• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:)))))

tamam canım sen ne zaman evine dönersen o zaman dahil olursun menü ve harcama diyetine :KK66:
dikkat edin ama tatile gittik diye orada da fazla açılmayın :KK66:
Eşime sabah onu söylüyordum eve makarna şu bu aldım ki kesin parasız kalıp döneceğiz eminim dedim. Hep öyle oluyor biliyor musun insan ailesinin yanında nasıl böyle çok harcar diye düşünüyorum ve sebebini buluyorum kv hiç markete çıkmıyor biz gidince herşeyi biz alıyoruz sebeb bu

Eşime sabah onu söylüyordum eve makarna şu bu aldım ki kesin parasız kalıp döneceğiz eminim dedim. Hep öyle oluyor biliyor musun insan ailesinin yanında nasıl böyle çok harcar diye düşünüyorum ve sebebini buluyorum kv hiç markete çıkmıyor biz gidince herşeyi biz alıyoruz sebeb bu
eyvah eyvah, zararlı bir durum... artık elden geldiğince kısmaya bakın. alıyorsanız da hesaplı olanlardan almaya çalışın. hatta hiç eşine bırakma o işi bence, markete sen git. erkeklerin satınalma konusunda maalesef hiç ayarları yok...

eyvah eyvah, zararlı bir durum... artık elden geldiğince kısmaya bakın. alıyorsanız da hesaplı olanlardan almaya çalışın. hatta hiç eşine bırakma o işi bence, markete sen git. erkeklerin satınalma konusunda maalesef hiç ayarları yok...
Evet yok ama ben kendimde gitmeyeceğim eşimi de yollamayacağım . Kv ye anne o bilemiyor sen elinle al ne istersen diyeceğim açıkcası . Çünkü sinirlerim geriliyor eksik İnan hiç bitmiyor. Geçen sene 10 gün izne gittik 2 bin tl harcandı sana yemin ederim bir çorap almadan geri döndüm ben hatta altın bozdurduk dönüşte

Evet yok ama ben kendimde gitmeyeceğim eşimi de yollamayacağım . Kv ye anne o bilemiyor sen elinle al ne istersen diyeceğim açıkcası . Çünkü sinirlerim geriliyor eksik İnan hiç bitmiyor. Geçen sene 10 gün izne gittik 2 bin tl harcandı sana yemin ederim bir çorap almadan geri döndüm ben hatta altın bozdurduk dönüşte
off gerçekten çok gitmiş. bazen oluyor böyle şeyler maalesef. tasarruf olsun diye kendi evimize almadığımız şeyleri ailelere alabiliyoruz. neyse sen bakarsın duruma göre hareket edersin. olduğu kadar....sinirlerini de bozmamaya çalış.

off gerçekten çok gitmiş. bazen oluyor böyle şeyler maalesef. tasarruf olsun diye kendi evimize almadığımız şeyleri ailelere alabiliyoruz. neyse sen bakarsın duruma göre hareket edersin. olduğu kadar....sinirlerini de bozmamaya çalış.
Kendi kendime söz veriyorum huzursuz olmayacağım huzursuzluk çıkarmayacağım diye ama beynimde ne olursa aynen yüzüme yansıyor eşimde hemen anlıyor tabi . Bir depo ile gidip bir depo ile dönüyoruz şimdi benzin inanılmaz pahalandı 1200 filan benzin olacak zaten Ankara’ya kuzenimin düğününe de gidicez çünkü bunları düşündükçe daralıyorum

ben sadece yaşına gelmeden önceki kış yani 3 ayda kullandım, sonra ayaklarıyla vurmaya ve açmaya başladı. eğer ekstra bir ücrete tabiiyse ya da tulum için araba markası değiştireceksen bir battaniyeyle de çözebilirsin canım :) bence elzem değildi yani, ki ben yaz demeden kış demeden sabah akşam dışarı çıkartıp yürüyüş yapmama rağmen
yaa sevindim o zaman ablam ayak tulumsuz aldıda bende sanki gerekliymiş gibi düşünüyodum :)

gunaydın kızlar
instagramda iki sayfayı takibe aldm sızın de hosunuza gıdebılır soylım dedim 1.si
muhendısınoglu
yazınca cıkıyo bebek ürünlerini kımyasal olarak arastsırıyo ıslak mendıl falan fılan
öbürü de yeni acılmıs demın gordum
nereden_alalim ismi aynı urunun farklı marketteki fiyatlarını yazmıs ama bu zamlara yetısemez sanırım:KK31:

