• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çay alıcaklar için haberiniz olsun
ben hep doğadan gizli bahçe alıyorum demlik için, en uygun 100taneli 17ye bulmustum
bim de dogus cay 160lı 16ya buldum denemek için onu aldm ınsAllah guzel cıkar
fiyatı cok iyiymis tahminen nisan ayina yetecek kadar cayim var alsam mi bilemedim bir sey olmaz degil mi çaya

kızlar çay alıcaklar için haberiniz olsun
ben hep doğadan gizli bahçe alıyorum demlik için, en uygun 100taneli 17ye bulmustum
bim de dogus cay 160lı 16ya buldum denemek için onu aldm ınsAllah guzel cıkar
Ben kullaniyorum hesaplı diye almistim tomurcuk ile karıştırıp demliyorum. Biz seviyoruz.ben de bakayım canım çok sağol

fiyatı cok iyiymis tahminen nisan ayina yetecek kadar cayim var alsam mi bilemedim bir sey olmaz degil mi çaya
zannetmiyorum canım bise olacagını ama belki arkadaslardan farklı görüşü olanlar vardır nisan az bi sure değil çünküo_O
Ben kullaniyorum hesaplı diye almistim tomurcuk ile karıştırıp demliyorum. Biz seviyoruz.ben de bakayım canım çok sağol

bizim pek cay duskunlugumuz yok canım ya sabahları eskıden demlıyodum hep zıyan oluyodu birer bardak içince artık sallama içiyoruz
demlik içinde doğadan gizli bahçeyi seviyodum bu da cok uygun olunca bi deniyeyim dedim pek yeniliklere acık bı ınsan degilim aslında hep bıldıgımı alırım:olamaz::KK70:

zannetmiyorum canım bise olacagını ama belki arkadaslardan farklı görüşü olanlar vardır nisan az bi sure değil çünküo_O

bizim pek cay duskunlugumuz yok canım ya sabahları eskıden demlıyodum hep zıyan oluyodu birer bardak içince artık sallama içiyoruz
demlik içinde doğadan gizli bahçeyi seviyodum bu da cok uygun olunca bi deniyeyim dedim pek yeniliklere acık bı ınsan degilim aslında hep bıldıgımı alırım:olamaz::KK70:
Evet gizlibahçe çok güzel bir çay.ama amaç tasarrufsa, uygun fiyatlı olani güzele çevirmeyi tercih ediyorum ben ;) içine biraz tomurcuk atınca tüm çaylar güzel oluyor bence :)))))

Günaydın kızlar,
Kimi karınca misali çalışıyor, kiminin dünya umrunda değil, hayat hiç adil değil yani. Tatildeyim ya bakıyorum da şöyle, yabancılar ayrı bir mutlu, bizim insanımız tatilde bile zamdan bahsediyor.
Kızlar oteli beğenmedik, tur sirketi ile görüştük değiştirme talep ettik. Aile odası aldık rahat edelim diye, bu tip odalar bu otelde animasyon alanının dibindeymis, son ses müzik kafa almıyor.
Onun dışında sorun yok.
Ara ara okuyorum sizi takibe devam.
Ne kadar haklısın kahvemsi.
Benim de dikkatimi çeken şeylerden biri herhangi bir sırada beklerken bile o kadar relax larki . Hayret ettim dünya umurlarında değil çünkü . Adamlar bir ay tatil yapıyor çok cüzi bir paraya çünkü Türk milleti gibi üç beş güne 3 /5 bin vermiyorlar neden mutlu olmasınlar .
Yaşadığınız aksiliğe üzüldüm canım umarım çözülmüştür.

Ne kadar haklısın kahvemsi.
Benim de dikkatimi çeken şeylerden biri herhangi bir sırada beklerken bile o kadar relax larki . Hayret ettim dünya umurlarında değil çünkü . Adamlar bir ay tatil yapıyor çok cüzi bir paraya çünkü Türk milleti gibi üç beş güne 3 /5 bin vermiyorlar neden mutlu olmasınlar .
Yaşadığınız aksiliğe üzüldüm canım umarım çözülmüştür.
Çözüldü canım hem tur şirketi hem otel maşallah pek ilgili alakalı
Bizi kocaman bir odaya aldılar, kral dairesi mi suit odamı ne öyle birşey. 5 kişi kalabiliyor.
Odanın girişi benim evimden büyük resmen :)))
Memnunuz yani,
İki günü geçti bile tatilin, dün gece ufak çaplı bir deprem oldu .Hissettik ama deprem olduğunu anlamadım uyku sersemi yol yorgunluğu uykuya devam ettik
Kendi ülkemizde yabancı gibiyiz, yemekler onların sevdiği türde yapılıyor, içecekler onlara göre.
Haklisin turtacum, biz bir yıl çalışıp bir hafta tatili zor yapıyoruz.

sen naptın canım bebek işini çektinmi avans karttan?
cektim canım bugun ıste onun 1000tl sini sımdı harcıcaz kalan 1000asılama parasının ustune eklıcem ınsAllah, 15ekımde yani o yuzden avansın faızıne katkı olur belki dıye doviz almak istedm yatırım için degıl
2000e 5taksıt seklınde cektım 153lira faiz koydu

Merhaba kızlar uzun zamandır birikim topiklerini takipteyim en baştan yazdıklarınızı okuyorum 2 3 gündür daha bitiremedim ama dayanamadım yazdım. Karı koca çalıştığımız halde bir maaştan fazla borç ödüyoruz düğünümüzü kendimiz yaptık çünkü aslında çoğunuzun yaşadığı olayları yaşadım aynı yollardan geçiyoruz gibi hissediyorum. O kadar çok borcumuz var ki harçlık zor ayırıyoruz kendimize hal böyle olunca da eşim para oldukça borç azaltalım diyor hak veriyorum ama kenarda birikim olmayınca mutsuz hissediyorum kendimi. Velhasıl kelam eşimden tırtıkladıklarımla biriktirip en azından gram alma peşindeyim ama bir ayda mı olur iki ayda mı bilemiyorum. Bu arada zulamı kıyamadığım canım eşime heba etmeseydim çoktan altın almaya başlamıştım. Sağlık olsun bundan sonra param olduğunu söylemicem

Back
X