- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.941
kızlar kışa yakın yatılı 1-2 haftalığına misafiriniz gelse belki dahada uzun kalabilirler bu stoklar hemen biter diye düşünüp kısarmıydınız kendinizi almaktan
Yok kismazdim ben.hatta bir çok şeyi misafir geldiğinde kolaylik olsun, elimin altında hazır olsun diye hazırlıyorum.kızlar kışa yakın yatılı 1-2 haftalığına misafiriniz gelse belki dahada uzun kalabilirler bu stoklar hemen biter diye düşünüp kısarmıydınız kendinizi almaktan
asil stok yapilan seyler misafir varken kolaylik sağlıyor cnmkızlar kışa yakın yatılı 1-2 haftalığına misafiriniz gelse belki dahada uzun kalabilirler bu stoklar hemen biter diye düşünüp kısarmıydınız kendinizi almaktan
Benim dünden etli biber dolma ve tavuk köftem vardı. Yanına salata yapacağım ve yoğurt.deterjanlari mi da aldim az once birazdan dışarı tekrar cikinca yağ ve sivi sabun almayi düşünüyorum
kizlar yemek buyuk sorun evde. Bugun ne pisirdiniz
Canım kolay gelsin.denk gelemedik bugün seninle..kızlar çok yoğunum tatil öncesi son gün,
iş arkadaşımın babası vefat etmiş öğlen cenazeye gittik
işleri toparlamaya çalışıyorum.
karamelli_turta eylül birikimim 10 usd+10euro+0,28 gram altın canım
geçmiş sayfaları okuyamadım
ben haftalik menu yapmalıyım yoksa düşünmekten sıkıntı geliyorBenim dünden etli biber dolma ve tavuk köftem vardı. Yanına salata yapacağım ve yoğurt.
cnm 8 tl fiyati fazla degil miBugün kantine kilosu 8 tl den barbunya gelmişti. Kasanın hepsini aldım 4 kg imiş.
Şu an akşam yemeği oldu az bir kısmı. Gerisi dondurucu kısmına doğru
Haklısın menü yapınca çok kolay oluyor.ben haftalik menu yapmalıyım yoksa düşünmekten sıkıntı geliyor
Canım ben sivilar çıktığından beridir hep sıvı kullanıyorum çok da memnunum.K kahvemsi mutluluk merhaba canım ıyı tatıller sımdıden ya bise soracaktım onerdıgın hanı guzel kokan rınsonun toz deterjanımı sıvısı mı sımdıye kadar hıc sıvı deterjan kullanmadm da alsammı dıyorum
Aaayyyy çikolatam gelmiş, kuzum nasılsınCanım kolay gelsin.denk gelemedik bugün seninle..
İyiyim kuzummm sizi okuyup okuyup gaza gelip alış verişe çıkıyorumAaayyyy çikolatam gelmiş, kuzum nasılsın
Tam olarak aynı durumdayım bende, sozde gün parası alinca kartı kapatıyordum bu ay, şimdiden yaptığım alışveriş bir teklik oldu.İyiyim kuzummm sizi okuyup okuyup gaza gelip alış verişe çıkıyorumpara kalmadi kartlar şişti ben hala erzak peşindeyim :))) sen nasılsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?