HD şampuanı temmuz başı 10 TL'ye aldım yaaa

HD şampuanı temmuz başı 10 TL'ye aldım yaaa
ah canım ck fena arttı her sey valla sabah aksam market dusunuyorum nolcak bılmıyorum ve bızım toplu alısverıs zamanımız gldı evde cogu sey bıttı nolcak bılmıyorum Rabbim yardımcımız olsun
bebek tedavısıne baslıcaz bıde nasıp olursa 2000tl mis işlem altın bozucaktım bankanın nakıt avansı varmıs ondan cekıcem 5taksıte 160tl faiz koyuyor malesef boyle yapmak zorunda kalıcam

Bayram haftasından beridir ne görsem ne indirimdeyse eve yigiyorum resmen ama yine eksik var yine eksik olacak.
Herşeye zam üstüne zam nasıl olacak bilmiyorum.
İnşallah tedavinin başarılı olur canım. Nakit avansı iyi dusunmussun, altın sürekli yukseliste

K kahvemsi mutluluk deyerjan hangi marka kullaniyoraun sivi mi toz mu
ben ariel tozu beyazlara ve 6.aydir renklilere perwol kullaniyorum daha uygun temizleyen marka varsa.deneyebilirim cok ucuk deterjan fiyatları
ben persil kullanıyorum canım yumusatıcım da abc beyaz olan ıkısındende memnunum persıl toptan markette 7.5kılo 30tl gordum dun

gecen ay hem tatıle cok harcadık hem de yıne dr tahlıl film işine 2000tl verdık o yuzden harclıksız kaldk kardesımden de aldm hatta bıraz onu harcadk bu 2000den de kesın harcanır doktora gidene kadar
altını da bozuyosun daha beter zarar oluyo en azndan hiç istemezsemde faizi öderiz
ya bana devamlı msj gelıyodu su gunler içinde fırsat vakıftan 2000 faızsız avans cekın 4taksıt odeyın diye, onu kaldırdılar galıba krız dolayısıyla daha gelmıyor keske oyle bıse olsaydı
ıyı dıleklerin tesekkur ederım canım Rabbim hayırlısını versin cumlemıze

Merhaba.bebeginiZ kaç aylık ve ne takviyeleri merak ettim benim de iki çocuğu m var.doktor mu tavsiye etti kendiniz mi aldiniz

Evet canım bende pişmanım keşke 10 15 tane alsaydım umarım tekrar indirim olur .
Orkid ped 15'li 5,95 iki paket aldım.
İndirimdeydi bugün A 101 de.
K kahvemsi mutluluk deyerjan hangi marka kullaniyoraun sivi mi toz mu
ben ariel tozu beyazlara ve 6.aydir renklilere perwol kullaniyorum daha uygun temizleyen marka varsa.deneyebilirim cok ucuk deterjan fiyatları
Ben toz kullanıyorum beyazlara ariel dağ esintisi ,renklilere rinso, bingo bazen persil .

Şimdiden hayırlı olsun inş canım

Merhaba.bebeginiZ kaç aylık ve ne takviyeleri merak ettim benim de iki çocuğu m var.doktor mu tavsiye etti kendiniz mi aldiniz
Bebeğim yok canım, gruptakiler biliyor diye düz yazmıştım. Bebiş keşke olsa da bu parayı ona harcasam :) tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz, daha hazırlık aşamasında giden para bu malesef...

gunaydin kizlar
hb ile watsons fiyati ayni sampuanda ve dus jelinde
gece ruyamda alisveri yapiyordum yine
aman allahim iyice taktim kafaya galiba
@karamelli_ turta bugun a101 e ugrayacagim
K kahvemsi mutluluk benim evimde cok gunes aliyor bakliyat olarak yesil mercimek ve bulgur biraz daha alip buzdolaba sikistirmaliyim

ınsAllah canım benım ck kafama takıyorum stres yapıyorum Rabbim sınavımızı kolay eylesın ınsAllah
Hayırlısı olsun canım, biz de ekim ya da kasım gibi tüp bebeğe başlayacağız. Dün bir hasta geldi, bebeği 4 aylık. O da tüp bebek tedavisi ile bebeğine kavuştu. Bebek de öyle şirin ki etrafa gülücükler saçıyor :) yol biraz meşakkatli ama sonuç güzel olacak inşallah senin için de, benim için de...

Ben de gece yatmadan marketlerin indirim kataloglarını inceliyordum. Sonra dedim deli miyim neyim, gece saat kaç oldu yat uyu. Halimiz bu oldu malesef.

günaydın kızlar

dün akşam okudum da maşallah ne güzel stokladınız her şeyi..hatta gaza geldim akşam 9 da eşime kalk migrosa gidiyoruz dedim, listemi hazırladım gittik. fakat 60 tl üzeri alışverişte 4 kg komili çiçek yağı 9 tl kampanyası için gitmiştim, kallmamış sıvıyağ. millet kapışmış.bugün sabah 10 da tekrar gideceğim...

sizler stok yaparken ben de önümüzdeki sezon için eşime kot,gömlek,tişört vea yakkabı stoğuna devam ettim. boyner kelebek günlerine dadandım resmen. fakat çok açıldık eylül gibi toparlarız derken şuanda neredeyse kasımı bulacak bu alış veriş yükünün kapanması

bugün migrostan tereyağı, tavuk ,nohut ve kıyma almayı planlıyorum stok için, hem de sıvıyağ kampanyasından yararlanmış olurum...

yarın pazara gideceğim. patlıcan ve biber alacağım bol bol yine...

bu ay en büyük korkum elektrik faturam. tüm ay klima ile yaşadık resmen. bu ayın bütçesine tahmini 200 tl yazmış olsam da, üstünde bir rakam çıkması beni oldukça endişelendiriyor.sanırım pazartesi gelecek fatura...

zor günlerden geçiyoruz, Allah yardımcımız olsun.

karamelli_turta canım hep aklımdasın, bir türlü fırsat bulup soramadım kayınvaliden geldi mi tatile sizinle? denizli de bırakacaktınız en son yanlış hatırlamıyorsam...

ınsAllah canım benım ck kafama takıyorum stres yapıyorum Rabbim sınavımızı kolay eylesın ınsAllah
Canım kafana takmamaya sakin olmaya çalış no stres :) dualarım seninle ..

Günaydın kızlar, bende rüyamda kendimi hamile gördüm hayır olsun inşallah .
Hatta hareket ediyor, kendi kendime ben kaç aydır nasıl anlamadım diye söyleniyorum :)) ne zaman yapmışız diyorum :)) e iki tane var, rüya bile olsa kıyamadım ama hoşuma gitti .
Rabbim isteyenlere versin inşallah.

damla cikolata kv önce bizimle gelmekten vazgeçtiğini söyledi ama o iki gün eşimle sağlam bir şekilde kavga ettik.
Sonra benim babamın aracını almaya karar verdik biraz da gezerek gitmeye .
Kadın iki gün sonra geçti karşımıza fikrini değiştirmiş gelmek istiyormuş :))
Eşime öyle bir bakış atmışım ki ,anne sen gelmiyorum deyince planı değiştirdik kp in aracı alacağız ve gezeceğiz dedi .
AA tamam öyleyse dedi kadın sadece .
Ama huzur iki günlüğüne kaçtı tabi o zaman.

hayır olsun canım yeni bi bebiş müjdesi gelmesin yakında senden :))))

aman çok iyi olmuş.... kayınvalide gelseydi o 2 günlük kavga 7 güne çıkardı, bu kv lere hiç anlam veremiyorum. huzur törpülüyorlar resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…