Rinsonun sıvısını K kahvemsi mutluluk da kullanıyordu iki tavsiyeden sonra denk gelirse sıvısını da alacağım ..

Rinsonun sıvısını K kahvemsi mutluluk da kullanıyordu iki tavsiyeden sonra denk gelirse sıvısını da alacağım ..
al canım ben de kk da reklamı vardı birara orada görmüştüm. hatta kullanan kızlar yazmışlar kokusu çok güzel diye, sonra migrosta görünce alıp denedim, memnunum.

A 101 in cifi ile çamaşır suyunu hiç denemedim bende bir deneyeyim onları.

Beyazlar için var mı peki biliyor musun

yaa aglıcam benim kartım pazar günü dönüyor o gune kadar alamıyorum bıse ya napsam harclıgımlamı alsam bu seferde harclıksız kalıyorum yaa
eşimin maaşından evin kredisi aidatı arabanın kredisi önceki evin yarı kirası aidatı falan derken -40 tldeyiz şu an. para kaldımı diye mesaj attım yok dedi tüh dedim olsaydı stok yapardım. borç istiyimmi diye mesaj atmış
sanki hiç borcumuz yok
stok yapıcaz diye borçlanıcaz nerdeyseee

Bende bugün baktım şüphelenmiştim almayacaktım ama 4 pk çay aldım evdede 5 var, demlik poşet, büyük ihtimalle kısı çıkarıırım
Bu kadar çok çay içiliyor mu gerçekten ? Ben 1 kg alayım 1 seneye yakın gidiyor nerdeyse. Bir çay kaşığı çaydan 2 küçük bardak çıkıyormuş, hesaplayıp ona göre az demliyorum.

Bu kadar çok çay içiliyor mu gerçekten ? Ben 1 kg alayım 1 seneye yakın gidiyor nerdeyse. Bir çay kaşığı çaydan 2 küçük bardak çıkıyormuş, hesaplayıp ona göre az demliyorum.

sabah tek poşet akşam 2 adet her akşam demleniyor haftaiçi sabah ben içmiyorum eşim için bardak poşet aldım pakette daha çok ziyan ettiğim için içmedim, herkesin damak tadı alışkanlığı farklı önemli olan ziyan etmemek

Pardon sizinki demlik poşet çaymış, ben toz kullanıyorum.5 paket deyince öyle düşündüm. Sabah kahvaltıya da 1 tane sallama çay yapıyorum, eşim işte kahvaltı ediyor, o yüzden çay çok az giditor bizde.

yok demlik alıyoruz, öyle bir düzen tutturdum, şimdilik gidiyor. Belki rossmandan poşet alırım paket denerim ama bana da kolay geliyor

yok demlik alıyoruz, öyle bir düzen tutturdum, şimdilik gidiyor. Belki rossmandan poşet alırım paket denerim ama bana da kolay geliyor
gorumcemler bı normal cat bıde bergomat falan oluyo ya onlardan cok alıp karıstırıyo rosmannın paketlerine dolduruyor. bizim oyle ck cay duskunlugumuz yok sabahları eskıden demlıyodum bi ton cay dokuluyo artık sallama ıcıyoruz normal demledıgımde de 3paket atıyorum elektrıklı semaverım var buyuk mısafır gelınce onu kullanıyorum ona cok gıdıyo 10tane de falan anca tam alıyo

Kızlar Şok marketin birinde önceki haftalardan kalmış 4.500 gr domates salçası 21.90 tl ye buldum hemen stoğa attım. Yine ikili ketçap mayonez 9.90 tl idi. Clear men 9.90 tl. Çok çok aldım.
Sabah da a101 e çiçekyaği gelmişti 28.95. O da çok uygundu. Sınırlı sayıda gelmiş bitmeden alabildik.
Ayrıca şunu söyleyeyim;
Bir marketin kampanyası birinde biterken diğerinde sürebiliyor. Şok markette 100 lük demlik poset cay 25 tl üzerine 9.90 tl. idi.Bir markette bitmişken diğer şubeden bulup aldım. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…