Tam olarak aynı durumdayım bende, sozde gün parası alinca kartı kapatıyordum bu ay, şimdiden yaptığım alışveriş bir teklik oldu.
En son kasap stoğunu da yaptım bugün.
Psikolojim bozuldu resmen
Benim de markette bozuldu psikolojim..herkes stok peşinde.raflarda indirimli ürün kalmamış

Ben de yarın son kez biber patlıcan salatalık falan alıp nohut konservesi yapıp bitireceğim bu isi

Migros Tan aldığım 500 Gr uzman kasap dana-kuzu karışık kıyma 14.50 den 17.50 ye çıkmış 3 günde.almadim..

Benim de markette bozuldu psikolojim..herkes stok peşinde.raflarda indirimli ürün kalmamış

Ben de yarın son kez biber patlıcan salatalık falan alıp nohut konservesi yapıp bitireceğim bu isi
Herkes bizim gibi çünkü canım, uyguna almanın derdinde.
Ben stok işini tamamladım sanirim, çamaşır suyu kaldı onu da yarın şoktan alicam.
Arada uygun bulursam yine alır koyarım.
Stoga çalışmaktan günlük ihtiyaçları atlamisim, kahvaltı yapicaz sabah beyaz peynir yok evde :)

Eksik hiç bitmiyor ki..bezdim ben de.
Peynir süt yine bitti yumurta az kaldı.yogurt yarın biter...offf ki ne off

Maşallah güzel stokladin canım sen de.keyifle, saglikla kullanmak nasip olsun inşallah hepimize.

Bugün bir ara bankaya çıktım, gün parasını hesabıma yatırdım. Hesap kitap yaptim. Kk tamamini kapatamayacagim, bu hafta da stok alışverişinde epey harcamışim.
Tatilden geldikten sonra günlük ihtiyaclar dışında market, pazar alışverişi yapmayacağım artık. 200tl haftaliga başlayınca dengelemeyi düşünüyorum kk işini. Elimde kalan ile maaşa kadar idare etmeliyim.

Aynen. .su, ekmek bi de maalesef sigara derken her gün masraf devam ediyor.
peyniri dolabin altinda uzun sure muhafaza etme yolunu bulsam alacagim fazladan.
aurica zeytin alacagim soslayip siseleyecegim
ama sut yogurt yumurta da boyle olmuyor ne yazik ki

Kızlar ben de migrostan un aldım 10 kg
Zam gelmek üzere dedi çalışan
Sıvıyağ iki gün önce 28tl idi alamamıştım
32.50tl ye aldım
A101 den papia tuvalet kağıdı aldım 2 tane 8 li
K kahvemsi mutluluk şimdilik birikimim 200tl düğün hediyesi taktım. Maaş alınca değişiklik olursa yazarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…