Kendi kendime söz veriyorum huzursuz olmayacağım huzursuzluk çıkarmayacağım diye ama beynimde ne olursa aynen yüzüme yansıyor eşimde hemen anlıyor tabi . Bir depo ile gidip bir depo ile dönüyoruz şimdi benzin inanılmaz pahalandı 1200 filan benzin olacak zaten Ankara’ya kuzenimin düğününe de gidicez çünkü bunları düşündükçe daralıyorum
bunlar mecrburi giderler maalesef. boşver tadını çıkarmaya çalış. aylarca eşini bekledin, nihayet biraradasınız.. bunu düşünerek kendini telkin et. eşin yanında olmasa depo full olsa ne yazar. birliktesiniz gezmek için harcayacaksınız. yılda bir kez olsun o kadar ;)

gunaydin kizlar
bizde de oluyor ayni sıkıntılar kv bize gelknce hicbir sey harcatmiyoruz biz gidince her sey yine bize kaliyor durumu kotu olsa laf etmem kendi evinde kirada aliyor emekli maas calisiyor kp ayni zamanda

bana sıkıntı basıyor bu meselelrde kiraciyim cocuk kreste onlar kadar zaten yok gelirim

gunaydın kızlar
instagramda iki sayfayı takibe aldm sızın de hosunuza gıdebılır soylım dedim 1.si
muhendısınoglu
yazınca cıkıyo bebek ürünlerini kımyasal olarak arastsırıyo ıslak mendıl falan fılan
öbürü de yeni acılmıs demın gordum
nereden_alalim ismi aynı urunun farklı marketteki fiyatlarını yazmıs ama bu zamlara yetısemez sanırım:KK31:
canım dünkü rinso indirim paylaşımını gördüm, çok sağol etiketlediğin için. ama artık o kadar çok açıldım ki, biraz durayım diyorum. almanın sonu yok, borçlar da oldukça yükseldi. biraz borçlara yöneleyim artık ;)

gunaydin kizlar
bizde de oluyor ayni sıkıntılar kv bize gelknce hicbir sey harcatmiyoruz biz gidince her sey yine bize kaliyor durumu kotu olsa laf etmem kendi evinde kirada aliyor emekli maas calisiyor kp ayni zamanda

bana sıkıntı basıyor bu meselelrde kiraciyim cocuk kreste onlar kadar zaten yok gelirim
maalesef kv lerde yaygın bir tavır bu :) oğlum gelmiş alıp satacak tabi diye düşünüyorlar sanırım. ama kız anneleri öyle değil, damat rahat etsin , kızım huzursuz, mutsuz olmasın diye her türlü hazırlığı yapıyorlar... yeni kuşaklarda bu tutumun değişmesini diliyorum ;)

canım dünkü rinso indirim paylaşımını gördüm, çok sağol etiketlediğin için. ama artık o kadar çok açıldım ki, biraz durayım diyorum. almanın sonu yok, borçlar da oldukça yükseldi. biraz borçlara yöneleyim artık :KK66:
benım daha alıcaklarım bıtmedi canım ondan ılgılenıyorum ya
oyle cok stokta yapmadm cgu urun bırer tane ama 400u buldu sımdıden daha bı suru eksık var biz boyle toplu yapıyoruz 2ay genelde buyuk paralı urun sıkıntısı olmuyor
ah canım borç deme ben de haftaya maasımla bırlıkte taksıtlı avans cekıcem 2000tl 5taksıte 150faiz koyuyormus altın bozdurmaktansa bunu yapıcam aslında faize hıc bulasmak ıstemıyorum mecbur kaldm

Damla çikolata dün gördüm fakat yazamadım adliyedeydim. Konu ekstreye yansımayan alışverişler. Zaman zaman benim de oluyor. Hesap kesimine yakın bakıyorum eklenmiş. Banka alacağını asla unutmaz ve kuruşunu asla bırakmaz bizde. Hata benden kaynaklı olmadığı için hiçbir yeri aramıyorum ben. Bu ay mesela taksitli alışverişlerim içinde biri gözükmüyor. Oysa ki 2. taksiti olacaktı. Kartınız hangisi bilmiyorum ama benimki garanti bonus ve bu ara ara başıma geliyor.

