• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı soruyu ben de merak edıyorum canım kararsızım

borcum olmasa yatırım için çoktan alırdımda
düşerse bekliyim diyorum ya

Carsidayim suan kızlar. Burada Kuyumcularda genel kanı merkez bankası faiz artırımı yapmak zorunda.faiz artırımı da dolar ve altını bir miktar aşağı çeker diyorlar. Ama asla yatırım tavsiyesi değil tabi.karar sizin ;)

Bu arada birisi ben ilk birikime 20 TL ile başladım devamı bir şekilde gelir demiş o cümle beni çok hırslandırdı o kadar çok mesaj okudum ki ismini hatırlayamadım kusura bakmasın lütfen
Canım Kim demiş bilmiyorum ama ben de hem okuyorum hem evliyim hem çocuğum var geçen sene okula giderken Eşim bana Günlük 20 TL veriyordu. Her şeyi hesaplı kullanıp Ben de o 20 TL ile yapıyordum evde olduğum için düzenli vermiyor liseden beri Baba annemle yaşıyorum Onun verdiği harçlıklarla hem kendi ihtiyacımız gördüğüme ve istediklerimi aldım hem de birikim yaptım Babaannem de öyle çok bir harçlık vermezdi ayda 50 lira verildi 100 lira verir de fazla ama şu an 45 gram altının aaltınım var Toplamda

Canım Kim demiş bilmiyorum ama ben de hem okuyorum hem evliyim hem çocuğum var geçen sene okula giderken Eşim bana Günlük 20 TL veriyordu. Her şeyi hesaplı kullanıp Ben de o 20 TL ile yapıyordum evde olduğum için düzenli vermiyor liseden beri Baba annemle yaşıyorum Onun verdiği harçlıklarla hem kendi ihtiyacımız gördüğüme ve istediklerimi aldım hem de birikim yaptım Babaannem de öyle çok bir harçlık vermezdi ayda 50 lira verildi 100 lira verir de fazla ama şu an 45 gram altının aaltınım var Toplamda

Ne kadar güzel demişsin önemli olan bişeyleri alışkanlık haline getirmek ve sabırlı olmak

Carsidayim suan kızlar. Burada Kuyumcularda genel kanı merkez bankası faiz artırımı yapmak zorunda.faiz artırımı da dolar ve altını bir miktar aşağı çeker diyorlar. Ama asla yatırım tavsiyesi değil tabi.karar sizin :KK66:
Ben de genelde finans yorumlarını o şekilde okudum.

cektim canım bugun ıste onun 1000tl sini sımdı harcıcaz kalan 1000asılama parasının ustune eklıcem ınsAllah, 15ekımde yani o yuzden avansın faızıne katkı olur belki dıye doviz almak istedm yatırım için degıl
2000e 5taksıt seklınde cektım 153lira faiz koydu
sağlık olsun canım inşallah hakkında hayırlısı
benimde gitmem lazım kadın doğuma
reglım çok düzensiz
ama sürekli aksatıyorum işi bahane edip

sağlık olsun canım inşallah hakkında hayırlısı
benimde gitmem lazım kadın doğuma
reglım çok düzensiz
ama sürekli aksatıyorum işi bahane edip
bildıgım kadarıyla sen de ıstıyodun canım benım ev ıcın ara verdıgınız dusunmeye sanırım
Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versın ınsAllah
asılamanın tedavı anlamında sansı baya dusuk
ama olsun tabi deneyelm hayırlısıyla dedık
bı kac kere demeyelm ınsAllah olmadı tup bebek dusunuruz dıye dusunduk Allah buyuktur

Carsidayim suan kızlar. Burada Kuyumcularda genel kanı merkez bankası faiz artırımı yapmak zorunda.faiz artırımı da dolar ve altını bir miktar aşağı çeker diyorlar. Ama asla yatırım tavsiyesi değil tabi.karar sizin :KK66:
süpersin canım teşekkürler :) faiz artırsa dert artırmasa dert ya

bildıgım kadarıyla sen de ıstıyodun canım benım ev ıcın ara verdıgınız dusunmeye sanırım
Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versın ınsAllah
asılamanın tedavı anlamında sansı baya dusuk
ama olsun tabi deneyelm hayırlısıyla dedık
bı kac kere demeyelm ınsAllah olmadı tup bebek dusunuruz dıye dusunduk Allah buyuktur

reglin içinde git muhakkak canım cok onemli o bebek dusun veya dusunme ama regl duzeni saglık için cok onemli

tlyi beklemeye aldım dolar düşüşe geçti sanki
canım eşime sorsan o şimdi bile istiyo borç bi şekilde ödenir diyo ama eşimin bütün maaşı ev araba borcuna gidiyo eldende dolar ve altın borcumuz var en kötü araba borcu ve elden borçlarımızın bitmesi gerek diye düşünüyorum ben. araba borcu daha 15 ay var ama :( bana sorsan bende istiyorum tabiki ama mantıklı düşünmeye çalışıyorum.
bende regl düzenli olsun diyorum ama olmuyo ya çok gittim doktora düzelmiyor geç oluyorum az geliyor falan
eşimdede sorun vardı zaten bebek için ameliyat oldu 1,5 sene önce. şimdi akışına bıraktık işte

