Merhaba kızlar
Haftasonu biraz daha konserve ve stok alışverişi yaptım. Kabak ve yeşil fasulye şişeledim 2-3 tane, biraz daha domates sosu yaptım. Alışverişte de enginar konservesi aldım 2 şişe, ton balığı aldım 6lı, çöp poşeti, bisküvi, kuruyemiş vs aldım. Artık bunaldığım noktaya ben de geldim. Yeter bu kadar kışlık :)
Kızkar ben çamaşırlara yumuşatıcı kullanmıyorum. Kurutma makinasında kuruduğu için yumuşacık çıkıyor çamaşırlar. Sadece perde yıkadığımda kullanıyorum. Kurutma makinesini de yazın başında almıştım, zamlardan önce iyiki almışım diyorum.

Az önce A101 e uğrayıp abc matik 5 kg ve Türk kahvesi aldım. Kahveler 3 tl idi ama bilmedigim bir marka - kocatepe- deneyeceğim ve güzelse biraz daha alacağım. Sleepy ped yoktu olsaydı alacaktım.
Bir de kantinimize uğradım. Ordan sebze meyve aldim sebze ve meyve dün zamlanmis armut domatese 2.5 tl dedi mesela...
Selpak 24 lü tuvalet kağıdı 21 tiydi ve son kalmıştı onu da aldım. Eve gelince netten baktim bu zamlanmis heryerde 44 tl
2 katı zam olur mu ya
3lu molfix ıslak mendil bebekler icin olan 8.50 tl idi aldim.
Molped 34 lü bir de 6li gece birlikte fiyati9.65 2 tane aldım.

Günaydın kızlar, an itibari ile tatilim başladı, biraz kafamı dağıtıp enerji depolayıp döneceğim.
İyi tatiller canım, tadını çıkar oraların keyfin :))
Güle güle kullan canım..
Canım kış gelince biz sanki daha dikkatliyiz umarım toparlarız hep birlikte .
K kahvemsi mutluluk damla cikolata kızlar hepsiburada da rinso cif ürünleri ikincisi yuzde elli indirimde,rinso alıyodunuz ya soylım dedım
Mutlaka bende inceleyeyim teşekkürler cnm

bugun pazar alisverisimi marketten son aliserisimi de yaptim artik haftada 1 kez ugrama karari aldim evdekilerle yemek yapacagim sadece ekmek ve istersek icecek alacagiz

galete unu
kotex
250 gr sucuk
2.5 kg bulgur
2.5 lt kola
2 hazir corba
yogurt
1250 gr boreklik peynir 65 tl odedim

pazara gittim domates sosu zamani gecmis domates yoktu bukac yerde 4 tl ye vardi
domates
barbunya
fasulye
mandalina
seftali
yufka
patates
sogan
maydanoz
göbek salata aldik 75 tl harcadik
yarin 2 sise fasulye konserve yaparim
insallah seftali meyve suyu yapacagim becerebilirsem

kızlar bebek arabasında ayak tulumu çok önemlimi?

ben sadece yaşına gelmeden önceki kış yani 3 ayda kullandım, sonra ayaklarıyla vurmaya ve açmaya başladı. eğer ekstra bir ücrete tabiiyse ya da tulum için araba markası değiştireceksen bir battaniyeyle de çözebilirsin canım :) bence elzem değildi yani, ki ben yaz demeden kış demeden sabah akşam dışarı çıkartıp yürüyüş yapmama rağmen

ayni seyi bende dysundum bugum ekim itibariyle sikma politikasi var evde

Bugun 1 lt zeytinyagi erkek sampuan deodorant aldim. Cay siparisim geldi. 1 a101 subesinde yerli bakliyat buldum. Maastan sonra alabilirim. Kardesim hamile ve cok guzel sebze yemeye basladi. Bamya yapmistik ama 2 kilo daha aldim. 5 kucuk kavanoz cikar ilave olur 1er 2 ser paylasiriz. Annem domates yapamadi biraz ona yapacagim ama pisiremem cig dondurucuya atarim. Yrn domates bulayim. Carsamba pazar var barbunya alacagim 4 kilo alirim dolaptakilerle oda yeter. Anneme kil sivri alir dograrim. Haftaya da tursuluk salatalik alir bu isi kapariz. Ruyamda bile market gezip konserve yapiyorum. Bir sure market gormek istemiyorum daraldim. Esimin izni bitti yrm aksam annemdeyim, artik isten ayrilip gelecek. Bir donem ev bos kalacak yaptigim hazirliklar fazla fazla yeter. Bende o yokken hazirliklar ile oyalanirim. Calistigim yerde gec ekilmis taze fasulye bulsam sahane olacak bu 2 hafta cok sıkısık.

Günaydın kızlar,
Kimi karınca misali çalışıyor, kiminin dünya umrunda değil, hayat hiç adil değil yani. Tatildeyim ya bakıyorum da şöyle, yabancılar ayrı bir mutlu, bizim insanımız tatilde bile zamdan bahsediyor.
Kızlar oteli beğenmedik, tur sirketi ile görüştük değiştirme talep ettik. Aile odası aldık rahat edelim diye, bu tip odalar bu otelde animasyon alanının dibindeymis, son ses müzik kafa almıyor.
Onun dışında sorun yok.
Ara ara okuyorum sizi takibe devam.

kızlar haftalık 200 tl harcamalı beslenme ve alış-veriş diyetimize geri sayım başladı. bu sefer gerçekten kararlıyım. kendimce kendi düzenime göre bir planlama yaptım.
çok uzun zamandır günde 2 öğün besleniyorum zaten. bu şekilde devam etmeyi planlıyorum. haftalık menü mutlaka oluşturmalıyız diye düşünüyorum. bu ciddi anlamda tasarruf sağlıyor.
yavaş yavaş evdekilerden de kullanmaya başlarsam haftalık 200 tl nin altında kalabilirim diye ümit ediyorum.
diğer topikte de haber bekleyen arkadaşlar var, bir ara herkese etiket atıp grubumuzu karamelli_turta mızın kanatları altında toparlamayı planlıyorum, o iş bende

Hahahha ay çok tatlısın bak ya haftalık menü oluşturmak kadar şahane birşey yok bence . İnanılmaz rahatlık maddi manevi her yönden . Diyet kısmına değil ama diğer kısımda bende olacağım inş ama yeni ayda aktif olabilirim cuma izne çıkıyoruz ailemizin yanında takılacağız 20 gün

:)))))

tamam canım sen ne zaman evine dönersen o zaman dahil olursun menü ve harcama diyetine
dikkat edin ama tatile gittik diye orada da fazla açılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…