bunlar mecrburi giderler maalesef. boşver tadını çıkarmaya çalış. aylarca eşini bekledin, nihayet biraradasınız.. bunu düşünerek kendini telkin et. eşin yanında olmasa depo full olsa ne yazar. birliktesiniz gezmek için harcayacaksınız. yılda bir kez olsun o kadar :KK66:
Öyle dimi boşuna bir harcama değil sonuçta

Damla çikolata dün gördüm fakat yazamadım adliyedeydim. Konu ekstreye yansımayan alışverişler. Zaman zaman benim de oluyor. Hesap kesimine yakın bakıyorum eklenmiş. Banka alacağını asla unutmaz ve kuruşunu asla bırakmaz bizde. Hata benden kaynaklı olmadığı için hiçbir yeri aramıyorum ben. Bu ay mesela taksitli alışverişlerim içinde biri gözükmüyor. Oysa ki 2. taksiti olacaktı. Kartınız hangisi bilmiyorum ama benimki garanti bonus ve bu ara ara başıma geliyor.
:)))) çok haklısınız, banka asla alacağını bırakmaz...

o halde ben de bekleyeyim, denizbank bonus benimki.extremi takip edip bütçemi hesaplıyordum, iyi oluyordu. ilk defa böyle bir şey gelince başıma şaşırdım. çok teşekkür ederim yanıtınız için.

Öyle dimi boşuna bir harcama değil sonuçta
Tuğçecim sıkma canını, önceden bu maddi konulara ben de takılırdım ama bu eşimle benim aramı bozmaktan başka bir şey yapmazdı. Artık daha geniş bakmaya çalışıyorum. Benim kv zor zamanda eşimi okutmuş, büyütmüş, biraz parasını yemek onun da hakkı diye düşünüyorum. Tabi bu oranda bir şey olunca bizimkilere de yardım ediyorum. Zaten uzak şehirdeler yılda 2 zor bir araya geliniyor, onu da dert etmiyorum. Benim kv kaç yıllık evli, daha yeni bu sene ev sahibi oluyorlar, eşimin yurt dışı görevinden biraz parası vardı, ev hediyesi olarak 5bin lira verdik. Bu öneride bulunan da ben olunca eşim de mutlu oldu. Bu arada kv dem de elinden geleni yapan biridir.

Tuğçecim sıkma canını, önceden bu maddi konulara ben de takılırdım ama bu eşimle benim aramı bozmaktan başka bir şey yapmazdı. Artık daha geniş bakmaya çalışıyorum. Benim kv zor zamanda eşimi okutmuş, büyütmüş, biraz parasını yemek onun da hakkı diye düşünüyorum. Tabi bu oranda bir şey olunca bizimkilere de yardım ediyorum. Zaten uzak şehirdeler yılda 2 zor bir araya geliniyor, onu da dert etmiyorum. Benim kv kaç yıllık evli, daha yeni bu sene ev sahibi oluyorlar, eşimin yurt dışı görevinden biraz parası vardı, ev hediyesi olarak 5bin lira verdik. Bu öneride bulunan da ben olunca eşim de mutlu oldu. Bu arada kv dem de elinden geleni yapan biridir.
Teşekkür ediyorum bakalım ne olacak canım hak veriyorum sanada

kızlar haftalık 200 tl harcamalı beslenme ve alış-veriş diyetimize geri sayım başladı. bu sefer gerçekten kararlıyım. kendimce kendi düzenime göre bir planlama yaptım.
çok uzun zamandır günde 2 öğün besleniyorum zaten. bu şekilde devam etmeyi planlıyorum. haftalık menü mutlaka oluşturmalıyız diye düşünüyorum. bu ciddi anlamda tasarruf sağlıyor.
yavaş yavaş evdekilerden de kullanmaya başlarsam haftalık 200 tl nin altında kalabilirim diye ümit ediyorum.
diğer topikte de haber bekleyen arkadaşlar var, bir ara herkese etiket atıp grubumuzu karamelli_turta karamelli_turta mızın kanatları altında toparlamayı planlıyorum, o iş bende :KK66:
Canım o iş sizde tamamen size bırakıyorum :) sıkı yönetime az kaldı :))

Back
X