Bu arada birisi ben ilk birikime 20 TL ile başladım devamı bir şekilde gelir demiş o cümle beni çok hırslandırdı o kadar çok mesaj okudum ki ismini hatırlayamadım kusura bakmasın lütfen
Aramıza hoşgeldin ;)
20 tl ile 2015 te birikime başlayan benim :KK49:
Bende diğer arkadaşlardan hırslanmıştım .
Devamlı olması dileğiyle ;)

Ben de genelde finans yorumlarını o şekilde okudum.

süpersin canım teşekkürler :) faiz artırsa dert artırmasa dert ya

Rica ederim canım. Ama siz de araştırın nolur. .yarın bi de artarsa çok üzülürüm engel oldum gibi gelir ;)

Bu arada dualarım sizinle, Rabbim en kisa zamanda hepinize ve isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin insallahhhhh

tlyi beklemeye aldım dolar düşüşe geçti sanki
canım eşime sorsan o şimdi bile istiyo borç bi şekilde ödenir diyo ama eşimin bütün maaşı ev araba borcuna gidiyo eldende dolar ve altın borcumuz var en kötü araba borcu ve elden borçlarımızın bitmesi gerek diye düşünüyorum ben. araba borcu daha 15 ay var ama :KK43: bana sorsan bende istiyorum tabiki ama mantıklı düşünmeye çalışıyorum.
bende regl düzenli olsun diyorum ama olmuyo ya çok gittim doktora düzelmiyor geç oluyorum az geliyor falan
eşimdede sorun vardı zaten bebek için ameliyat oldu 1,5 sene önce. şimdi akışına bıraktık işte
nerdesın bılmıyorum ama ankaradaysan dr onerebılırım canım ben de baska sehırdeyım kuzenım tavsıye ettı gttım muayeneye cok ılgılendı dr bır seneyı gectı burda kimse onun gbı ılgılenmedi

Rica ederim canım. Ama siz de araştırın nolur. .yarın bi de artarsa çok üzülürüm engel oldum gibi gelir :KK66:

Bu arada dualarım sizinle, Rabbim en kisa zamanda hepinize ve isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin insallahhhhh
ıs yerınde bi abim var o da senin gibi soyledi canım ben de alıcaktm vazgectim hem senden hem ondn duyunca bi duraksadım
sen uzulme canım bu işler nasıp ısı yarın dusse bıle ıkı gun sonra yıne cıkıcak fıkırlerimizi paylasıyoruz sadece

Bu arada a101 e uğradım. kronikuykucu kronikuykucu dün yazmıştın ya canım doğuş 160 li cay alayım diye gittim yoktu.ama çalışan kızlar çok ısrar etti Karadem gurme çay 100 demleme poşeti 9.90 di onu aldım.10 TL üzeri alış_verişe pınar sucuk 18.90 dan 9.90 a inmiş onu da aldım.
ay tuh canım yanlıs hatırlamıssın bim yazmıstım ben uzuldm sımdı
olsun bu aldıgında guzeldır agız tadıyla için inşAllah

ıs yerınde bi abim var o da senin gibi soyledi canım ben de alıcaktm vazgectim hem senden hem ondn duyunca bi duraksadım
sen uzulme canım bu işler nasıp ısı yarın dusse bıle ıkı gun sonra yıne cıkıcak fıkırlerimizi paylasıyoruz sadece
Sağol kuzum.ben de duyduğumu paylaşayım istedim hemen.ama kimsenin rızkına mani olmak da asla istemem.hakkimizda hayırlısı inşallah...

ay tuh canım yanlıs hatırlamıssın bim yazmıstım ben uzuldm sımdı
olsun bu aldıgında guzeldır agız tadıyla için inşAllah
Canimmmmm hatırlayamadığım için önce bime baktım orada da yoktu. ;) Kismetimde Karadem varmış.cok övdüler.iyi çıkar inşallah...

Çok tesekkur ederim.ben de tomurcuk çayını kullanıyorum ve çok beğeniyorum aslında. İnşallah bu da güzel çıkar.
ben doğuş çayını almıştım a101 den 100 lü 10 tl alışverişe 10 tl ye geliyordu onu tomurcukla güzelleştirip kullanıyorum .bir şekilde arada kaynıyor işte :)

Back
X