zaman kesmeye başlamış
yapmıyorum bende uyuz oldum valla
Rica ederim canım, sen de bebeklerin için iyi bir şeyler yapmaya çalışan bir annesin belli ki :) Allah onlara da uzun ömürler versin inşallah.Kusura bakmayın ben daha yeni takibe başladım burayı.ve çok memnunum çok faydalı bilgiler öğreniyorum..rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah.tekrar özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?