- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.961
Benim de markette bozuldu psikolojim..herkes stok peşinde.raflarda indirimli ürün kalmamışTam olarak aynı durumdayım bende, sozde gün parası alinca kartı kapatıyordum bu ay, şimdiden yaptığım alışveriş bir teklik oldu.
En son kasap stoğunu da yaptım bugün.
Psikolojim bozuldu resmen
Migros Tan aldığım 500 Gr uzman kasap dana-kuzu karışık kıyma 14.50 den 17.50 ye çıkmış 3 günde.almadim..
Herkes bizim gibi çünkü canım, uyguna almanın derdinde.Benim de markette bozuldu psikolojim..herkes stok peşinde.raflarda indirimli ürün kalmamış
Ben de yarın son kez biber patlıcan salatalık falan alıp nohut konservesi yapıp bitireceğim bu isi
Yok artık gerçekten ya, fırsatçılık artık bu kadariMigros Tan aldığım 500 Gr uzman kasap dana-kuzu karışık kıyma 14.50 den 17.50 ye çıkmış 3 günde.almadim..
Eksik hiç bitmiyor ki..bezdim ben de.Herkes bizim gibi çünkü canım, uyguna almanın derdinde.
Ben stok işini tamamladım sanirim, çamaşır suyu kaldı onu da yarın şoktan alicam.
Arada uygun bulursam yine alır koyarım.
Stoga çalışmaktan günlük ihtiyaçları atlamisim, kahvaltı yapicaz sabah beyaz peynir yok evde :)
Eşim diyor ki bir listede ben yapayım güncel eksikler diye :)Eksik hiç bitmiyor ki..bezdim ben de.
Peynir süt yine bitti yumurta az kaldı.yogurt yarın biter...offf ki ne off
Maşallah güzel stokladin canım sen de.keyifle, saglikla kullanmak nasip olsun inşallah hepimize.Herkes bizim gibi çünkü canım, uyguna almanın derdinde.
Ben stok işini tamamladım sanirim, çamaşır suyu kaldı onu da yarın şoktan alicam.
Arada uygun bulursam yine alır koyarım.
Stoga çalışmaktan günlük ihtiyaçları atlamisim, kahvaltı yapicaz sabah beyaz peynir yok evde :)
Biz diyete başlayalım benceEşim diyor ki bir listede ben yapayım güncel eksikler diye :)
Valla evde eksik hiç bitmiyor sorma canim
Hahaha aynennn
Sağol canım.cnm 8 tl fiyati fazla degil mi
afiyet olsun cnm barbunya harika bir yemek ben tazesini kututulmustan daha cok severek yerim
rınsoydu dımı senin onerdıgınCanım ben sivilar çıktığından beridir hep sıvı kullanıyorum çok da memnunum.
Fiyatı uygunsa al
Bereketli olsun bebeğim ekliyorum
4 ile 5 tl arasinda değişiyordu gecen hafta canim pazara gidince 3 kilo kadar daha alacagim bitmediyseSağol canım.
Burada böyle canım ben bulduğuma seviniyorum. Siz kaça alıyorsunuz
malesef bunlar stoklanmiyor ve her hafta ihtiyacEksik hiç bitmiyor ki..bezdim ben de.
Peynir süt yine bitti yumurta az kaldı.yogurt yarın biter...offf ki ne off
Aynen. .su, ekmek bi de maalesef sigara derken her gün masraf devam ediyor.malesef bunlar stoklanmiyor ve her hafta ihtiyac
peyniri dolabin altinda uzun sure muhafaza etme yolunu bulsam alacagim fazladan.Aynen. .su, ekmek bi de maalesef sigara derken her gün masraf devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?