- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.321
fiyatı cok iyiymis tahminen nisan ayina yetecek kadar cayim var alsam mi bilemedim bir sey olmaz degil mi çayakızlar çay alıcaklar için haberiniz olsun
ben hep doğadan gizli bahçe alıyorum demlik için, en uygun 100taneli 17ye bulmustum
bim de dogus cay 160lı 16ya buldum denemek için onu aldm ınsAllah guzel cıkar
Ben kullaniyorum hesaplı diye almistim tomurcuk ile karıştırıp demliyorum. Biz seviyoruz.ben de bakayım canım çok sağolkızlar çay alıcaklar için haberiniz olsun
ben hep doğadan gizli bahçe alıyorum demlik için, en uygun 100taneli 17ye bulmustum
bim de dogus cay 160lı 16ya buldum denemek için onu aldm ınsAllah guzel cıkar
zannetmiyorum canım bise olacagını ama belki arkadaslardan farklı görüşü olanlar vardır nisan az bi sure değil çünküfiyatı cok iyiymis tahminen nisan ayina yetecek kadar cayim var alsam mi bilemedim bir sey olmaz degil mi çaya
Ben kullaniyorum hesaplı diye almistim tomurcuk ile karıştırıp demliyorum. Biz seviyoruz.ben de bakayım canım çok sağol
Evet gizlibahçe çok güzel bir çay.ama amaç tasarrufsa, uygun fiyatlı olani güzele çevirmeyi tercih ediyorum benzannetmiyorum canım bise olacagını ama belki arkadaslardan farklı görüşü olanlar vardır nisan az bi sure değil çünkü
bizim pek cay duskunlugumuz yok canım ya sabahları eskıden demlıyodum hep zıyan oluyodu birer bardak içince artık sallama içiyoruz
demlik içinde doğadan gizli bahçeyi seviyodum bu da cok uygun olunca bi deniyeyim dedim pek yeniliklere acık bı ınsan degilim aslında hep bıldıgımı alırım
Ne kadar haklısın kahvemsi.Günaydın kızlar,
Kimi karınca misali çalışıyor, kiminin dünya umrunda değil, hayat hiç adil değil yani. Tatildeyim ya bakıyorum da şöyle, yabancılar ayrı bir mutlu, bizim insanımız tatilde bile zamdan bahsediyor.
Kızlar oteli beğenmedik, tur sirketi ile görüştük değiştirme talep ettik. Aile odası aldık rahat edelim diye, bu tip odalar bu otelde animasyon alanının dibindeymis, son ses müzik kafa almıyor.
Onun dışında sorun yok.
Ara ara okuyorum sizi takibe devam.
A101 de sıvıyağ vardı 28.50 ye ben aldım stok içinben daha stok yapmak istiyorum ama ne alsam bilemiyorumparamda azaldı ama
hangi marka cnmA101 de sıvıyağ vardı 28.50 ye ben aldım stok için
18 lt olandan alicam cnm kirlangic marka 100 tldenn insallahA101 de sıvıyağ vardı 28.50 ye ben aldım stok için
Çözüldü canım hem tur şirketi hem otel maşallah pek ilgili alakalıNe kadar haklısın kahvemsi.
Benim de dikkatimi çeken şeylerden biri herhangi bir sırada beklerken bile o kadar relax larki . Hayret ettim dünya umurlarında değil çünkü . Adamlar bir ay tatil yapıyor çok cüzi bir paraya çünkü Türk milleti gibi üç beş güne 3 /5 bin vermiyorlar neden mutlu olmasınlar .
Yaşadığınız aksiliğe üzüldüm canım umarım çözülmüştür.
aynı soruyu ben de merak edıyorum canım kararsızımgünaydın kızlar
1000 tl param var sizce yarınki mbnin faiz kararını beklemeden dolar alıyımmı borcum için yoksa yarınımı bekliyim düşermi ne dersiniz?
borcum olmasa yatırım için çoktan alırdımdaaynı soruyu ben de merak edıyorum canım kararsızım
bizim parada 15ekıme lazım o zamana kadar dursun dıye alıcaktmborcum olmasa yatırım için çoktan alırdımda
düşerse bekliyim diyorum ya
sen naptın canım bebek işini çektinmi avans karttan?bizim parada 15ekıme lazım o zamana kadar dursun dıye alıcaktm
cektim canım bugun ıste onun 1000tl sini sımdı harcıcaz kalan 1000asılama parasının ustune eklıcem ınsAllah, 15ekımde yani o yuzden avansın faızıne katkı olur belki dıye doviz almak istedm yatırım için degılsen naptın canım bebek işini çektinmi avans karttan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?